Majka ja przegapiłam Twoje wiadomości - nie dostałam powiadomienia.W takim razie czekamy na watek! jesli tym bardziej to zdanie wielu dziewczyn, to niech sie zmieni! Mnie chyba w zakmnietym nie chcecie, bo juz 2 razy pytalam bonusowej i nic no trudno..
A co do tego, ze zaraz rodzimi i sie nie oplaca to przeciez przeniosa nas na dzieciaczkowy i nadal bedziemy, mam nadzieje ze w komplecie, choc na pewno kazda mniej czasu bedzie miala
Jednakże ponieważ na zamkniętym jesteśmy w bardzo kameralnym gronie i piszemy o sprawach nie raz bardzo prywatnych wszystkie zadecydowałyśmy wspólnie, że na razie nikogo nowego nie przyjmujemy. Po porodach okaże się kto zostanie na grudniu w ogóle, bo wierz mi, że większość się wykruszy i wtedy zrobimy porządki i będziemy myślały o dodawaniu nowych dziewczyn do zamkniętego.
Nie zrozum mnie źle, ale ja już od x czasu nie ogarniam i nawet nie próbuję wątku głównego. Wystarczy kilka godzin nieobecności i juz mnóstwo stron do przeczytania. Nie raz takie pierdoły, że przewijałam po prostu bo szkoda mi było czasu i umykały mi ważne info ze np któraś do szpitala pojechała albo ma złe wyniki itp. Jak do mnie napisałaś, to nawet nie wiedziałam kim jesteś. Tak samo np nie zaglądałam przez kilka dni na główny i nagle tyle nowych nicków, gdzie w większości byłyśmy tu od zobaczenia tych 2 kresek.
Ja chcę sobie pogadać o bzdurach to 100 razy łatwiej jest mi na msg niż tu nadrabiać 50 stron.
Modem otwartego jest Lux wiec może pomyślcie jak zrobić tu porządek i niech Lux stworzy wątek zasad i przypnie u góry.