noemi87
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie przejmuj sie, ja tez juz kilka razy pytalam i tez nie mam dostepu a jestem tu od samego początkuW takim razie czekamy na watek! jesli tym bardziej to zdanie wielu dziewczyn, to niech sie zmieni! Mnie chyba w zakmnietym nie chcecie, bo juz 2 razy pytalam bonusowej i nic no trudno..
A co do tego, ze zaraz rodzimi i sie nie oplaca to przeciez przeniosa nas na dzieciaczkowy i nadal bedziemy, mam nadzieje ze w komplecie, choc na pewno kazda mniej czasu bedzie miala
Trafilas w sedno, z tego watku zrobil sie typowy targ. Mysle, ze to najbardziej zniecheca bo czytanie o takich pierdolach meczy a jesli nie ma Cie pol dnia to na liczniku +350 wiadomosci. Takie klepanie postow, zeby klepac Nie bez przyczyny jestesmy najbardziej rozpisanym watkiem ze wszystkich "przyszlych mam" jak melduje sie tutaj kazda pierdole.Ja powiem tak, że mnie osobiście nie przeszkadzają cytaty, czy nawet wypowiedzi jedna pod drugą. Szczerze, to nie chce mi się czytać jak po raz setny ktoś zadaje to samo pytanie i po raz setny wałkuje się te same rzeczy. Wiem, że niektóre dziewczyny piszą od niedawna i nie wiedzą, że dany temat był już poruszany n razy, ale mnie naprawdę najzwyczajniej brakuje czasu, by po raz kolejny czytać to samo. Tylko, że na to się chyba nic nie poradzi.
Poza tym, nie obrażając nikogo, nudzi mnie codzienne czytanie tego co ktoś dziś zrobił na obiad. Jest wątek kulinarny i jak macie ciekawy przepis, to go tam wrzućcie, wiele z nas na pewno skorzysta. Jest jeszcze kilka podobnych tematów poruszanych codziennie od nowa, które już mi się totalnie przejadły.