reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
@joshi mnie podwozie boli od paru dni intensywnie. Ciężko mi czasem wstać tak mnie boli.

@lenam77 trzymam kciuki. Rozumiem, że już zostajesz i czekasz na Jasia?
Tak myślałam, że w sobotę w ciągu dnia może być dużo kobitek. Pójdę wieczorem, bo liczę, ze już większość załatwi sprawę w dzien[emoji14]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Czy któraś z Was miała wąski zakres oscylacja w Bad Ktg, nie wiem co to może znaczyć? proszę o pomoc. a przy okazji życzę wszystkiego dobrego panią które już urodziły swoje pociechy :-)

Iza super wieści! Trzymajcie się tam mocno. I powodzenia z karmieniem! :)
Ależ Wam rozpakowanym zazdroszczę że macie już to za sobą i zdrowe piękne maluszki obok!

Witam dziewczyny. U mnie cisza tzn skurcze jakie były takie są, czyli do bani. Jutro termin. A mój do mnie " to może urodzisz 10?" Najpierw chciał 6 a teraz 10:). Pózniej bedzie chciał na wigilie ;). Denerwuje mnie to czekanie. Wizytę mam u lekarza dopiero 10 12 na koniec 41 tygodnia, do tego czasu nic mi nie zrobią.

reklama
@Grudniowamama1985
Tak ja miałam. Mi tłumaczyli to spadkiem tętna po skurczu poniżej 100 unm. U małego spadki oscylacji były do 86unm i przez to wycięli mi dziecko. Bali się że to przez niewydolność łożyska serce tak pracuje.

Ordynator uparty był by mnie pociąć, bo okazało się że prowadził rok temu ciaze bliźniaczą i zbagatelizowal te spadki u dzieci w 39tyg ciąży i maluchy zmarły :(

Do góry