reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Wiecie co, ja też nie czytam tego co kto je i co właśnie robi, zawsze jak tu wchodzę to przewijam do końca i jak widzę,że był jakiś ciekawy temat to dopiero cofam :) ale każda z nas ma inne potrzeby forumowe. Ja mam przyjaciółkę z którą relacjonuje na żywo co i jak więc nie mam potrzeby pisać o wszystkim tutaj, zresztą nie mam tyle czasu. Ale jeśli komuś to jest potrzebne to ja nie mam nic przeciwko :) po prostu jak mnie nie interesuje temat to go omijam i nie odpowiadam.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam pytanko. Bo antybiotyk działa, już tak nie boli, ale ucho przytykane. Czasem jak je naciągnę puszcza na kilka sekund i od nowa zatyka. Jest w środku jakby napuchnięte, dziurka mniejsza. Płukam je i obsuszam.

Pytanie co bedzie podczas parcia przy porodzie? Boje sie, zeby mi tam nic nie pękło. Nie sadze zeby odpuściło do porodu.

Skurczy nie wiele, ale coś sie tam w dole dzieje.

Pojęcia nie mam. Ale problem masz z błoną bębenkową? Wydaje mi się że jeśli nie stworzysz ciśnienia w twarzoczaszce to nic się nie stanie ale warto o tym powiedzieć położnej.

Dobranoc

♡ 39 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡

Czesc, pisze ledwo patrzac na monitor :( u sasiadow byl halas w nocy, nie wiem cos im spadlo lub cos, w kazdym badz razie huk byl niesamowity, boli mnie glowa i to caluska lewa strona... maly skopal mnie nad ranem :) zjem cos, poczekam az przestanie tak lac, bo swiata nie widac i do zusu jade ze zwolnieniem...nie chce mi sie nic...

aha za dwa tygodnie mam miec pobrany wymaz na paciorkowiec, kto wie czy to nie bedzie juz ostatnie usg :) jej juz coraz blizej!!!

reklama
@lookata gratulacje!!! :) no to grudzien oficjalnie rozpoczety moje panie! :)

A propo bolesnych przepowiadaczy, bo na msg o nich bylo, to mnie w nocy jeden wybudzil i drugi nad ranem i jak pomyslalam o lookacie, to stresa dostalam niezlego... Coraz silniejsze mam, ale jednak przepowiadajace. Musze dzisiaj gina zapytac kiedy on widzi moj porod... :) i co zrobimy z moja kochana rwa kulszowa, bo nadal boli... Mam nadzieje, ze cos konkretnego powie i nie wymysli chlop glupot jak zawsze.

Do góry