reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Teraz to już niech siedzi Lux. Tak lepiej dla was. Święta w domu.
moja bratanica mowi ciociu zycze ci bys rozpakowala sie w wigilie, ale najpierw sie najedz porzadnie :D

moja szwagierka nakupowala malemu ubranek, no ok, niech jej bedzie mimo iz uczulalam, ze mam dosc i jak juz to wieksze niech biora a ta mi na 56 kupila...i kiedy maly to wynosi? a bratowa dzis obiecala, ze jesli Tomek nie bedzie mogl byc przy porodzie ze mna to ona bedzie na porodowce mnie wspierac :)

reklama
@Luxuorius Tak jak mowi @Jadwiga orłowska lepiej zebysmy w swieta byky w domku. Jak moj Franio sie nie zdecydowal do tej pory to mam nadzieje ze chociaz Wigilie przetrwam. Jutro mam termin:) dzis zakupy na ktorych ledwo chodzilam ale prezenty juz kupione dzieki Bogu :) potem troche posprzatalam a teraz ide sie wykapac i relax :D

Juz teraz chce Wam zyczyc zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia:) wszystkiego dobrego dla Was maluszkow i calych rodzin oraz Szczęśliwego Nowego Roku:*

A ja jestem w polowie usypiania dzieci. Przysunelam lozeczko Rozalii do Juliana i moge ich na zmiane glaskac zeby usneli. Zaraz ide sie brac za krojenie na saltki u zrobie śledzika i rozmroze rybke na jutro. Farsz do pierogow juz mam teraz tylko wymieszac i niech przestoi do jutra. Ciekawe czy mi sie uda zrobic to co zaplanowalam:D dobrej nocki :)

km5s8u69dm9dsszh.png

@Lux już chyba tylko we 3 z Olą zostalysmy... Ja miałam okropna noc, usnelam przed 1, budzilam się co 30min, a wstałam o 6:30 :/
Powiedz mi czy Natan też tak szaleje wieczorami jak kładziesz się spać ? No u mnie rozpychanie na calego...
Dzisiaj mam tp, jadę na kontrolne ktg. Teraz to niech się Mała wstrzyma ze 2 dni, wolałabym jutro nie rodzić przy stole, potem już spoko...
moj od rana spokojny, chyba, ze jest glodny to kopie az nie zjem, tak do obiadu spi a potem dyska po calosci i wieczorem bardzoooo lubi kopac, kocha wrecz :D niewazne jak sie poloze i tak jestem okopana, wypycha wszystko, czuje jego paluszki od stopek jak tak mocno wypchnie noge :)

reklama
Hej dziewczyny !
No to ja juz jestem przeterminowana ;)
Byłam wczoraj na kontrolnym ktg plus badanie u lekarza. Na ktg wszystko dobrze, zero skurczy :|
Szyjka 1,5cm i rozwarcie na 2 palce, ale jak na razie nic się nie szykuje... :/ W moim szpitalu po tyg chcą wywolywac czyli zapewne na kolejnym kontrolnym ktg dostanę info, że mam stawić się 30grudnia w szpitalu... Mam nadzieję, że Gaja jednak weźmie tyłek w troki i postanowi pojawić się na tym świecie wcześniej ;) oczywiście zalecenia : dużo seksu i sprzątania ;) od jutra zaczynam ! Dzisiaj czekają pierogi i grzybowa :D

Do góry