reklama
Antiope
Fanka BB :)
@Luxuorius ale on w Was nie uderzył? Ten ból to z nerwów?
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Oj biedna zdrówka dla synka i dla Ciebie.. i co teraz ? Musi iść do szpitala czy go to ominie ?@xXxIzuLQaxXx proszę https://www.babyboom.pl/forum/fora/grudniowe-mamusie-2016.1150/
@Luxuorius no to mieliście szczęście w nieszczęściu, że nic się nie stało
A ja jestem załamana. Po kolejnej wizycie, tym razem u naszej zaufanej, prywatnej pediatry okazuje się, że mały ma lewostronne zapalenie płuc. Mam tylko ochotę płakać. Jeszcze na dodatek ja też kaszlę i boję się, że się zaraziłam od małego i że jak się młodszy urodzi, to też się zarazi.
Dzięki za link, ale wyskakuje mi że nie mam uprawnień
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
elifit
Moderatorka
Przyszły przepowiadacze i od razu pogoniły mnie do toalety. Mam biegunkę. Ciekawe czy się rozkręci czy tak będę kilka dni chodzić
aneta_ck
@Luxuorius
biedna Ty. Mam nadzije ze Wam sie nic nie stało i to tylko z nerwow. Moze podjedz na ip jak nie przejdzie.
@Antiope jejku biedactwo ten Twoj synek. Zapalenie pluc jest powazne. Musicie ba szpital isc czy antybiotyk inny? Pamietasz jak 4 dni przed moim porodem synek mial 40 stopni goraczki i 3razy u lekarzy bylam i raz w szpitalu? Maz a domu chory on drugi raz katar i kaszel ma a mała na szczescie zdrowa. Mam nadzieję ze nic nie zalapie od nich. Zycze Wam szybkiego powrotu do zdrowia i oby obylo się bez szpitala.
@Daarika gratuluje super porod.szybki. synek śliczny
@Nonkatoja to niech maluszek jeszcze dzien poczeka
Dziewczynki w szpitalu z zoltaczka. Zdrowka dla maluszkow i oby jak najszybciej wyniki się poprawily i wypuscili Was do domku.
biedna Ty. Mam nadzije ze Wam sie nic nie stało i to tylko z nerwow. Moze podjedz na ip jak nie przejdzie.
@Antiope jejku biedactwo ten Twoj synek. Zapalenie pluc jest powazne. Musicie ba szpital isc czy antybiotyk inny? Pamietasz jak 4 dni przed moim porodem synek mial 40 stopni goraczki i 3razy u lekarzy bylam i raz w szpitalu? Maz a domu chory on drugi raz katar i kaszel ma a mała na szczescie zdrowa. Mam nadzieję ze nic nie zalapie od nich. Zycze Wam szybkiego powrotu do zdrowia i oby obylo się bez szpitala.
@Daarika gratuluje super porod.szybki. synek śliczny
@Nonkatoja to niech maluszek jeszcze dzien poczeka
Dziewczynki w szpitalu z zoltaczka. Zdrowka dla maluszkow i oby jak najszybciej wyniki się poprawily i wypuscili Was do domku.
mojeboje
Wcześniej niż w dniu terminu nie miałam zamiaru się stawiać w szpitalu Mam nadzieję, że akcja zacznie się przed 9.12...@mojeboje to co olałaś planowane cc i czekasz na akcje? Zuch z ciebie
@Daarika gratulacje!
@Luxuorius współczuję przeżyć.. Dobrze, że nic się nie stało.
U mnie dzisiaj dość pracowicie, jakieś porządki, wieczorem wpadła koleżanka. Chciała się spotkać w niedzielę, ale powiedziałam, że tak daleko teraz nie planuję No i przyszła dzisiaj, chociaż była zmęczona i pewnie wolałaby odpocząć.
Grun
@Daarikaa extra!
Cieszymy się razem z Tobą
@Luxuorius ale ok wszytko! ?
U mnie w szpitalu babka po jakimś wypadku samochowym też leży ale chyba coś późniejszego
Trzymaj się
Cieszymy się razem z Tobą
@Luxuorius ale ok wszytko! ?
U mnie w szpitalu babka po jakimś wypadku samochowym też leży ale chyba coś późniejszego
Trzymaj się
Antiope
@xXxIzuLQaxXx to faktycznie coś jest nie tak z tym Twoim dostępem
@elifit trzymam kciuki, żeby się rozkręciło
@aneta_ck @xXxIzuLQaxXx wyplujcie ten szpital, bo bym się chyba zaryczała. W szpitalu rodzice śpią w nocy na fotelach jak chcą zostać z dzieckiem. Przecież ja nie byłabym tam w stanie z młodym nocować w ten sposób, a mój D musi do pracy i musi być w pogotowiu porodowym, więc też musi być na chodzie. Niestety na noc mogą zostać tylko rodzice, nie pozwolą na to np. babci, więc nikt poza nami nie wchodzi w grę z nocowaniem. Ja już to przeszłam jak młody trafił do szpitala mając 12 dni i to był naprawdę koszmar. Ale jak mogłabym mojego skarba zostawić samego w szpitalu. Nie dopuszczam do siebie myśli o szpitalu. Na razie mamy ten antybiotyk co poprzednio, bo ponoć przy zapaleniu płuc trzeba leczenie liczyć na 2 tygodnie. We wtorek do kontroli i jak nie będzie poprawy, to da nam inny antybiotyk. Poza tym oprócz antybiotyku i nebulizacji dostaliśmy Encorton.
@elifit trzymam kciuki, żeby się rozkręciło
@aneta_ck @xXxIzuLQaxXx wyplujcie ten szpital, bo bym się chyba zaryczała. W szpitalu rodzice śpią w nocy na fotelach jak chcą zostać z dzieckiem. Przecież ja nie byłabym tam w stanie z młodym nocować w ten sposób, a mój D musi do pracy i musi być w pogotowiu porodowym, więc też musi być na chodzie. Niestety na noc mogą zostać tylko rodzice, nie pozwolą na to np. babci, więc nikt poza nami nie wchodzi w grę z nocowaniem. Ja już to przeszłam jak młody trafił do szpitala mając 12 dni i to był naprawdę koszmar. Ale jak mogłabym mojego skarba zostawić samego w szpitalu. Nie dopuszczam do siebie myśli o szpitalu. Na razie mamy ten antybiotyk co poprzednio, bo ponoć przy zapaleniu płuc trzeba leczenie liczyć na 2 tygodnie. We wtorek do kontroli i jak nie będzie poprawy, to da nam inny antybiotyk. Poza tym oprócz antybiotyku i nebulizacji dostaliśmy Encorton.
reklama
Jadwiga orłowska
Antiope mi moja doktorka zawsze mówiła, ze dobrze dobrany antybiotyk daje efekt już po pierwszej dawcę. Sama teraz widzę to po moim uchu. Rok temu podobnie było z córka sąsiadki, miała ospę, a dodatkowo zaraziła sie u mnie w domu (opiekowałam sie nią), gorączka i bole kości. Na noc dostała antybiotyk a rano była nie do poznania.
Wiec może lepiej szybciej zmienić antybiotyk?
Wiec może lepiej szybciej zmienić antybiotyk?