reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

@Luxuorius współczuję. Dużo zdrówka dla Waszej trójki.
@Rita @Mamajasia25 gratuluję[emoji4]

My jeszcze w szpitalu, bo u Młodego podejrzewają zółtaczkę[emoji17] Jutro badania. Jeśli wyjdą dobrze to wychodzimy. Ja nadal uczę się obsługi mojego syna. W drugiej dobie miałam taki kryzys, bo on ciągle płakał, a ja nie umiałam mu pomóc. Ehhh...Dziś już jest lepiej, ale zmęczenie i przebywanie w szpitalu sprawia, że nie umiem chyba się jeszcze tak do końca tym cieszyć. Chyba zła matka ze mnie. Oskar nawet ładnie je cyca. Dziś mam znacznie więcej pokarmu i cyce mnie bolą. Mam nadzieję, że zacznie przybierać, bo trochę spadł z wagi.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Nonkatoja zycze Wam szybkiego powrotu do domku..:* nie mow o sobie ze zla mama z Ciebie. To na pewno nie jest latwe taka nowa sytuacja a pobyt w szpitalu nie sprzyja i stresuje...ja tez mam stresa ze nie bede umiala sie zajac Franiem ale jakos chyba to przyjdzie z czasem...:)

Gratuluje nowym mamusia :*
@Luxuorius mam nadzieje ze wszystko w porzadku u Was:*

Dzień dobry

Widzę że albo wszystkie śpią albo nam forum pada.

Ja od wczoraj w nocy mam skurcze. Dziś na ktg pisały się na poziomie 60 a nawet 100 ale co 10 min jeszcze rzadkie i nieregularne. Później mam badanie. Ciekawe jak moja żelazna szyja.

Miłego dnia

♡ 40 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡

Przynajmniej u Ciebie jakieś skurcze się zaczynają ;) U mnie nadal cisza... a ja jestem coraz bardziej przerażona wizją wywoływania porodu albo cc. Do środy chyba jajo zniosę.

czesc, no to mam 39 tydzien ciazy :) magnez odstawiony, czopu zero, bolu w pachwinach zero, siary zero, skurczy zero, pewnie na wizycie u ginki w srode bedzie tez zerowe rozwarcie :D no coz, mam upartego synka i tyle ;)
@elifit no wlasnie na fb widzialam, ze u Cb cos sie rusza :)

wczoraj byla u nas tesciowa i tak temat porodu byl i ona mowila, ze nie mam narzekac, ze tak mi ciezko, ze mam wytrwac do 40 tygodnia, bo widocznie dziecku jest super w brzuchu, moja mama tak samo gada, ze nie mam kazac mu sie spieszyc...a mi juz tak ciezko, zle, bezdechy lapie, chodze powoli...czy ja zla matka jestem, ze tak stekam? :(

reklama
Hej Dziewczyny! ja jestem:) musialam odespac moj pobyt w szpitalu ale juz wstalam i wcinam sniadanie. Spalam nawet dobrze, zadne skurcze nie obudzily jedynie tak mnie ciagnie wszystko na dole jak sie przewracalam z boku na bok... no i gesty bialy sluz ale to nie nowosc...mysle ze dopiero jak zobaczr krew w sluzie to cos sie ruszy;)Dobrze ze wczoraj wysprzatalam dom:) dzis tylko pranie i PIERNICZKI :D chociaz cos na swieta zrobie he he :) bo roznie one moga wygladac w tym roku...
@elifit z tymi skurczami to tak jak u mnie widze...chyba mamy podobnie bo moja szyjka ani drgnie! Dobrze ze maz wraca dzis z pracy...;) bedziemy dzialac he he :) a za Ciebie trzymam kciuki zeby na badaniu sie okazalo ze jednak szyjka drgnela i niedlugo zacznie sie akcja:)
@anio0 nie trac nadziei moze sprobuj cos porobic zeby nie zajmowac sobie tym glowy:):* bedzie dobrze.
@Luxuorius no moze faktycznie naszym maluszkom jest u nas dobrze w brzuszku...ale rozumiem Cir doskonale..ja tez juz ledwo chodze ale sie nie poddaje. kiedys musimy urodzic;) najwyzej swieta spedzimy jeszcze z brzuszkami...ALE jeszcze dwa tygodnie! :D to duzo czasu. U nas tez 39 tydzien od srody. lekarze i polozne juz mowia ze mozna rodzic. :D i nie jestes zla matka :* po prostu wiadomo ze juz bysmy chcieli przytulic nasze bobaski.

P. S. Czy u Was tez taka okropna pogoda? Mam jakies skurcze odkad wstalam z lozka...pewnie znow przepowiadacze nic nie znaczace ;)

Zycze Wam milej soboty :* lece do roboty :D

Do góry