reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@Zinc szalonej imprezy Ci życzę w takim razie :) Ja to nawet na wesele pojechać nie mogłam. Także zazdroszczę tak troszkę ;)

@doublemummy rozwalasz tymi snami ;) Ja dziś bez szaleństw. Co chwila pobudka :D

@tusiaczzek1988 udanej wizyty :*

@M@gda nie masz pojęcia jak mi Ciebie brakowało ^^

Ja zaraz zabieram się za śniadanko. Dziś na bogato bo muszę sobie zrekompensować ten pobór krwi ^^ Wyglądam jak sierota. Znów wypiłam przed 0.5 l a nawet chyba 1.0l wody jak tak teraz patrzę na butelkę... Z prawej nic zupełnie nie szło - tak była gęsta. No to w drugą żyłę w lewej ręce. Na szczęście tyle o ile poszło. Ale nie wiem czy babka mi przebiła tą żyłę czy mi pękła bo boli mnie cała ręka :/ Nic dziś już nią nie zrobię.... Chciałam jakoś Mężowi sprawić miłe urodziny [emoji14] A tu taka oplastrowana pokraka xD Chociaż teraz to już Mu chyba wszystko jedno, hihihihi ^^

Dobra, idę jeść bo zaraz umrę z głodu xD

reklama
Jak leżałam teraz w szpitalu To były Dzieczyny przyjmowane z najmniejszymi krwawieniami, dostawaliy odrazu leki na podtrzymanie a te zw skurczami nawet lekkimi, magnez w kroplowce czy nie wiem co tam.jwszcze. Ale zostawaly dla kontroli i bezpieczeństwa.

......:::::::::17t. i 3d::::::::.........

@Mikado93 uff jak dobrze że z dzieciaczkiem wszystko ok, leż i dużo odpoczywaj a może jak już wybrałaś lekarza na którego chciałabyś zmienić tego poprzedniego barana to dla własnego spokoju spróbuj się umówić tak jak pisała @Millo by jakiś dobry ginekolog Cie przebadał lub chociaż tylko umówił na wizytę w jakimś bliższym terminie ze względu na tą sytuację. Napewno wszystko będzie ok tylko Ty bedziesz się też czuła pewniej jak już bedziesz miała lekarza z prawdziwego zdarzenia.
@Karolcia90 ja nie idę do szkoły rodzenia zastanawiam sie tylko nad położną do porodu ale pierwsze to musze wybrac szpital:( a tu narazie brak zdecydowania bo mój lekarz już w żadnym nie pracuje.
Mikado trzymam kciuki.

@Zinc szalonej imprezy Ci życzę w takim razie :) Ja to nawet na wesele pojechać nie mogłam. Także zazdroszczę tak troszkę ;)

@doublemummy rozwalasz tymi snami ;) Ja dziś bez szaleństw. Co chwila pobudka :D

@tusiaczzek1988 udanej wizyty :*

@M@gda nie masz pojęcia jak mi Ciebie brakowało ^^

Ja zaraz zabieram się za śniadanko. Dziś na bogato bo muszę sobie zrekompensować ten pobór krwi ^^ Wyglądam jak sierota. Znów wypiłam przed 0.5 l a nawet chyba 1.0l wody jak tak teraz patrzę na butelkę... Z prawej nic zupełnie nie szło - tak była gęsta. No to w drugą żyłę w lewej ręce. Na szczęście tyle o ile poszło. Ale nie wiem czy babka mi przebiła tą żyłę czy mi pękła bo boli mnie cała ręka :/ Nic dziś już nią nie zrobię.... Chciałam jakoś Mężowi sprawić miłe urodziny [emoji14] A tu taka oplastrowana pokraka xD Chociaż teraz to już Mu chyba wszystko jedno, hihihihi ^^

Dobra, idę jeść bo zaraz umrę z głodu xD
E tam Twój mąż na pewno nie widzi w Tobie oplastrowanej pokraki hihihi [emoji4] staraj się rękę oszczędzać.

Mi sie dzisiaj śnił wybuch w jakiejś synagodze i zginęło kilku jakiś "ciapatych", później ze była wielka ulewa a my musieliśmy jechać na działkę a maz kupił mi piękne conversy drugi raz w ciągu tygodnia hahahaha :D zakładał mi je jak kopciuszkowi, szkoda ze nie wstalam w butach na prawdę :D a i śniło mi sie, ze z koleżankami byłam na starówce i spotkalysmy trzech facetów, z których jeden był tak zajebisty, że było mi szkoda że nie pije alkoholu i sie nie bawie bo jestem w ciąży :d

p19uflw1nv024jhl.png
Mi się śnił Gargamel i pokój budyniu, ale budyń potem wsyslo pod łóżko. I jakiś majątek ziemski gdzie parobkowie chcieli wziąć ślub ale nie dostali zgody i po cichu pletli jakieś kukły z siana :-D[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Tiff to chyba nie do mnie bylo:p

Ja nie mialam problemu z laktacja.Na poczatku owszem bo malego w szpitalu po cc przyzwyczaili do karmienia strzykawka ze smoczkiem wiec musielismy nauczyc się przejsc na cycek ale jak sie udalo to karmiłam 2 lata:)ale i tak uwazam ze elektryczny jest wygodniejszy choc o wiele drozszy.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

@Mikado93 super że z dzidzia ok ale dziewczyny maja racje marsz do lekarza wogóle to powinni cie na obserwacji zostawic.

Ja dzis miałam zbereźny sen ale jaki przyjemny chyba dziś sie rzuce na mężusia. A potem mi sie sniło że jakiś dom sprzedawaliśmy i sprzataliśmy i w szafach znalazłam pełno ubranek dla dzidziusia ale byłam szczęśliwa☺.

reklama
Do góry