@Nonkatoja ja w szpitalu teraz, podpięli mnie pod ktg. Termin minął wczoraj i miałam wpisaną wizytę w punkcie konsultacyjnym. Ja chodziłam do Zośki na płatne ktg, bo nie mam cierpliwości czekać. Sporo pań w ip.
reklama
Nonkatoja
Fanka BB :)
@joshi mnie podwozie boli od paru dni intensywnie. Ciężko mi czasem wstać tak mnie boli.
@lenam77 trzymam kciuki. Rozumiem, że już zostajesz i czekasz na Jasia?
Tak myślałam, że w sobotę w ciągu dnia może być dużo kobitek. Pójdę wieczorem, bo liczę, ze już większość załatwi sprawę w dzien[emoji14]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
@lenam77 trzymam kciuki. Rozumiem, że już zostajesz i czekasz na Jasia?
Tak myślałam, że w sobotę w ciągu dnia może być dużo kobitek. Pójdę wieczorem, bo liczę, ze już większość załatwi sprawę w dzien[emoji14]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Kochane, a my wychodzimy do domku zoltaczka spadla bardzo sie ciesze, maz juz jedzie i o 11 wychodzimy hip hip hurra [emoji16][emoji4]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Czy któraś z Was miała wąski zakres oscylacja w Bad Ktg, nie wiem co to może znaczyć? proszę o pomoc. a przy okazji życzę wszystkiego dobrego panią które już urodziły swoje pociechy :-)
Jadwiga orłowska
Witam dziewczyny. U mnie cisza tzn skurcze jakie były takie są, czyli do bani. Jutro termin. A mój do mnie " to może urodzisz 10?" Najpierw chciał 6 a teraz 10. Pózniej bedzie chciał na wigilie . Denerwuje mnie to czekanie. Wizytę mam u lekarza dopiero 10 12 na koniec 41 tygodnia, do tego czasu nic mi nie zrobią.
Tuiles
@Grudniowamama1985 nic nie wiem o tym, nie pomogę...
@Jadwiga orłowska moze samo sie ruszy co tego Ci zycze
reklama
Lola Lolitta
@Grudniowamama1985
Tak ja miałam. Mi tłumaczyli to spadkiem tętna po skurczu poniżej 100 unm. U małego spadki oscylacji były do 86unm i przez to wycięli mi dziecko. Bali się że to przez niewydolność łożyska serce tak pracuje.
Ordynator uparty był by mnie pociąć, bo okazało się że prowadził rok temu ciaze bliźniaczą i zbagatelizowal te spadki u dzieci w 39tyg ciąży i maluchy zmarły
Tak ja miałam. Mi tłumaczyli to spadkiem tętna po skurczu poniżej 100 unm. U małego spadki oscylacji były do 86unm i przez to wycięli mi dziecko. Bali się że to przez niewydolność łożyska serce tak pracuje.
Ordynator uparty był by mnie pociąć, bo okazało się że prowadził rok temu ciaze bliźniaczą i zbagatelizowal te spadki u dzieci w 39tyg ciąży i maluchy zmarły