reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

@Luxuorius współczuję. Dużo zdrówka dla Waszej trójki.
@Rita @Mamajasia25 gratuluję[emoji4]

My jeszcze w szpitalu, bo u Młodego podejrzewają zółtaczkę[emoji17] Jutro badania. Jeśli wyjdą dobrze to wychodzimy. Ja nadal uczę się obsługi mojego syna. W drugiej dobie miałam taki kryzys, bo on ciągle płakał, a ja nie umiałam mu pomóc. Ehhh...Dziś już jest lepiej, ale zmęczenie i przebywanie w szpitalu sprawia, że nie umiem chyba się jeszcze tak do końca tym cieszyć. Chyba zła matka ze mnie. Oskar nawet ładnie je cyca. Dziś mam znacznie więcej pokarmu i cyce mnie bolą. Mam nadzieję, że zacznie przybierać, bo trochę spadł z wagi.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Nonkatoja zycze Wam szybkiego powrotu do domku..:* nie mow o sobie ze zla mama z Ciebie. To na pewno nie jest latwe taka nowa sytuacja a pobyt w szpitalu nie sprzyja i stresuje...ja tez mam stresa ze nie bede umiala sie zajac Franiem ale jakos chyba to przyjdzie z czasem...:)

Gratuluje nowym mamusia :*
@Luxuorius mam nadzieje ze wszystko w porzadku u Was:*

Dzień dobry

Widzę że albo wszystkie śpią albo nam forum pada.

Ja od wczoraj w nocy mam skurcze. Dziś na ktg pisały się na poziomie 60 a nawet 100 ale co 10 min jeszcze rzadkie i nieregularne. Później mam badanie. Ciekawe jak moja żelazna szyja.

Miłego dnia

♡ 40 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡

Przynajmniej u Ciebie jakieś skurcze się zaczynają ;) U mnie nadal cisza... a ja jestem coraz bardziej przerażona wizją wywoływania porodu albo cc. Do środy chyba jajo zniosę.

czesc, no to mam 39 tydzien ciazy :) magnez odstawiony, czopu zero, bolu w pachwinach zero, siary zero, skurczy zero, pewnie na wizycie u ginki w srode bedzie tez zerowe rozwarcie :D no coz, mam upartego synka i tyle ;)
@elifit no wlasnie na fb widzialam, ze u Cb cos sie rusza :)

wczoraj byla u nas tesciowa i tak temat porodu byl i ona mowila, ze nie mam narzekac, ze tak mi ciezko, ze mam wytrwac do 40 tygodnia, bo widocznie dziecku jest super w brzuchu, moja mama tak samo gada, ze nie mam kazac mu sie spieszyc...a mi juz tak ciezko, zle, bezdechy lapie, chodze powoli...czy ja zla matka jestem, ze tak stekam? :(

reklama
Hej Dziewczyny! ja jestem:) musialam odespac moj pobyt w szpitalu ale juz wstalam i wcinam sniadanie. Spalam nawet dobrze, zadne skurcze nie obudzily jedynie tak mnie ciagnie wszystko na dole jak sie przewracalam z boku na bok... no i gesty bialy sluz ale to nie nowosc...mysle ze dopiero jak zobaczr krew w sluzie to cos sie ruszy;)Dobrze ze wczoraj wysprzatalam dom:) dzis tylko pranie i PIERNICZKI :D chociaz cos na swieta zrobie he he :) bo roznie one moga wygladac w tym roku...
@elifit z tymi skurczami to tak jak u mnie widze...chyba mamy podobnie bo moja szyjka ani drgnie! Dobrze ze maz wraca dzis z pracy...;) bedziemy dzialac he he :) a za Ciebie trzymam kciuki zeby na badaniu sie okazalo ze jednak szyjka drgnela i niedlugo zacznie sie akcja:)
@anio0 nie trac nadziei moze sprobuj cos porobic zeby nie zajmowac sobie tym glowy:):* bedzie dobrze.
@Luxuorius no moze faktycznie naszym maluszkom jest u nas dobrze w brzuszku...ale rozumiem Cir doskonale..ja tez juz ledwo chodze ale sie nie poddaje. kiedys musimy urodzic;) najwyzej swieta spedzimy jeszcze z brzuszkami...ALE jeszcze dwa tygodnie! :D to duzo czasu. U nas tez 39 tydzien od srody. lekarze i polozne juz mowia ze mozna rodzic. :D i nie jestes zla matka :* po prostu wiadomo ze juz bysmy chcieli przytulic nasze bobaski.

P. S. Czy u Was tez taka okropna pogoda? Mam jakies skurcze odkad wstalam z lozka...pewnie znow przepowiadacze nic nie znaczace ;)

Zycze Wam milej soboty :* lece do roboty :D

Do góry