reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Hej Dziewczyny:) ja tak samo jak @ana ana tez przeterminowana chociaz Franio ma czas do 00.00;) może urodzi sie jak Jezus ;) noc byla koszmarna...spalam ale na czuwaniu. Siku wstalam chyba z 6 razy a dwa razy obudzilo mnie takie pchanie małego w dol i myslalam ze sie poplacze z bolu...boli brzuch plecy pachwiny biodra miednica...no wszystko juz prosze Boga zeby to sie skonczylo a z drugiej strony cieszę sie bo Wigilie chce spedzic z rodzina i mezem :)♡ zaraz wstaje i bede ponagac mamie robic jedzonko. Cos boli mnie gardlo...po wczorajszym chodzeniu bez czapki w to zimno :/ brrr!

Miłego dnia życzę i spokojnej Wigilii:):*

reklama
@Ola0303 ja coś czuję, że będziesz pierwsza z naszej trójki :) chyba masz najwięcej dolegliwości - oznak, że coś tam się dzieje :) noce są okropne :( nie śpię prawie druga noc, jak się przebudze to oczy jak 5zl i tylko przekręcam się z boku na bok, już wolałabym z "jakiegoś powodu" tak nie spać ;)
No nic, dzisiaj jest nasz czas przy stole, od jutra wypedzamy :)

Wesołych Świąt dla wszystkich Was, tych z Maluszkami przy boku i nas tych wytrwałych :)

Dobry :)
@kindzia26a nawet nie wiesz ile znacza takie zyczenia, dziekuje Ci bardzo, moj najbardziej wyczekiwany synek pewnie zrobi wszystkim niespodzianke i urodzi sie w Sylwestra :) poplakalam sie czytajac to co napisalas ♥ kochana jestes :*
@ana ana Ty przynajmniej masz rozwarcie a ja nie wiem czy mam czy nie :( w nocy jakies lekkie skurcze czulam i to wszystko :) dzis zaczelam 40+0 wiec ciaza terminowa czy jak tam to sie mowi :D
@Ola0303 zycze Ci by Franek urodzil sie terminowo, nawet jesli ma to nastapic po wigilii :)

dziewczyny przeczytalam opis mojego suwaczka i poryczalam sie :D ehh te hormony :D

@Luxuorius dziekuje:* i ja Tobie zycze zeby Natan dluzej nie zwlekal:) ale najpierw najedzmy sie przy Wigilijnym stole:D
Spoko ja pewnie tez zero rozwarcia;) he he twarda sztuka ze mnie:D:p

Piszcie dziewczyny jak cos sie wydarzy albo zacznie sie dziac:) moze bedzie jakis swiateczny bobasek:D
Naprawde zostalysmy tylko my 3? Myslalam ze jest wiecej dziewczyn..;) ale pewnie cos ominelam albo przeoczylam..:)

hymmm to chyba statystycznie dzieci sie czesciej rodza przed terminem niz po skoro nam tylko 3 nierozpakowane sa?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Myślę, że to przez tą manię wywoływania jak tylko minie termin.

Dziewczyny wszystkiego najlepszego. Tym które pozostały nierozpakowane życzę szybkich i łatwych porodów w terminie, który Wam najbardziej odpowiada. A wszystkim życzę przede wszystkim zdrowia (dla Was i Waszych rodzin), bo jak nie ma zdrowia, to nic inne nie cieszy.

reklama
Do góry