reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Hej :) dzis o godzinie 00:05 przyszedł na świat Szymon Paweł, waży 3330 g i mierzy 56 cm. Poród trwał 40 minut :)

Pozdrawiam! Zobacz załącznik 785369

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze raz olbrzymie gratulacje. Od razu widać, że mężczyzna :happy:

Ja z kolei jestem taka ze jak mnie coś boli to zachowuje to dla siebie. Jestem zamulona Ale nikomu nie mowie nie biadole że cos mnie boli i mysle ze przy porodzie będzie podobnie. Choć nie zdaje sobie sprawy z bolu, może bedzie mnie tak napier.... ze będę darla gebe i będzie mnie słychać w odległości 30 km :)
Jeśli tak reagujesz na ból, to prawdopodobnie podczas porodu też nie będziesz krzyczeć. Ja mam podobnie. Mój D się bał przed pierwszym porodem, że przy porodzie będę się darła, a ja mu na to, że raczej to do mnie niepodobne i faktycznie, gdybym się darła przy skurczach, to miałabym wrażenie, że niepotrzebnie tracę energię. W ogóle nie odczuwałam potrzeby krzyku.

moj uwielbia naciskac na pecherz jak juz sie wygodnie uloze :D
Ja nie wiem czy ta ciepla kapiel to bylo u mnie dobre....dzis juz 3 razy mnie przeczyscilo w tym przed chwila po tej kapieli...i czuje takie parcie ze masakra. i w przeciagu 20 minut 5 razy siku. Moja mama juz panika a mnie nic nie boli oprocz tego ze ciagle siku i Franio cisnie na krocze...mam nadzieje ze to sie nie zaczyna.:O

Ja nie wiem czy ta ciepla kapiel to bylo u mnie dobre....dzis juz 3 razy mnie przeczyscilo w tym przed chwila po tej kapieli...i czuje takie parcie ze masakra. i w przeciagu 20 minut 5 razy siku. Moja mama juz panika a mnie nic nie boli oprocz tego ze ciagle siku i Franio cisnie na krocze...mam nadzieje ze to sie nie zaczyna.:O
ja mam takie dni, ze maly ciagle uciska az boli a co biegunki to tez sie zdarza raz na kilka dni, ze mocno czysci :) dzis ciagnie brzuch, ale to pewnie po zakupach i chodzeniu dosc dlugo :)

ja mam takie dni, ze maly ciagle uciska az boli a co biegunki to tez sie zdarza raz na kilka dni, ze mocno czysci :) dzis ciagnie brzuch, ale to pewnie po zakupach i chodzeniu dosc dlugo :)
Ogolnie ja myslalam ze 3 razy w ciagu nocy siu siu to duzo :D a przy moich zaparciach przez cala ciaze to dziwi potrojna wizyta w toalecie ;) no to pewnie jeszcze nie to ;)

reklama
Do góry