reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
@Lux to może lepiej, zeby Tomek odwiedził ten szpital, jeżeli coś go boli to nie ma co bagatelizować :/

@grama super wieści, fajnie, że jest tyle pozytywnych emocji już na samym początku :)

Grama jak tak miałam i mam. Dziwne uczucie, takiego jakby obcego ciała.
Po pierwszej CC po 8 miesiącach czucie brzucha odzyskałam, teraz nie wiem ile to potrwa.
Druga CC boli bardziej i więcej zrostów mam. Dodatkowo zszyli chyba za dużo skóry i blizna jest wciągnięta do środka, mam nadzieję że to się ustabilizuje.
Ogólnie ból straszny i ledwo chodzę, a dzisiaj 2 tyg od operacji.

Lux matko współczuję ci !!!! Ja bym że strachu o chłopa zawalu dostała. Ty to masz, najpierw noga teraz wypadek autem. Ten twój chłop ma dużo szczęścia.
Oby nic mu nie było.

Sorki nie daje rady was nadrabiać :(
Jedynie 2 strony wstecz, zawsze coś....

Hej dziewczyny, jestem wsciekla na maxa... Dodatni gbs, 50 km do szpitala. Kiedy trzeba wyruszyc z domu z dodatnim? Skad mam wiedziec, ze to TE skurcze? Ehh boje sie, ze w polowie drogi bedzie zawrotka, bo falszywy alarm... :(

@elifit a te skurcze sa tak bolesne, ze od razu wiadomo, ze to to? Czy mozna je pomylic z przepowiadaczami?
Ehh znajac zycie to i tak mnie polozy lekarz w srode do szpitala i tam bede czekac do konca. A ze z om mam na 29.12 to pewnie jeszcze zalicze swieta w szpitalu :(

W dodatku zla jestem na siebie, bo po tym ostatnim bolesnym badaniu przestalam masowac krocze. Jak mysle, ze mam sie tam dotknac to mi sie przypomina wszystko :/

reklama
Niestety można ale miejmy nadzieję że nie będziesz mieć bolesnych przepo. A termin po świętach więc nie szykuj się wcześniej bez wyraźnej akcji

♡ 40 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡

Do góry