reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

No i nie mogę spać. Lilka cały dzień była spokojna jak nie ona aż się zamartwiałam a teraz jak się rozszalała to mnie w szyjkę aż naparza.
Skurczy nie mam ale czuję jakbym miała się posikać..

♡ 39 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡

reklama
No i nie mogę spać. Lilka cały dzień była spokojna jak nie ona aż się zamartwiałam a teraz jak się rozszalała to mnie w szyjkę aż naparza.
Skurczy nie mam ale czuję jakbym miała się posikać..

♡ 39 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡
Widze ze nie ja sama, jeszcze co chwile latam do kibelka za ta "druga" sprawa.. a chodzenie to dla mnie koszmar.. teraz zasnac nie moge bo dopada mnie stres porodowy :(

Eli miałam dzisiaj to samo.... z tym że w ciągu dnia synek byl aktywny. Polozylam się do lozka kolo 23.30 i jak się Franio rozhulal to normalnie szok. Jeszcze nigdy (oprocz czkawki) nie czulam go tak na dole. Dol zawsze był spokojny tylko nozkami brykal i po zebrach obrywalam a teraz myślałam że mi wyjdzie. I co chwilę taki ucisk na pecherz. Oj nie było to najprzyjemniejsze.... w nocy chyba ze 4 razy wstawalam na siku, w ogole jakis taki czujny sen Mam ostatnio i budzi mnie wszystko.

Ciekawe czy jakas mamusia się rozpakowala czy dzieciaczki czekają na grudzień. Na początku ciazy tak powtarzalismy z mezem zeby tylko sięnie urodzil w listopadzie bo nnam się nie podoba ten msc, że od 1 grudnia już może wychodzić. Może po prostu wziął to do siebie i czeka na ten grudzien :)

Wczoraj dzwonila mama i mowi no nie spodziewalam się ze tak długo będziesz tego Frania nosic. Każdy mi obstawial że moge urodzic od polowy listopada bo tak latalam po tej budowie i w ogole wiecznie w ruchu wiecznie coś do zalatwienia. No to zesmy ich z Franiem zaskoczyli :)

A ja zaraz oszaleje jeśli dostanę choć jednego smsa więcej z pytaniem czy już urodziłam albo kiedy rodze albo czy już jadę do szpitala. Te pytania działają na mnie jak płachta na byka!!!! Wrrrrrrrr!
Hehe u mnie jak nie odbieram albo nie odpisze od razu na sms to do meza juz dzwonia:))) bawi mnie to.
dzis znajomi nas zobaczyli w markecie i pytanie:jeszcze nie urodzilas? ku****a a nie widac brzucha?! :D
Lux niektore dziewczyny jeszcze przez jakis czas po porodzie maja spory brzuch. W kurtce na pewno bylas.
U mnie odwrotnie - wszyscy sie zachwcaja ze na tydzien przed terminem wygladam podobno rewelacyjnie i na dodatek smigam jak fryga:) Licze ze aktywnosc teraz ulatwi mi porod i powrot do sprawnosci po porodzie.
Dopadlam rano meza ale my od 30t w miare regularnie To robimy (ale nie zbyt czesto i delikatnie) wiec mysle ze mi sex nie pomoze w wywolaniu ale dla samej przyjemnosci warto bylo:)))

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

A ja sie czuje jakbym zaraz okres miała dostać.
Antybiotyk zaczął działać bo dałam rady spać bez paracetamolu, ale pobudki miałam co chwile. Teraz sobie odespie. Maz musiał wyskoczyć do pracy to muszę do południa wytrzymać.

reklama
Hehe u mnie jak nie odbieram albo nie odpisze od razu na sms to do meza juz dzwonia:))) bawi mnie to.

Lux niektore dziewczyny jeszcze przez jakis czas po porodzie maja spory brzuch. W kurtce na pewno bylas.
U mnie odwrotnie - wszyscy sie zachwcaja ze na tydzien przed terminem wygladam podobno rewelacyjnie i na dodatek smigam jak fryga:) Licze ze aktywnosc teraz ulatwi mi porod i powrot do sprawnosci po porodzie.
Dopadlam rano meza ale my od 30t w miare regularnie To robimy (ale nie zbyt czesto i delikatnie) wiec mysle ze mi sex nie pomoze w wywolaniu ale dla samej przyjemnosci warto bylo:)))

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
ja mam plaszczyk, ktory jest rozpinany nad brzuchem i widac ta moja pilke wyraznie :D poza tym oni mieszkaja na naszym osiedlu i sa z nami w kontakcie wiec by wiedzieli czy urodzilam ;) co do seksu nadal nie pamietam, jak to sie robi :D

Do góry