reklama
Mamajasia25
Zaangażowana w BB
Czesc dziewczyny, w wolnej chwili opisze wam co nieco w poscie "moj porod"... trzymajcie sie mocno
Lola Lolitta
Fanka BB :)
Grama jak tak miałam i mam. Dziwne uczucie, takiego jakby obcego ciała.
Po pierwszej CC po 8 miesiącach czucie brzucha odzyskałam, teraz nie wiem ile to potrwa.
Druga CC boli bardziej i więcej zrostów mam. Dodatkowo zszyli chyba za dużo skóry i blizna jest wciągnięta do środka, mam nadzieję że to się ustabilizuje.
Ogólnie ból straszny i ledwo chodzę, a dzisiaj 2 tyg od operacji.
Lux matko współczuję ci !!!! Ja bym że strachu o chłopa zawalu dostała. Ty to masz, najpierw noga teraz wypadek autem. Ten twój chłop ma dużo szczęścia.
Oby nic mu nie było.
Sorki nie daje rady was nadrabiać
Jedynie 2 strony wstecz, zawsze coś....
Po pierwszej CC po 8 miesiącach czucie brzucha odzyskałam, teraz nie wiem ile to potrwa.
Druga CC boli bardziej i więcej zrostów mam. Dodatkowo zszyli chyba za dużo skóry i blizna jest wciągnięta do środka, mam nadzieję że to się ustabilizuje.
Ogólnie ból straszny i ledwo chodzę, a dzisiaj 2 tyg od operacji.
Lux matko współczuję ci !!!! Ja bym że strachu o chłopa zawalu dostała. Ty to masz, najpierw noga teraz wypadek autem. Ten twój chłop ma dużo szczęścia.
Oby nic mu nie było.
Sorki nie daje rady was nadrabiać
Jedynie 2 strony wstecz, zawsze coś....
Jadwiga orłowska
Grama super, ze w domu.
My może tez wyjdziemy dziś. Odzyskaliśmy wagę urodzeniowa. Karmimy sie bez problemu, 9 razy w nocy .
My może tez wyjdziemy dziś. Odzyskaliśmy wagę urodzeniowa. Karmimy sie bez problemu, 9 razy w nocy .
elifit
Moderatorka
majka23x
@elifit a te skurcze sa tak bolesne, ze od razu wiadomo, ze to to? Czy mozna je pomylic z przepowiadaczami?
Ehh znajac zycie to i tak mnie polozy lekarz w srode do szpitala i tam bede czekac do konca. A ze z om mam na 29.12 to pewnie jeszcze zalicze swieta w szpitalu
W dodatku zla jestem na siebie, bo po tym ostatnim bolesnym badaniu przestalam masowac krocze. Jak mysle, ze mam sie tam dotknac to mi sie przypomina wszystko :/
Ehh znajac zycie to i tak mnie polozy lekarz w srode do szpitala i tam bede czekac do konca. A ze z om mam na 29.12 to pewnie jeszcze zalicze swieta w szpitalu
W dodatku zla jestem na siebie, bo po tym ostatnim bolesnym badaniu przestalam masowac krocze. Jak mysle, ze mam sie tam dotknac to mi sie przypomina wszystko :/
reklama
elifit
Moderatorka
Niestety można ale miejmy nadzieję że nie będziesz mieć bolesnych przepo. A termin po świętach więc nie szykuj się wcześniej bez wyraźnej akcji
♡ 40 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡
♡ 40 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡