reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Odpuszcza powoli. Trochę sie turlalam jakbym miała chorobę sieroca i poszlam do brodzika w letnia wodę :) i juz znów leże i tylko lekko odczuwam bol w plecach juz

p19uflw1nv024jhl.png
Nospe 1 forte albo 2 zwykle na raz możesz . Lyknij sobie mimo wszystko ;* i odpoczywaj dużo kochana

Ja startowałam z 49 kg, teraz 24 tydzien i jest 57. Ostatnio lekarz zalecił mi dietę, bo 3 kg w 3 tyg to troche za dużo...
Czasami jest tak ze wodą się zatrzymuje czy jelita pełne i waga pokazuje jak pokazuje.....myślę że twoja waga jest bardzo dobra z:) a zdrowe odzywianie zawsze na tak, więc jeśli dietetyk refundowany to korzystaj dla samej siebie i Dzieciaczkow z:*

Moze ten zylak do wyleczenia ? :)
Najważniejsze ze wszystko w porządku :*
Helena będzie ???
Tak, będzie Helka ;-)

Nie wiem czy do wyleczenia czy nie, za to mój.mąż to kochany człowiek. Bo stwierdził że czym się przejmuje skoro mam już męża i to w dodatku takiego który za mną szaleje i kocha najmocniej na świecie, że każdy zabieg który sobie wymysle zasponsoruje [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

U.mnie mama chuda zawsze A już pięć operacji na żylaki miała, z tym że ona jako panna już miała.... Może u mnie aż tak strasznie nie będzie, ale obciążona jestem

Tak, będzie Helka ;-)

Nie wiem czy do wyleczenia czy nie, za to mój.mąż to kochany człowiek. Bo stwierdził że czym się przejmuje skoro mam już męża i to w dodatku takiego który za mną szaleje i kocha najmocniej na świecie, że każdy zabieg który sobie wymysle zasponsoruje [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

U.mnie mama chuda zawsze A już pięć operacji na żylaki miała, z tym że ona jako panna już miała.... Może u mnie aż tak strasznie nie będzie, ale obciążona jestem
Cudowny mąż :D cieszę się ze wypoczeliscie wspólnie :*

reklama
Tak, będzie Helka ;-)

uwielbiam piosenke rubika Helenka <3

Do góry