reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Hej Dziewczyny!
Wychodzimy dzis ze szpitala:) noc była kiepska...polozna przychodzila co jakis czas badac tetno Frania i mialam skurcze. Na Ktg tez sporo sie zapisalo wiec jak przyszli lekarze na obchod to poprosili mnie na badania a tam....wszystko daleko zamkniete. Dostalam polecenie przytulania sie z mezem i powrotu szybko na porodowke:D w sumie juz bym mogla zeby Franioo juz nie urosl..:p
@majka23x ja mam to samo....tez mi wyszedl dodatni GBS:/ ja mam 30 km do szpitala i tez bede czekala jak na szpilkach a te skurcze...hmm. tez jestem skolowana bo na ktg rysuja sie dosc mocne ja je czuje i boli mnie tam wszystko i jak mam skurcze to czuje taka obrecz na brzuchu i plecach ale widzisz wszystko daleko. Takze tez sie boje ze bedzie falszywy alarm i mnie cofna...:(

@elifit @Ola0303 ja mam 2 terminy w sumie, pierwszy na 22, drugi na 29, nie wiem ktory wezmie pod uwage moj nowy gin. Ciekawa jestem po prostu czy po srodowej wizycie mnie nie polozy, ze wzgledu na ta niska mase, no ale ponoc malej jest w brzuchu dobrze, wiec trudno sie domyslec co on zadecyduje, pozostaje mi czekac. A co do przepowiadaczy to tez miewalam bolesne, ale nie jakos rozrywajaco. Wiec mam nadzieje, ze porodowe beda kosmiczne, to chociaz je rozpoznam [emoji23]

@Grun co dalej planuja z Toba zrobic? Nie spotkamy sie w szpitalu pewnie, znajac zycie niedlugo urodzisz :D

Dziekuje za wsparcie i mile slowa dziewczyny :* nocka z glowy, chlopak, ktory wyladowal w szpitalu wczoraj poznym wieczorem wyszedl....Tomek czuje sie lepiej, ja pol nocy beczalam :(

Lux dobrze,że wszystko okej!!!!! Ale jeśli Tomka cos boli, to powinien iść do lekarza. No i najlepiej znaleźć kogoś kto zajmuje się odszkodowaniami. Ja kiedyś za to,że gościu we mnie od tyłu wjechał dostałam 7tys za to,że mnie bolał kark! Sama bym tyle nie ugrala bo pierwsza kwota to było jakoś 3 tys ale pani od odszkodowań wywalczyła więcej.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Lux, współczuję przeżyć :( dobrze ze z mężem wszystko dobrze..

Gratulacje dla mamusiek ktore urodzily :)

U nas super, Szymuś grzeczny, dziewczynki fajnie, tylko mnie od wczoraj glowa boli :/ ogolnie nie czuje sie dobrze od tych dwoch - trzech dni..

Pozdrawiam!

P.S. Czytam Was regularnie, ale nie zawsze moge odpisac

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej wszystkim. Ja tez nadrabiam ile sie da. Leosiek wielki, rosnie, domaga sie jedzenia, najchetniej caly czas by ssal tylko problem w tym, ze palec i to moj, a nie sutki. Mleka przez to nie za duzo, a apetyt chlopak ma! Baby w szpitalu karmily go z palca jak mi go zabrali na obserwacje i teraz tylko ten palec! Nie wiem ile damy rade tak ciagnac. Odciagam mleko i daje mu z butelki i dokarmiam sztucznym.... troche mi smutno, ale moze polozna jak przyjdzie to cos jeszcze na to poradzi. Jak nie to nie bede go męczyła głodowka....:-(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry