reklama
Ja pół nocy nie spałam przez te wczorajsze wieści. Martwi mnie to. Chcialabym być już na tym etapie ciazy, że w razie wcześniejszego porodu będzie możliwość uratowania Maluchow. Kocham być w ciąży i chciałam być jak najdłużej, a teraz chce żeby się już skończyła. Chce mieć dzieci na rękach żeby móc im pomóc. Zastanawiam się nad wizyta u innego lekarza w przyszłym tygodniu żeby dokładnie sprawdził co tam z moimi Skarbami. Jak mówicie? Jest sens? Teraz mam iść do mojego prowadzącego 9 sierpnia dopiero.
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Dzięki za informację jadę głodna, mam wodę może zapełnia się nią A po badaniach od razu do piekarniMorfologia wypadało by żeby była na czczo . Ja raz zrobiłam po posiłku i musiałam powtarzać . Tsh nie koniecznie . Ale morfologia tak .
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry.Mam nadzieje,ze z Twoimi maluchami wszystko Ok,nie denerwuj się. Jak ja czytam wasze komentarze a to o wizycie u lekarza np to sama sie stresuje,bo tu w Szwecji jest zupełnie inaczej. Chodzę tylko do położnej,byłam dwa razy a jestem w 19 tyg,mierzenie ciśnienia i badania krwi raz,ostatnio słuchaliśmy serduszek,a tak to badania prenatalne i usg przedwczoraj na następne trzeba czekać ponad miesiąc i usg i wizytę z położna,tu w ogóle nie badają dopochwowo i tak się nie cackaja a to koja pierwsza ciążami na dodatek bliźniacza i się stresuje czasem,ale staram się być dobrej myśli.jak bym nie krwawiła i nie pojechała na pogotowie w 9 tyg to bym pewnie dopiero się dowiedziała przedwczoraj o bliźniakach a tak to już się zdążyłam przyzwyczaić. Miłego dzionka ja idę chyba jeszcze drzemać jak się daJa pół nocy nie spałam przez te wczorajsze wieści. Martwi mnie to. Chcialabym być już na tym etapie ciazy, że w razie wcześniejszego porodu będzie możliwość uratowania Maluchow. Kocham być w ciąży i chciałam być jak najdłużej, a teraz chce żeby się już skończyła. Chce mieć dzieci na rękach żeby móc im pomóc. Zastanawiam się nad wizyta u innego lekarza w przyszłym tygodniu żeby dokładnie sprawdził co tam z moimi Skarbami. Jak mówicie? Jest sens? Teraz mam iść do mojego prowadzącego 9 sierpnia dopiero.
No to podobna opieka jest w Anglii. Dziwi mnie takie podejście. No ale nic nie zrobimy. Osiwieć mozna! A nie wybierasz się do Polski? Spróbuj tu do kogoś pójść żeby Cię dokładnie przebadał.Dzień dobry.Mam nadzieje,ze z Twoimi maluchami wszystko Ok,nie denerwuj się. Jak ja czytam wasze komentarze a to o wizycie u lekarza np to sama sie stresuje,bo tu w Szwecji jest zupełnie inaczej. Chodzę tylko do położnej,byłam dwa razy a jestem w 19 tyg,mierzenie ciśnienia i badania krwi raz,ostatnio słuchaliśmy serduszek,a tak to badania prenatalne i usg przedwczoraj na następne trzeba czekać ponad miesiąc i usg i wizytę z położna,tu w ogóle nie badają dopochwowo i tak się nie cackaja a to koja pierwsza ciążami na dodatek bliźniacza i się stresuje czasem,ale staram się być dobrej myśli.jak bym nie krwawiła i nie pojechała na pogotowie w 9 tyg to bym pewnie dopiero się dowiedziała przedwczoraj o bliźniakach a tak to już się zdążyłam przyzwyczaić. Miłego dzionka ja idę chyba jeszcze drzemać jak się da
No właśnie nie:/ trudno,tyle kobiet rodzi to i ja urodzę a tu nie straszą ze bliźniacza to podwyższone ryzyko czy coś,nic normalnie,ale jakby było coś nie tak to by zaraz przebadali.Na szczęście ze mną jest wszystko Ok wiec po co się stresować,może i przez to tak nie wpadłam w ciążowy szał,jeszcze nic nie kupuje nie przygotowuje dla maluszków,tak po prostu sobie żyje i obserwuje rosnący brzuszek używając balsamu na rozstępy
Mi czasem twardnieje,maliny uwielbiam,ale nie jadłam już dawno,dzięki za infoAaa i przypomniało mi sie. Jesli macie problemy z twardniejacym brzuchem to maliny kompletnie aut z waszego menu. Wczoraj lekarz kategorycznie mi ich zabronił.
Jesteśmy w stałym kontakcie telefonicznym. Nasz vet wczoraj "majstrował" też przy swoim króliku. Także mamy podgląd na oba. Zjadł trochę świeżej trawki z doniczki. Zaraz mu dotnę więcej. Sobie śpi teraz <3Spróbuj ta strzykawką, ale moze wizyta u weta by się przydała. Trzymam kciuki[emoji9]
reklama
Angella210
Fanka BB :)