reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

@Nonkatoja ja mam np bepanthen kupiony bo slyszalam ze dobry jest ale ja to poki co doswiadczenia nie mam.:( ale tez slyszalam ze jak juz nic nie pomaga to maka ziemniaczana jest niezastapiona. I slyszalam tez zeby dzieciaczka w krochmalu kapac? Cos takiego chyba mi sie obilo o uszy ale nie mam pojęcia;)

reklama
@Nonkatoja ja mam np bepanthen kupiony bo slyszalam ze dobry jest ale ja to poki co doswiadczenia nie mam.:( ale tez slyszalam ze jak juz nic nie pomaga to maka ziemniaczana jest niezastapiona. I slyszalam tez zeby dzieciaczka w krochmalu kapac? Cos takiego chyba mi sie obilo o uszy ale nie mam pojęcia;)
tez mam bephanten kupiony :)
ps cos malpek nie moge robic i cytuje, sorki laski

dziewczyny ratujcie! Co brać na zgagę mam ją już po wszystkim :< Reni już brałam 2 razy niechce przesadzać a zaczyna mnie ona wkkurzać. Od kąd mała zsuneła się w dół tak się dzieje. Koleżanka żartuje bym na porodówkę brała gumki to odrazu jej warkoczyki zaplote. a mnie to już nie bawi... Aż płakać się chce

To widze ze wszystkie mamy podobnie..ja zgage mam jeszcze czasem ale byl okres ze mialam CODZIENNIE... a co do jelit to tez pracują o wiele lepiej niz przez cala ciaze.
@Luxuorius wspolczuje :( masakraaaaa!

reklama
@Luxuorius jak ja Ci współczuję z tymi wymiotami :( przypominam sobie początku ciąży i myślałam, że nigdy to się nie skończy... I też się właśnie naczytałam, ze pod koniec ciąży mogą wrócić masakra....

Jeszcze odnośnie tych masci to ja tez tak jakby do niby codziennej pielegnacji mam linomag zielony (to taki właśnie alantan), sudocrem jest na pewno mocniejszy, bo ma w sobie tlenek cynku. No dziewczyny mówily o krochmalu (oczywiście najlepiej taki domowy, zrobiony właśnie z maki ziemniaczanej, żaden kupny) i jeszcze można kupić w aptece nadmanganian potasu i z jego dodatkiem kapac malucha :)

Do góry