no wlasnie myslalam o pajacu, ale jednak wybralam spodnie i bluzkeJa to biorę leginsy i jakis sweterek luzny co by się nie zdolowac swoim wyglądem
A dla Frania naszykowalam już torbe na wyjscie, wytlumaczylam mężowi wszystko. Spakowalam body z długim rekawkiem i taki welurowy pajacyk. Oczywiście skarpetki czapa kombinezon. No i krem do buźki na chlody
reklama
elifit
Moderatorka
Czego szukasz w Święta? | Angielski:
uwaga wyciska łzy
♡ 39 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡
Mamajasia25
Zaangażowana w BB
Czego szukasz w Święta? | Angielski:uwaga wyciska łzy
Właśnie widziałam, cudowne )
Mamajasia25
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny, mamy termin na 2 grudnia wróciłam właśnie z wizyty. Rozdarcie na 1cm. Synuś waga około 3.350, główka mega niziutko. Powiedział ze niemal pewne ze urodze w tym tygodniu. Jeśli nie to w poniedziałek 5 grudnia idziemy już z torbami na szpital . Trzymajcie kciuki e-ciocie a lekarz jak mnie zbadał... Ała
łał az zazdroszcze!!!!!Hej dziewczyny, mamy termin na 2 grudnia wróciłam właśnie z wizyty. Rozdarcie na 1cm. Synuś waga około 3.350, główka mega niziutko. Powiedział ze niemal pewne ze urodze w tym tygodniu. Jeśli nie to w poniedziałek 5 grudnia idziemy już z torbami na szpital . Trzymajcie kciuki e-ciocie a lekarz jak mnie zbadał... Ała
Mamajasia25
Zaangażowana w BB
Oby tylko wszystko poszło dobrze tak jak się zapowiada.... Dzis dostałam jeszcze od poloznej ciotki 5 paczek pampersiakow, 2x emolium i taki ogromny sudocrem już przyoszczedzilismyłał az zazdroszcze!!!!!
kosmetyki mam, brakuje mi nozyczek dla malego sudocremu nie bede uzywac, kupilam alantanOby tylko wszystko poszło dobrze tak jak się zapowiada.... Dzis dostałam jeszcze od poloznej ciotki 5 paczek pampersiakow, 2x emolium i taki ogromny sudocrem już przyoszczedzilismy
Mamajasia25
Zaangażowana w BB
Bardzo polecam alantan. Ja nie kupowałam bo wiedziałam, że dostanękosmetyki mam, brakuje mi nozyczek dla malego sudocremu nie bede uzywac, kupilam alantan
na sluzy jako doroslym na rany i obtarcia, swietny jest i bepanten kupilam tezBardzo polecam alantan. Ja nie kupowałam bo wiedziałam, że dostanę
reklama
noemi87
Fanka BB :)
laski co zabieracie na wyjscie ze szpitala? stoje nad komoda i nie moge sie zdecydowac
Ja sobie spakowałam leginsy i coś mi mąż doniesie torba już czeka spakowana brzuch trochę pobolewa, leżę i odpoczywam. Miłego wieczorku