blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Ja też już wstalam dziś jadę na badania, wizyta w sobotę. dopisze dziś do kalendarza bo chyba jej nie ma wpisanej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez miałam po południu zawsze . Ale moja ginekolog zaczęła przyjmować w czwartki rano wiec teraz na czwartki się zapisuje żeby cały dzień nie czekać . Fakt musze do Rzeszowa dojechać no ale odemnie to luz bo autostrada blisko gorzej jak od męża jadę to tłum się przez te wiochy musze myślałam nad przeniesieniem się do stalowej woli .ale chcę rodzic w rzeszowie no i moja gin bardzo fajna i konkretna babka wiec nie zmienię jej ; )mrsMalec w tej ciąży nie miałam jeszcze ani razu wizyt jak po 16 a przeważnie po 18 najpóźniej wizytę miałam o 20. powodzenia, trzymam kciuki. jednak coś Mi się zdaje że, a mała drzemke jeszcze pójdziesz
Dzień dobry ja dzień rozpoczęłam o 2,30 hehe i nadal nie chce mi się spać. [emoji44] pewnie włączę dziś dziecia bajkę a ja będę spała w ciągu dnia.
......:::::::::19t. i 2d::::::::.........
Morfologia wypadało by żeby była na czczo . Ja raz zrobiłam po posiłku i musiałam powtarzać . Tsh nie koniecznie . Ale morfologia tak .Mam pytanie. Dzieją robię tylko morfologia i tsh. I zastanawiam się czy muszę być na czczo? Obudziłam się o 5.00 i jestem tak głodna, że nie wiem czy dam radę dojechać bez jakiegoś posiłku. [emoji29][emoji29][emoji29]
No tak . Ale jeśli ktoś nie bierze to niekoniecznieZ tym tsh to też tak nie do końca. Jeżeli bierze się leki na tarczycę to tsh powinno się robić zanim się je weźmie. A bierze się je na czczo min 30 min przed jedzeniem.
Spróbuj ta strzykawką, ale moze wizyta u weta by się przydała. Trzymam kciuki[emoji9]Hej Kochane. Coś czuję że na dziś mam po spaniu... Tak cholernie martwię się tym naszym królikiem. Miał szybko dojść do siebie, a tym czasem od wczoraj od 15 nic nie zjadł... Masakra jakaś. Będziemy musieli go chyba strzykawką karmić. A On tak niecierpi strzykawek że sobie tego nie wyobrażam... Ech poczekam do 7-8 i będę myśleć co dalej Moja mała kuleczka...