elifit
Moderatorka
Ehh syn mi wymiotuje
U mnie spokój
Dobranoc
♡ 39 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡
U mnie spokój
Dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ehh syn mi wymiotuje
U mnie spokój
Dobranoc
i dlatego ja juz sie trzymam z daleka od samochodu zarowno jako kierowca jak i pasazer. caly trzeci trymestr przesladuje mnie wizja wypadku/stluczki. moze dlatego ze jak poprzednio bylam w ciazy to mielismy stluczke (bardzo niewielka) z mega ostrym hamowaniem (ze 100km/h do zera) i tydzien pozniej stwierdzil lekarz obumacie ciazy. czy to bylo powiazane nie wiem ale mnie przesladuje.Boze dziewczyny....leze z magnezem i brzuch boli wracalismy z zakupow, dojezdzalismy do ronda i nagle wybil sie z ronda facet autem, wjechal na nasz pas pod prad i w brame wjechal (sugeruje, ze tam mieszka) gdyby nie szybka reakcja Tomka to lewego boku bysmy nie mieli!!!
zaczelismy trabic i wyzywac go, ale jaki byl stary dziad oburzony!!!!!
@noemi87 licze, ze jednak ktos pomoze albo zebys naprawde zaczela rodzic w dzien zawsze to inaczej idzie zorganizowac, latwiej
mi ginka wprost powiedziala, ze jesli nie chce u niej robic prywatnie i placic to mam isc na ip i nasciemniac, ze brzuch boli, ze dziecka nie czuje iles tam godzin, jesli szpital jest ok to zrobia bez mrgniecia ktg@Tulies dziś albo jutro pójdę KTG zrobić i jeśli wszystko będzie dobrze, to czekam. To KTG to tak dla świętego spokoju, bo dawno mnie nikt nie badał. Właśnie, czy na IP mogę iść i poprosić o KTG, czy lepiej coś ściemic, bo inaczej nie przyjmą?
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom