reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
@aneta_ck a na ile tesciowa przyjechala? :)
@Grun czyli od jutra szpital? No to powodzenia! :)
@Luxuorius o ktorej wizyta? Czekamy na wiesci :)
@Tuiles o rozpakowanych nic mi nie wiadomo :)

Laski jutro zaczynamy grudzien!!! Mi tez sie listopad nie widzial, ale w grudniu juz sie moze rodzic! :) moja tak buszuje zawsze jak chce usnac, ze szok.... Jak tak ma byc po porodzie, to ja dziekuje [emoji23][emoji23][emoji23]
a tak w ogole mam glupie pytanie, macie jeszcze miejsce w karcie ciazy? Bo ja mam tylko na jutrzejsza wizyte, a pewnie kolo polowy grudnia jeszcze jedna mnie czeka i sie zastanawism co w takim przypadku haha :D
W ogole co z @joshi ?? Cos za cicho siedzi :) wzywamy Cie!

No ale brzuszek po porodzie chyba wyglada inaczej niz w ostanich tygidniach ciazy no nie?;) w sumie nie wiem bo pierwszy raz w ciazy jestem ;) seks...kiedy to bylo:D
dla nas wyglada inaczej ale wiesz znajomi...zwalaszcza tacy bez dzieci to moga nie widziec roznicy. dla nich gruba to gruba. no tak to sobie wyobrazam:)
w sumie malo kogo widzialam tak od razu po porodzie. ja zazwyczaj czekam te 3-4 tygodnie zeby odwiedzic mloda mame i dzidziusia

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

dla nas wyglada inaczej ale wiesz znajomi...zwalaszcza tacy bez dzieci to moga nie widziec roznicy. dla nich gruba to gruba. no tak to sobie wyobrazam:)
w sumie malo kogo widzialam tak od razu po porodzie. ja zazwyczaj czekam te 3-4 tygodnie zeby odwiedzic mloda mame i dzidziusia

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
No w sumie racja:) a te pierwsze tygodnie musza byc przeznaczone na regeneracje dlatego mam nadzieje ze mnie nikt nie nawiedzi ;) tym barfziej w szpitalu po samym porodzie.

reklama
@aneta_ck a na ile tesciowa przyjechala? :)
@Grun czyli od jutra szpital? No to powodzenia! :)
@Luxuorius o ktorej wizyta? Czekamy na wiesci :)
@Tuiles o rozpakowanych nic mi nie wiadomo :)

Laski jutro zaczynamy grudzien!!! Mi tez sie listopad nie widzial, ale w grudniu juz sie moze rodzic! :) moja tak buszuje zawsze jak chce usnac, ze szok.... Jak tak ma byc po porodzie, to ja dziekuje [emoji23][emoji23][emoji23]
a tak w ogole mam glupie pytanie, macie jeszcze miejsce w karcie ciazy? Bo ja mam tylko na jutrzejsza wizyte, a pewnie kolo polowy grudnia jeszcze jedna mnie czeka i sie zastanawism co w takim przypadku haha :D
W ogole co z @joshi ?? Cos za cicho siedzi :) wzywamy Cie!
ja mam na 17-20, ale czuje, ze znow bedzie poslizg wiesz :( i pozno wejde pewnie, ja juz mam druga karte, w ktorej sie nie mieszcze :D

Do góry