reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

W takim razie czekamy na watek! :) jesli tym bardziej to zdanie wielu dziewczyn, to niech sie zmieni! Mnie chyba w zakmnietym nie chcecie, bo juz 2 razy pytalam bonusowej i nic :( no trudno..
A co do tego, ze zaraz rodzimi i sie nie oplaca :D to przeciez przeniosa nas na dzieciaczkowy i nadal bedziemy, mam nadzieje ze w komplecie, choc na pewno kazda mniej czasu bedzie miala
Majka ja przegapiłam Twoje wiadomości - nie dostałam powiadomienia.
Jednakże ponieważ na zamkniętym jesteśmy w bardzo kameralnym gronie i piszemy o sprawach nie raz bardzo prywatnych wszystkie zadecydowałyśmy wspólnie, że na razie nikogo nowego nie przyjmujemy. Po porodach okaże się kto zostanie na grudniu w ogóle, bo wierz mi, że większość się wykruszy i wtedy zrobimy porządki i będziemy myślały o dodawaniu nowych dziewczyn do zamkniętego.
Nie zrozum mnie źle, ale ja już od x czasu nie ogarniam i nawet nie próbuję wątku głównego. Wystarczy kilka godzin nieobecności i juz mnóstwo stron do przeczytania. Nie raz takie pierdoły, że przewijałam po prostu bo szkoda mi było czasu i umykały mi ważne info ze np któraś do szpitala pojechała albo ma złe wyniki itp. Jak do mnie napisałaś, to nawet nie wiedziałam kim jesteś. Tak samo np nie zaglądałam przez kilka dni na główny i nagle tyle nowych nicków, gdzie w większości byłyśmy tu od zobaczenia tych 2 kresek.

Ja chcę sobie pogadać o bzdurach to 100 razy łatwiej jest mi na msg niż tu nadrabiać 50 stron.

Modem otwartego jest Lux wiec może pomyślcie jak zrobić tu porządek i niech Lux stworzy wątek zasad i przypnie u góry.

reklama
Mnie jest prawdę mówiąc wszystko jedno jaką pozycję przyjmę, byleby mały wyskoczył. Jak mi bedzie źle leżąc (chociaż tak właśnie wyobrażam sobie siebie rodzącą) to po prostu zażądam zmiany pozycji i już. Tak mi się przynajmniej wydaje.

Co do obuwia na czas porodu - można zostać jedyną gwiazdą, o której będzie na długo głośno w szpitalu! I złożyć szpilki! :p
Mi kuzynka mowila ze jak rodzi sie na lozku to dobrze miec po prostu skarpetki bo marzna stopy;)

Ok, to może faktycznie poczekajmy aż wszystkie się rozpakujemy i wtedy będą podejmowane decyzje :)
To jest moje pierwsze forum stąd brak wiedzy o jego prawidłowym funkcjonowaniu :) zdaje sobie sprawę z mojej małej aktywności (co nie wyklucza przeczytania większości postów), więc czekam cierpliwie do porodu i będę walczyć o moje prawa do bycia częścią mniejszej społeczności ;)

Laski mam glupie pytanie.. na liscie szpitalnej mam klapki gumowe lub plastikowe, nie wiem czy je kupowac w ogole, nie wystarcza jakies najzwyklejsze kapcie...? [emoji16]
To chodzi o prysznic. Ja zawsze do szpitala biorę japonki gumowe i robią one i za klapki i za kapcie :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Eli ja także się z Tobą zgadzam co nie zmienia faktu, że nikt nic nie wspomniał o tym, że forum zaczyna źle funkcjonować i nie zaproponował zmian ? Po prostu nastała cisza :) ja nie należąc do forum zamkniętego mam wrażenie, że dużo istotnych informacji mnie omija, bo tutaj faktycznie są rozmowy o wszystkim i o niczym :) mam nadzieję, że mimo wszystko forum to całkowicie nie umrze, bo licze na Waszą pomoc jak zacznę być już pelnoetatową mama [emoji4]
Nie należę do zamknietego, nie mam fb

Czeka mnie samozaglada ;)

reklama
Do góry