Czesc Wam:*
Gratulacje dla
@lookata :* super ze jest pierwszy grudniowy dzieciaczek. Duzo zdrowka dla Was!
Matko co za dzien...czuje sie jak rozjechana przez tira.:/ wstalam rano ubralam sie i znow mnie niezle przeczyscilo... potem zjadlam platki chociaz apetyt u mnie osttanio bardzo kiepski. Potem znowu sie polozylam i zasnelam i przed chwila sie obudzilam.
Nic mi sie nie chce humor bardzo kiepski..
Dzis jeszcze bardziej bola mnie plecy, brzuch, biodra i pachwiny. Maly dzis od rana znowu tak napieral ze myślalam ze wyjdzie.
Takze
@joshi nie jestes sama
i co do snow to jeden mialam w nocy a drugi teraz rano. I to jakby byla kontynuacja i wszystko dokladnie pamietam.
codziennie mi sie cos sni. Czytalam ze to przez hormony i zupelnie normalne. Zaraz chyba sie rusze i zaczne cos robic to moze mi sie polepszy samopoczucie
Do terminu z usg zostalo 20 dni...jak ten czas szybko leci. Czuje jak bym siedziala na tykajacej bombie
serce mi tak szybko bije ze nie moge sie uspokoic.. Jeszcze moja mama dzis do mnie rano ze Franio jej sie snil. Moze go przyciaga myslami.
@joshi ale te paczki wygladaja...az mi smaka narobilas
a jak czytalam o Twoim snie to sie niezle usmialam
@Luxuorius te testy na paciorkowce masz tak pozno? ja mialam dwa tygodnie temu i pisalam juz ze wyszly dodatnie i bede miala podawany antybiotyk w trakcie porodu.
@majka23x ja mialam nacisk na nerwy w drugim trymestrze i odezwala sie u mnie rwa...trzymalo chyba z 3 tygodnie takze doskonale rozumiem. Potem Franio chyba sie przesunal i mi przeszło. Także mysle ze po porodzie bedzie wszysko oki u Ciebie.
Tyle u mnie. Czekamy na rozwoj wydarzen
Milego dnia mamusie:*