reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

No na pewno wszystko od razu nie spadnie, chociaz ja mam nadzieje, ze moje +6 kg odejdzie szybko w zapomnienie, czesc oczywiscie przy porodzie, a potem najwyzej ostro sie trzeba wziac, nie ma zmiluj :) stesknilam sie za moimi super obcislymi jeansami, chociaz nie powiem, bo w 7 miesiacu jeszcze w nich smigalam :D
Ech co to jest 6 kg....ja musze sie pozbyc 20 :O

reklama
Co się dzieje kochana? Ja nie śpię
Nic sie nie dzieje, tylko cos za duzo energii mam, jak na ta godzine. A jutro wczesnie w miare musze jechac do przychodni: morfologia, toksoplazmoza i badanie moczu (obym nie zapomniala rano sie wysiusiac do pojemniczka [emoji33] [emoji23] ).. tyle dziewczyn ma termin na zaraz, a zadnej sie nie spieszy, moze nie taka mala garstka nas zostanie w drugiej polowie grudnia :D

Nic sie nie dzieje, tylko cos za duzo energii mam, jak na ta godzine. A jutro wczesnie w miare musze jechac do przychodni: morfologia, toksoplazmoza i badanie moczu (obym nie zapomniala rano sie wysiusiac do pojemniczka [emoji33] [emoji23] ).. tyle dziewczyn ma termin na zaraz, a zadnej sie nie spieszy, moze nie taka mala garstka nas zostanie w drugiej polowie grudnia :D
Może sobie ustaw przypomnienie :D ja taki miałam ostatnio problem ze wstałam około 4 nad ranem na siku, a potem po 6 miałam nasiusiac do pojemniczka.. musiałam trochę poczekać :D to może coś poczytaj jak masz tyle energii :) to Cię uspokoi i zamuli. Polecam "anonimowe.pl" powiem szczerze, kuzynka poleciła mi i zaczęłam czytać co wieczór, niektóre wyznania bawią do łez :D No kochana jeśli choddzi o rozpakowanie.. mi lekarz zwiastuje na ten tydzień, niemalże pewne, a jesli nie to w poniedzialek na oddzial juz idziemy z torbami :) glowka niziutko bardzo zreszta odczuwam to bo od rana chodze jak pingwin....

reklama
Do góry