reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

U minie....też apetyt...1,5kg w tydzien moj rekord chyba hehe :D
Ja mieszkam w samym centrum i do kfc mam jakieś 2minuty. Więc w akcie desperacji mój mąż właśnie wrócił z mini twisterem dla mnie bo wiem, że po tym przestanę czuć głód. Jezu aż boję się wizyty u gina i ważenia. Do tej pory tylko 2kg przytulam ale teraz jak pójdę to pewnie jeszcze z 5 będzie [emoji23] [emoji23] [emoji23]

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
@reniuszek cudowna wiadomość, że szyjka się wydłużyła! Teraz będziesz spokojna.

Dziękuję dziewczyny za kciuki.. Babcia zmarła dzisiaj na naszych oczach. Akurat byliśmy u Niej z mężem. Okropny czas. Nie wiem jak my się pozbieramy. Mąż załamany, Babcia odeszła na jego rękach. Już zasnął po melisie i piwie, a ja pewnie mam noc z głowy.
Ankuś moje kondolencje dla Was strasznie współczuję, bardzo mi przykro. [emoji175]

Dziękuję dziewczyny za kciuki.. Babcia zmarła dzisiaj na naszych oczach. Akurat byliśmy u Niej z mężem. Okropny czas. Nie wiem jak my się pozbieramy. Mąż załamany, Babcia odeszła na jego rękach. Już zasnął po melisie i piwie, a ja pewnie mam noc z głowy.
@Ankuś bardzo, bardzo mi przykro... Babcia na pewno będzie Was teraz strzec z góry. Taki Wasz prywatny Anioł. Dużo siły.

Najszczersze wyrazy współczucia. Trzymaj się kochana

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Która doradzi jakie mleko modyfikowane ma najlepszy skład ? :D na pewno puszkę kupie i tak na wszelki wypadek jakby trzeba było dokarmiac i wiadomo, ze nie każde mleko służy każdemu dziecku ale ciekawa jestem po składzie jakie najlepsze. Juz się gubie w tym :D Hania mogła tylko bebilon a czasem hipp wszystkie inne nie służyły i myślę czy iść w sprawdzowe czy próbować np enfamil

p19uflw1nv024jhl.png
U nas był bebilon 1ha i hipp 1 ha, później zwykły hipp na zmianę z bebilonem.
Bebiko, nan i inne nie służyły. Więc skład składem A dziecko dzieckiem ;-)
Teraz jak coś to od hipp zacznę.
Widziałam też nowość, mleko modyfikowane kozie czy jakoś tak

@JaneHeart ja też mózg gdzieś zostawiłam.... mylą mi się piny do kart, zapominam rzeczy w sklepie kupić... wczoraj to w ogóle dałam czadu, zapisywlam się na kolejną wizytę na 13 grudnia [emoji23] mąż zaczął się śmiać ze mnie, że po.porodzie . Kobitka w rejestracji też miała ubaw ;-)

reklama
@Ankuś <tuli> Opowiem Ci coś :* Moja zmarła 4 lata temu. Praktycznie mnie wychowywała. Nie zdążyłam się z Nią nawet pożegnać, bo dostała udaru z dnia na dzień i nie zdążyłam przyjechać. Po Jej śmierci miałam takie dziwne doświadczenie. Pewnego dnia przyleciała do mnie taka duża, okrąglutka pszczółka. Siedziała twardo na siatce w oknie chyba z 2 tygodnie aż nie przestałam płakać. Potem odleciała. I miałam takie wrażenie jakby to właśnie babcia mnie pocieszała i mnie pilnowała. Ona też była jak pszczółka. Taka niska, okrąglutka ;) Może to się wydawać głupie, ale jaka pszczoła siedzi 2 tygodnie w bezruchu na siatce? Także gdzieś tam coś napewno jest. I będzie Was i Waszego Maluszka doglądała. Strata boli cholernie. Nawet teraz jak o Niej pomyślę to leci mi łezka. Na szczęście tutaj świat się nie kończy. Ja w to wierzę :) Kiedyś znów się wszyscy zobaczymy :*

@blair_90 ja w takie dni z łaknieniem na 100% zamawiam pizzę i po 2 kawałkach jestem syta :D Także rozumiem to kfc ;)

@Rossiczka, @JaneHeart to się nazywa mamnezja ;) Też na to cierpię :D

@allime, @mrsMalec udanych kontroli :)

Idę po leki, zjem śniadanie i wracam w kimę. Dziś nastrojowo jakoś jest gorzej. Aleee, prześpię się, potem zjem trochę czekoladowych lodów, na obiad dojemy naleśniki - dziś będą z bananem, czekoladą i bitą śmietaną ^^ I będzie dobrze :)

Do później kochane :*

Do góry