reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
@Lux to może lepiej, zeby Tomek odwiedził ten szpital, jeżeli coś go boli to nie ma co bagatelizować :/

@grama super wieści, fajnie, że jest tyle pozytywnych emocji już na samym początku :)

Grama jak tak miałam i mam. Dziwne uczucie, takiego jakby obcego ciała.
Po pierwszej CC po 8 miesiącach czucie brzucha odzyskałam, teraz nie wiem ile to potrwa.
Druga CC boli bardziej i więcej zrostów mam. Dodatkowo zszyli chyba za dużo skóry i blizna jest wciągnięta do środka, mam nadzieję że to się ustabilizuje.
Ogólnie ból straszny i ledwo chodzę, a dzisiaj 2 tyg od operacji.

Lux matko współczuję ci !!!! Ja bym że strachu o chłopa zawalu dostała. Ty to masz, najpierw noga teraz wypadek autem. Ten twój chłop ma dużo szczęścia.
Oby nic mu nie było.

Sorki nie daje rady was nadrabiać :(
Jedynie 2 strony wstecz, zawsze coś....

Hej dziewczyny, jestem wsciekla na maxa... Dodatni gbs, 50 km do szpitala. Kiedy trzeba wyruszyc z domu z dodatnim? Skad mam wiedziec, ze to TE skurcze? Ehh boje sie, ze w polowie drogi bedzie zawrotka, bo falszywy alarm... :(

@elifit a te skurcze sa tak bolesne, ze od razu wiadomo, ze to to? Czy mozna je pomylic z przepowiadaczami?
Ehh znajac zycie to i tak mnie polozy lekarz w srode do szpitala i tam bede czekac do konca. A ze z om mam na 29.12 to pewnie jeszcze zalicze swieta w szpitalu :(

W dodatku zla jestem na siebie, bo po tym ostatnim bolesnym badaniu przestalam masowac krocze. Jak mysle, ze mam sie tam dotknac to mi sie przypomina wszystko :/

reklama
Niestety można ale miejmy nadzieję że nie będziesz mieć bolesnych przepo. A termin po świętach więc nie szykuj się wcześniej bez wyraźnej akcji

♡ 40 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡

Do góry