reklama
majka23x
Fanka BB :)
@aneta_ck a na ile tesciowa przyjechala?
@Grun czyli od jutra szpital? No to powodzenia!
@Luxuorius o ktorej wizyta? Czekamy na wiesci
@Tuiles o rozpakowanych nic mi nie wiadomo
Laski jutro zaczynamy grudzien!!! Mi tez sie listopad nie widzial, ale w grudniu juz sie moze rodzic! moja tak buszuje zawsze jak chce usnac, ze szok.... Jak tak ma byc po porodzie, to ja dziekuje [emoji23][emoji23][emoji23]
a tak w ogole mam glupie pytanie, macie jeszcze miejsce w karcie ciazy? Bo ja mam tylko na jutrzejsza wizyte, a pewnie kolo polowy grudnia jeszcze jedna mnie czeka i sie zastanawism co w takim przypadku haha
W ogole co z @joshi ?? Cos za cicho siedzi wzywamy Cie!
Laski jutro zaczynamy grudzien!!! Mi tez sie listopad nie widzial, ale w grudniu juz sie moze rodzic! moja tak buszuje zawsze jak chce usnac, ze szok.... Jak tak ma byc po porodzie, to ja dziekuje [emoji23][emoji23][emoji23]
a tak w ogole mam glupie pytanie, macie jeszcze miejsce w karcie ciazy? Bo ja mam tylko na jutrzejsza wizyte, a pewnie kolo polowy grudnia jeszcze jedna mnie czeka i sie zastanawism co w takim przypadku haha
Grun
Polecam:
Link do: Plan porodu
Raz dwa i zrobione!
A zawsze warto mieć - argument jakby coś chcieli zrobić wciskajac nam pierworodkom jakiś kicz.
Przy czytaniu aż mnie stres dopadł...
Link do: Plan porodu
Raz dwa i zrobione!
A zawsze warto mieć - argument jakby coś chcieli zrobić wciskajac nam pierworodkom jakiś kicz.
Przy czytaniu aż mnie stres dopadł...
Ola0303
Poki co cisza... milego dnia :*Czy ktoś się rozpakował przez noc?
My nadal w dwupaku
Miłego dnia Mamy!!!!
dla nas wyglada inaczej ale wiesz znajomi...zwalaszcza tacy bez dzieci to moga nie widziec roznicy. dla nich gruba to gruba. no tak to sobie wyobrazamNo ale brzuszek po porodzie chyba wyglada inaczej niz w ostanich tygidniach ciazy no nie? w sumie nie wiem bo pierwszy raz w ciazy jestem seks...kiedy to bylo
w sumie malo kogo widzialam tak od razu po porodzie. ja zazwyczaj czekam te 3-4 tygodnie zeby odwiedzic mloda mame i dzidziusia
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
elifit
Moderatorka
Ola0303
No w sumie racja a te pierwsze tygodnie musza byc przeznaczone na regeneracje dlatego mam nadzieje ze mnie nikt nie nawiedzi tym barfziej w szpitalu po samym porodzie.dla nas wyglada inaczej ale wiesz znajomi...zwalaszcza tacy bez dzieci to moga nie widziec roznicy. dla nich gruba to gruba. no tak to sobie wyobrazam
w sumie malo kogo widzialam tak od razu po porodzie. ja zazwyczaj czekam te 3-4 tygodnie zeby odwiedzic mloda mame i dzidziusia
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
reklama
ja mam na 17-20, ale czuje, ze znow bedzie poslizg wiesz i pozno wejde pewnie, ja juz mam druga karte, w ktorej sie nie mieszcze@aneta_ck a na ile tesciowa przyjechala?