reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Czyli nie jestem sama w niespaniu.

Mi dzisiaj 4godz snu wystarczyły.

:/

Oby mieć tyle energetyki z tymi szkrabami w nocy!

...mnie to te wątpliwości z terminem pojechania do szpitala na łeb cisną...
W tym tyg czy w przyszły pon.... jezzu
Najlepiej jakby sama chciała wyjść a wtedy wątpliwości nie ma.

Iza jeszcze raz gratki. Poloz sie odpoczmij troszke. Z Szymusiem bedzie dobrze :* informuj nas na bierzaco co u Was. Który mieliscie tydzien? Wage macie ładną:)

km5s8u69dm9dsszh.png

Ja bylam tak zmeczona a zasnac nie moge...maluch wariuje w brzuszku a ja ogladam lejdis:) boli brzuch i plecy czuje sie mega spieta... :/

Ja na razie rozstępów nie widzę. Ale wybieram w siebie kremów ile wlezie. Pewnie tak naprawdę niewiele to pomaga, ale 2xdziennie jest!

Ja czuje id jakiegos czsu malego pod pepkiem i na wysokosci miednicy. Maly glowka w dol wiec pewnie dlatego. Kurczaki ale sie teraz rozpycha jakby chcial wyjsc ;) Ostatnio bardzi puchna mi dlonie stopy i na twarzy tez czuje sie jak by mnie ktos poobijal:p ktoras tez tak ma?

Tak, to normalne pod koniec.

Hej :) dzis o godzinie 00:05 przyszedł na świat Szymon Paweł, waży 3330 g i mierzy 56 cm. Poród trwał 40 minut :)

Pozdrawiam! Zobacz załącznik 785369

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Aaaaaaaa! Super! Gratulacje! No tak, noc bez nowego malucha to noc stracona! Poród piękny! Dobrze że zdazylas do szpitala :) Utul Szymka od cybercioci :)

reklama
Kochana a w ktorym tygodniu dokladnie urodzilas? I dlaczego malenstwo jest w inkubatorze? Mam nadzieje ze to nic powaznego?:*
Tetno mu skakalo i wzieli Szymusia na monitoring zeby sprawdzic jak zachowuje sie po porodzie. Juz mi go przyniesli ;) [emoji179][emoji179]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry