reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Zdrowia dla męża Lux! Jeszcze w szoku jest pewnie.. potem jednak mogą wyjść problemy z szyją. Niech odpocznie.

♡ 40 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡
dzieki :) no ma nerwy, poduszka dostal mocno, ale o dziwo nic go nie boli, jak ja dostalam poduszka kilka lat temu to uraz szyi i kregoslupa mialam plus wstrzas mozgu...a temu nic nie jest mimo skasowanego przodu

chlop wrocil-jest zle, auto do kasacji, jeden z dwojki pasazerow jest w szpitalu, ale nic mu nie jest, tylko uderzyl glowa o szybe jak dostal poduszka...drugiego boli klatka piersiowa, mojego Tomka tez boli klatka piersiowa, bo wszyscy na szczescie mieli pasy zapiete...

Lux, dobrze ze tylko tak sie skonczylo. No, ale atrakcje na koniec ciazy niezbyt przyjemne... Mam nadzieje, ze wszystko dobrze sie pouklada.

Ja dzis wypucowalam domek az milo i na razie Jadwigo droga nie rodze hehe i mam nadzieje, ze tak zostanie :) moja mama jak mnie zobaczyla, to powiedziala, ze pewnie zaraz urodze, bo inaczej wygladam i mam za duzo energii i jak ona tak wysprzatala to zaraz na porodowke jechala... Ale u mnie brak oznak jak na razie, wiec sie ciesze, niech mala tyje :)

Lux mam nadzieje ze z Tomkiem wszystko dobrze. Tylko sie nie stresuj najwazniejsze ze jest caly.

Probuje odpisac na tablecie ale wolno mi to idzie. Moj kom suszy sie caly dzien na grzejniku. Rano syn wrzucil go do nocnika a doslownie min wczesniej sie wysikal. jest nadzieja ze sie wlacza bede rano probowac.

@elifit nie puszczam kciukow za Was. Najwazniejsze ze probujesz kochana pamiętaj. Za to szacunek Ci sie należy.

@Antiope mam nadzieje ze ze starszym synkiem wszystko dobrze i maluszek juz z Toba jest.

No co za beznadzieja z pisaniem na tablecie... Trzymajcie sie dziewczyny

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Uff ja i Zosia juz w domu! Jestem calkowicie podekscytowna nowa.sytuacja i kipie pozytywna energia!;) rozsadza mnie wrecz!

mam tylko jedna watpiliwosc i pytanie do dziewczyn po cc: pomiedzy pepkiem a blizna po cc czuje jakby moj brzuch byl obcy. taki jakby zdretwialy. polozna powiedziala ze to przejdzie bo niby przeciete powloki i unerwienie. czy ktos tak mial i kiedy mniej wiecej przeszlo?

dziewczyny przed porodem polecam wam wspaniala app "pora na bobasa" super do mierzenia skurczy. serio sie przydala

a dla mamus moja nowa ukochana app "baby daybook" do zapisywania karmienia (i wiele innych funkcji).

Ps. karmienie piersia jest rulez! nie wierzylam ze bede potrafila ale wystsczylo jedno wsadzenie mojego cycka do buzi Zosi i poszlo!!! cmoka obiecnie lacznie przez 2 godziny dziennie (podzelone na 9 razy na dobe). Czuje ze omina mnie wszelkie problemy z laktacja!

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Do góry