Ola0303
Fanka BB :)
@Luxuorius taka bratowa to Skarb ja czuje ze to sprzatanie mi bokiem wyjdzie przed chwilą mialam bol jakby ktos mi gwozdz wibijal tam....he he a moja mama mowi dobrze dobrze sprzataj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Doskonale to rozumiem! U mnie też cała rodzinka się obudziła że przecież ja w ciąży i codzień ktoś się pyta czy rodze czy urodziłam.. Ileż można by się wydawało że od tych pytań się urodzi właśnie a tu nic!Te pytania sa dobijajace... ja sie musze opanowac zeby nie odpowiadac ze zloscia ale czasem nie potrafie....:/ u mnie bedzie kulminacja w swieta tych pytan jak nie urodze.
Jakbym widziała syt u siebie - taki sam system sobie moją Młoda ustawila a nazywam go 'na leniucha'. tylko ze ja już w szpitalu dałam mm bo mi spadla z wagi raz aż 200 g - przy wyjściowej 3280g - i do tego zoltaczka więc bałam się że nie wyjdziemy z tego szpitala za Chiny a będę ja odzwyczajac w domu. ... ale ciężka sprawa bo właśnie mało je. ..długo jest przy piersi ale chyba za bardzo ja to męczy.@Krasnal77 u nas też sajgon z Młodym. Już nie wiem ile razy płakałam, bo nie wiedziałam co mu jest, bo każdy ma złote rady co mam robić ze swoim dzieckiem i wtedy serio czułam się jak zła matka. Ehhh... Dobrze, że mąż trzyma moja stronę. Ja niby pokarm mam, ale on raz je a raz ciumka chwilę i usypia, choć budzę go. I chyba przez to słabo nabiera wagę. Nie chciałam go dokarmiac, ale jak tak dalej pójdzie to nie będzie wyjścia.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom