reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja też już wstalam :) dziś jadę na badania, wizyta w sobotę. dopisze dziś do kalendarza bo chyba jej nie ma wpisanej ;)

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
mrsMalec w tej ciąży nie miałam jeszcze ani razu wizyt jak po 16 ;) a przeważnie po 18 najpóźniej wizytę miałam o 20. ;) powodzenia, trzymam kciuki. ;) jednak coś Mi się zdaje że, a mała drzemke jeszcze pójdziesz ;)

Dzień dobry ja dzień rozpoczęłam o 2,30 hehe i nadal nie chce mi się spać. [emoji44] pewnie włączę dziś dziecia bajkę a ja będę spała w ciągu dnia.

......:::::::::19t. i 2d::::::::.........

Hej dziewczynki
Życzę udanych wizyt dziś
Ja też już nie śpię o 7 LIDLA otwierają więc trzeba iść na łowy hehehehe mam tylko nadzieje że dużo ludzi nie będzie
Wczoraj to cały dzień chodziłam wkurzona już nie mówiąc w parku jak mnie 3 gno...jków wkurzyło bo się do moich dzieci zaczęło stawiać aż tak że mnie mama stamtąd wygoniła do domu bo bała się że wojnę zrobię ale to nie ważne
A ja jeszcze tydzień czekam do wizyty jakiś koszmar ja już bym chciała iść i zobaczyć co tam siedzi
Gratuluję wczorajszych wizyt udanych i dobrych wiadomości
Uciekam coś porobić

@eklerkaa po narkozie tak zareagował. Miał wczoraj kastracje. Źle przechodzi rekonwalescencję. Zjadł dwie gałązki mięty i zaczął się myć więc jest nadzieja że może jakoś odżyje. Ale wczoraj to była totalna katastrofa :(

Mi się udało na chwilkę zdrzemnąć. Dokończyłam nad ranem Krwawy Sport bo nic innego o 3 nie było ;)

Ja po raz pierwszy w tej ciąży mam wizytę kontrolną na 19 z hakiem xD Tak to zawsze byłam do 12 w gabinecie ;)

Udanych wizyt Dziewczyny :*

mrsMalec w tej ciąży nie miałam jeszcze ani razu wizyt jak po 16 ;) a przeważnie po 18 najpóźniej wizytę miałam o 20. ;) powodzenia, trzymam kciuki. ;) jednak coś Mi się zdaje że, a mała drzemke jeszcze pójdziesz ;)

Dzień dobry ja dzień rozpoczęłam o 2,30 hehe i nadal nie chce mi się spać. [emoji44] pewnie włączę dziś dziecia bajkę a ja będę spała w ciągu dnia.

......:::::::::19t. i 2d::::::::.........
Ja tez miałam po południu zawsze . Ale moja ginekolog zaczęła przyjmować w czwartki rano wiec teraz na czwartki się zapisuje żeby cały dzień nie czekać . Fakt musze do Rzeszowa dojechać no ale odemnie to luz bo autostrada blisko :) gorzej jak od męża jadę to tłum się przez te wiochy musze :) myślałam nad przeniesieniem się do stalowej woli .ale chcę rodzic w rzeszowie no i moja gin bardzo fajna i konkretna babka wiec nie zmienię jej ; )

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Mam pytanie. Dzieją robię tylko morfologia i tsh. I zastanawiam się czy muszę być na czczo? Obudziłam się o 5.00 i jestem tak głodna, że nie wiem czy dam radę dojechać bez jakiegoś posiłku. [emoji29][emoji29][emoji29]

m3sx3e3k25iia4nv.png

Mam pytanie. Dzieją robię tylko morfologia i tsh. I zastanawiam się czy muszę być na czczo? Obudziłam się o 5.00 i jestem tak głodna, że nie wiem czy dam radę dojechać bez jakiegoś posiłku. [emoji29][emoji29][emoji29]

m3sx3e3k25iia4nv.png
Morfologia wypadało by żeby była na czczo . Ja raz zrobiłam po posiłku i musiałam powtarzać . Tsh nie koniecznie . Ale morfologia tak .

Z tym tsh to też tak nie do końca. Jeżeli bierze się leki na tarczycę to tsh powinno się robić zanim się je weźmie. A bierze się je na czczo min 30 min przed jedzeniem.

Z tym tsh to też tak nie do końca. Jeżeli bierze się leki na tarczycę to tsh powinno się robić zanim się je weźmie. A bierze się je na czczo min 30 min przed jedzeniem.
No tak . Ale jeśli ktoś nie bierze to niekoniecznie

reklama
Hej Kochane. Coś czuję że na dziś mam po spaniu... Tak cholernie martwię się tym naszym królikiem. Miał szybko dojść do siebie, a tym czasem od wczoraj od 15 nic nie zjadł... Masakra jakaś. Będziemy musieli go chyba strzykawką karmić. A On tak niecierpi strzykawek że sobie tego nie wyobrażam... Ech poczekam do 7-8 i będę myśleć co dalej :( Moja mała kuleczka...
Spróbuj ta strzykawką, ale moze wizyta u weta by się przydała. Trzymam kciuki[emoji9]

Do góry