reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Czesc Wam:*
Gratulacje dla @lookata :* super ze jest pierwszy grudniowy dzieciaczek. Duzo zdrowka dla Was!

Matko co za dzien...czuje sie jak rozjechana przez tira.:/ wstalam rano ubralam sie i znow mnie niezle przeczyscilo... potem zjadlam platki chociaz apetyt u mnie osttanio bardzo kiepski. Potem znowu sie polozylam i zasnelam i przed chwila sie obudzilam.
Nic mi sie nie chce humor bardzo kiepski..:( Dzis jeszcze bardziej bola mnie plecy, brzuch, biodra i pachwiny. Maly dzis od rana znowu tak napieral ze myślalam ze wyjdzie.
Takze @joshi nie jestes sama :) i co do snow to jeden mialam w nocy a drugi teraz rano. I to jakby byla kontynuacja i wszystko dokladnie pamietam. :) codziennie mi sie cos sni. Czytalam ze to przez hormony i zupelnie normalne. Zaraz chyba sie rusze i zaczne cos robic to moze mi sie polepszy samopoczucie :)
Do terminu z usg zostalo 20 dni...jak ten czas szybko leci. Czuje jak bym siedziala na tykajacej bombie :p serce mi tak szybko bije ze nie moge sie uspokoic.. Jeszcze moja mama dzis do mnie rano ze Franio jej sie snil. Moze go przyciaga myslami.;)

@joshi ale te paczki wygladaja...az mi smaka narobilas:) a jak czytalam o Twoim snie to sie niezle usmialam :D
@Luxuorius te testy na paciorkowce masz tak pozno? ja mialam dwa tygodnie temu i pisalam juz ze wyszly dodatnie i bede miala podawany antybiotyk w trakcie porodu.
@majka23x ja mialam nacisk na nerwy w drugim trymestrze i odezwala sie u mnie rwa...trzymalo chyba z 3 tygodnie takze doskonale rozumiem. Potem Franio chyba sie przesunal i mi przeszło. Także mysle ze po porodzie bedzie wszysko oki u Ciebie.:)

Tyle u mnie. Czekamy na rozwoj wydarzen:) Milego dnia mamusie:*

Dzień dobry.

@lookata gratulacje!!! :) no to grudzien oficjalnie rozpoczety moje panie! :)

A propo bolesnych przepowiadaczy, bo na msg o nich bylo, to mnie w nocy jeden wybudzil i drugi nad ranem i jak pomyslalam o lookacie, to stresa dostalam niezlego... Coraz silniejsze mam, ale jednak przepowiadajace. Musze dzisiaj gina zapytac kiedy on widzi moj porod... :) i co zrobimy z moja kochana rwa kulszowa, bo nadal boli... Mam nadzieje, ze cos konkretnego powie i nie wymysli chlop glupot jak zawsze.

Ja też w nocy miałam bolesnego przepowiadacza, takiego jeszcze nie miałam.. już myślałam, że coś zaczyna się dziać..ale przeszło..ale dziwny był bo głównie po jednej stronie brzucha.

@lookata gratulacje:)

@Ola0303 ja aż tak mocnego jeszcze nie miałam.. no ale do terminu już coraz bliżej więc pewnie dopiero się zacznie tak naprawdę ze skurczami;)
Mi też się dzisiaj nic nie chce, zbieram się na zakupy ale coś nie mogę się zebrać, nie mam siły jakoś a na dworze jeszcze leje więc pogoda nie zachęca do wyjścia z domu. No i wszyscy u mnie przeziębieni, trzeba się ostro kurować..

@majka23x współczuję bóli choć dałabyś mi trochę ich coo to przynajmniej nadzieja na rychły poród by była ;)
Aha i piękne malpki stawiasz przed nickami. Aż przyjemnie się czyta teraz ten wątek :*
Dziękuję wszystkim którzy tak pięknie małpkują! Naprawdę robi to wielką różnicę :)

Dziś grudzień, ludzie już dzwonią czy jeszcze chodzę z brzuchem.. jeszcze mnie to nie wkurza..

Mamy śnieg :) ale się topi :/

@joshi mnie też spojenie boli najgorzej po leżeniu i wstawaniu. Jak chodzę to mniej. Daj pączka ejj ;) a sen noo. Powiem tylko że my wszystkie nie możemy się doczekać twojego porodu :)

Nie wysypiam się ostatnio i chodzę zmęczona.

Lilka się obudziła ooo

Iza trzymam kciuki za wyjście

@Luxurious widziałaś nowy wątek z regulaminem? Jesteś naszym modem na grudniowkach. Masz coś do dodania?

♡ 39 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡

reklama
@@@@@ :D

@elifit powiem Ci, ze mialas racje, teraz mnie wkurzaja cytaty, te malpki sa o wiele czytelniejsze!!!!! :D normalnie strzal w dziesiatke to byl! Boli Ci nie oddam, bo jakbym nic nie czula, to bym sie bala, ze przenosze!! A tak to dzis soe pytam gina kiedy rodzimy, mam nadzieje, ze tyci rozwarcie juz sie robi, tak wiem, ze to nie wyznacznik, ale wiecie jak to jest. Za to chetnie oddam rwe, nawet z doplata :)
@joshi mnie tez picza boli i ciagna pachwiny, ostatnio nogi nie moglam podniesc.. i w ogole kocham Twoje sny!!! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry