reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ja pół nocy nie spałam przez te wczorajsze wieści. Martwi mnie to. Chcialabym być już na tym etapie ciazy, że w razie wcześniejszego porodu będzie możliwość uratowania Maluchow. Kocham być w ciąży i chciałam być jak najdłużej, a teraz chce żeby się już skończyła. Chce mieć dzieci na rękach żeby móc im pomóc. Zastanawiam się nad wizyta u innego lekarza w przyszłym tygodniu żeby dokładnie sprawdził co tam z moimi Skarbami. Jak mówicie? Jest sens? Teraz mam iść do mojego prowadzącego 9 sierpnia dopiero.

Morfologia wypadało by żeby była na czczo . Ja raz zrobiłam po posiłku i musiałam powtarzać . Tsh nie koniecznie . Ale morfologia tak .

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki za informację :) jadę głodna, mam wodę może zapełnia się nią :) A po badaniach od razu do piekarni :)

m3sx3e3k25iia4nv.png

Ja pół nocy nie spałam przez te wczorajsze wieści. Martwi mnie to. Chcialabym być już na tym etapie ciazy, że w razie wcześniejszego porodu będzie możliwość uratowania Maluchow. Kocham być w ciąży i chciałam być jak najdłużej, a teraz chce żeby się już skończyła. Chce mieć dzieci na rękach żeby móc im pomóc. Zastanawiam się nad wizyta u innego lekarza w przyszłym tygodniu żeby dokładnie sprawdził co tam z moimi Skarbami. Jak mówicie? Jest sens? Teraz mam iść do mojego prowadzącego 9 sierpnia dopiero.
Dzień dobry.Mam nadzieje,ze z Twoimi maluchami wszystko Ok,nie denerwuj się. Jak ja czytam wasze komentarze a to o wizycie u lekarza np to sama sie stresuje,bo tu w Szwecji jest zupełnie inaczej. Chodzę tylko do położnej,byłam dwa razy a jestem w 19 tyg,mierzenie ciśnienia i badania krwi raz,ostatnio słuchaliśmy serduszek,a tak to badania prenatalne i usg przedwczoraj na następne trzeba czekać ponad miesiąc i usg i wizytę z położna,tu w ogóle nie badają dopochwowo i tak się nie cackaja a to koja pierwsza ciążami na dodatek bliźniacza i się stresuje czasem,ale staram się być dobrej myśli.jak bym nie krwawiła i nie pojechała na pogotowie w 9 tyg to bym pewnie dopiero się dowiedziała przedwczoraj o bliźniakach a tak to już się zdążyłam przyzwyczaić. Miłego dzionka ja idę chyba jeszcze drzemać jak się da ;)

Dzień dobry.Mam nadzieje,ze z Twoimi maluchami wszystko Ok,nie denerwuj się. Jak ja czytam wasze komentarze a to o wizycie u lekarza np to sama sie stresuje,bo tu w Szwecji jest zupełnie inaczej. Chodzę tylko do położnej,byłam dwa razy a jestem w 19 tyg,mierzenie ciśnienia i badania krwi raz,ostatnio słuchaliśmy serduszek,a tak to badania prenatalne i usg przedwczoraj na następne trzeba czekać ponad miesiąc i usg i wizytę z położna,tu w ogóle nie badają dopochwowo i tak się nie cackaja a to koja pierwsza ciążami na dodatek bliźniacza i się stresuje czasem,ale staram się być dobrej myśli.jak bym nie krwawiła i nie pojechała na pogotowie w 9 tyg to bym pewnie dopiero się dowiedziała przedwczoraj o bliźniakach a tak to już się zdążyłam przyzwyczaić. Miłego dzionka ja idę chyba jeszcze drzemać jak się da ;)
No to podobna opieka jest w Anglii. Dziwi mnie takie podejście. No ale nic nie zrobimy. Osiwieć mozna! A nie wybierasz się do Polski? Spróbuj tu do kogoś pójść żeby Cię dokładnie przebadał.

Aaa i przypomniało mi sie. Jesli macie problemy z twardniejacym brzuchem to maliny kompletnie aut z waszego menu. Wczoraj lekarz kategorycznie mi ich zabronił.

No właśnie nie:/ trudno,tyle kobiet rodzi to i ja urodzę a tu nie straszą ze bliźniacza to podwyższone ryzyko czy coś,nic normalnie,ale jakby było coś nie tak to by zaraz przebadali.Na szczęście ze mną jest wszystko Ok wiec po co się stresować,może i przez to tak nie wpadłam w ciążowy szał,jeszcze nic nie kupuje nie przygotowuje dla maluszków,tak po prostu sobie żyje i obserwuje rosnący brzuszek używając balsamu na rozstępy :errr:

reklama
Dziewczyny powodzenia na wizytach :)Trzymam kciuki :)
@misianka Ja przyjechałam do Lidla po 7a tu masz los jest od 8 co mnie bardzo zdziwiło :)Dobrze,że obok jest biedronka Mam nadzieję,że uda mi się coś kupić dla maleństwa :)
Miłego dnia :)

Do góry