reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

@ana ana ja juz nawet wyliczylam sobie z dlugosci cylku i daty poczecia(bo wiem dokladnie kiedy to bylo) i idealnie termin na Wigilie...he he :) bedzie sie dzialo:D no a propo powrocily skurcze i lapie sie na tym ze sa chyba w miare regularne ale nie częste. Tylko nie bola chyba jak powinny...
Dziewczyny ktore rodzily do Was pytanie. Te pierwsze skurcze porodowe jak je opiszecie. Oczywiście wiem ze jesli to sa prawidlowe to beda sie nasilac a jezeli to przepowiadajace to sie wycisza. No i jak juz sa silne to boli prawie caluly czas nie wazne czy sie chodzi siedzi czy lezy..

reklama
Hej laseczki, my dzis wychodzimy do domu!!!! Przepraszam, ale na razie nie dam rady was nadrobic, zerknijcie tylko na watek maluszkowy czy wszyscy sa i czy dane sie zgadzaga i uzupelnijcie ewentualnie, bo jak wiecie ostatnio sporo przezyc mialam i moglam czegos nie wychwycic. Jak juz sie troche ogarniemy w domu to bede bardziej aktywna. Usciski i powodzenia dla wszystkich :*

@majka23x jak super ze wychodzicie do domku :) teraz musicie sie oswoić z nowa sytuacja i odpoczywac :)
@Luxuorius super ze wyniki sa w porzadku :) a jak oni te terminy Ci licza? Z usg? A w karte ciazy jaki masz wpisany? U mnie liczy sie tylko ten z kartuly ciąży i oczywiście to tez wynik orientacyjny...

@Ola0303 moje przepowiadacze były z brzucha i były bolesne lecz nieregularne i ustawały. Dość dobrze się pisały na ktg. Porodowe to były krzyżowe i nasilały się z każdym skurczem. I te się pisały do 40 na ktg :p

reklama
Do góry