reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Papierosy fuuuu. U nas zupełnie nikt nie pali, ani my, ani rodzice, teściowie i rodzeństwo mèża też nie. Wzorowa rodzinka ;)

Dzień dobry mamy.
u mnie nie pale ani ja ani brat :) u Tomka pali on i tesciowka, szwagierka kiedys palila, ale rzucila i czasami zapali, ale bardzo rzadko a moja bratowa tez kiedys palila i rzucila :)

reklama
Pije :) mysle ze mała spryciara chce podkrecic produkcje. Ssala prawie 2 h z malymi przerwami jak wrocilam a teraz padła. Śpią moje maluchy to ja mam chwilkę czasu odsapnac:) a i tesciowa dala jej smoczka ( za moim pozwoleniem) i moze jej sie spodobalo. Ja tam wole jej dac cyca i poprzytulac ja ale czasami trzeba. W kazdym badz razie smok wrocil do pudeleczka. Zobaczymy czy bedzie go potrzebowac.

Dobra padam na twarz. Ledwo oczy otwieram. Dobranoc:)

km5s8u69dm9dsszh.png
wazne, ze chce pic, a co do smoczka to Tomek sie uparl, ze bedziemy dawac malemu, zobaczymy czy bedzie chcial :)

ciekawe czy ja wroce do palenia? szkoda by mi bylo ale kurcze za kilka lat... no dzis sie nie chce zapierac...maz pojdzie w moje slady wiec wszystko zalezy ode mnie.
ale szklaneczke zimnej whiskey z cola to bym juz dzis wypila:)))

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Za mną ostatnio też chodzi szklaneczka whiskey z cola[emoji6] , a tu jeszcze okres karmienia zostaje[emoji14]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Papierosy fuuuu. U nas zupełnie nikt nie pali, ani my, ani rodzice, teściowie i rodzeństwo mèża też nie. Wzorowa rodzinka ;)

Dzień dobry mamy.
u mnie tylko ojciec pali i ja chyba to po nim mialam. on to nigdy nie przestanie. pali u siebie w pokoju i w swoim samochodzie i tam tak smierdzi ze wejsc ani wsiasc sie nie da. u meza w rodzinie nikt. dlatego wiem ze najwiecej ode mnie bedzie zalezalo. licze ze nie wroce do palenia.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Tomek pojechal do pracy na fuche do mojego taty i ja zawsze jezdzilam z nim i siedzialam u rodzicow i bratowej a dzis zostalam w domu, bo mam ogrom prania w tym posciele i mama z bratowa foszka strzelily, ze nie przyjade :( ehh
a mam dzis dobry obiad-placki ziemniaczane z dzemem, mmm :D

Placki ziemniaczane z dżemem! Nigdy tak nie jadłam [emoji1] ja uwielbiam polane jogurtem naturalnym i posypane czosnkiem [emoji1]
Co do papierosów to mój prawie maz rzucił w majówkę :) ja nie pale, w moim domu tylko tata palił ale rzucił ale u prawie męża pali mama,siostra i brat. Jak jedziemy do teściowej to pomimo,że pali tylko w kuchni to wali w całym domu i wszystkie ciuchy do prania... dlatego nie mam zamiaru ich odwiedzać z Hanka, nie chce żeby moje dziecko wciągalo ten smród.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Placki ziemniaczane z dżemem! Nigdy tak nie jadłam [emoji1] ja uwielbiam polane jogurtem naturalnym i posypane czosnkiem [emoji1]
Co do papierosów to mój prawie maz rzucił w majówkę :) ja nie pale, w moim domu tylko tata palił ale rzucił ale u prawie męża pali mama,siostra i brat. Jak jedziemy do teściowej to pomimo,że pali tylko w kuchni to wali w całym domu i wszystkie ciuchy do prania... dlatego nie mam zamiaru ich odwiedzać z Hanka, nie chce żeby moje dziecko wciągalo ten smród.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
z czosnkiem? ja lubie z cukrem, dzemem albo smietana i cukier na to albo gulasz :)

Dzień dobry mamusie!

Dzisiaj obiecałam sobie dzień lenia: jedyne co to na zakupy wyskoczymy z M żeby zapełnić lodówkę. A poza tym pełen relaks, książeczka, muzyczka, ciacho czekoladowe i kawka. A, zapomniałam o ktg wieczorem. Posłucham sobie synka przed snem. O! Taki plan na dziś.

Lenam: odkąd mi na ostatniej wizycie lekarz powiedział że już blisko i mały może wyskoczyć w każdej chwili, to każdy kolejny dzień kiedy nie czuję żadnych objawów porodu wywołuje u mnie taki sam stan jak u Ciebie. No nic, pozostaje nam czekać i rozkoszowac się ostatnimi chwilami ciszy :)

Co do papierosów, od czasu do czasu lubilo się wypalić cieniaska że znajomymi. Ale mój M to straszny przeciwnik. Więc i dymek odpadł :)

Miłego dnia!!!

Dzień dobry mamusie!

Dzisiaj obiecałam sobie dzień lenia: jedyne co to na zakupy wyskoczymy z M żeby zapełnić lodówkę. A poza tym pełen relaks, książeczka, muzyczka, ciacho czekoladowe i kawka. A, zapomniałam o ktg wieczorem. Posłucham sobie synka przed snem. O! Taki plan na dziś.

Lenam: odkąd mi na ostatniej wizycie lekarz powiedział że już blisko i mały może wyskoczyć w każdej chwili, to każdy kolejny dzień kiedy nie czuję żadnych objawów porodu wywołuje u mnie taki sam stan jak u Ciebie. No nic, pozostaje nam czekać i rozkoszowac się ostatnimi chwilami ciszy :)

Co do papierosów, od czasu do czasu lubilo się wypalić cieniaska że znajomymi. Ale mój M to straszny przeciwnik. Więc i dymek odpadł :)

Miłego dnia!!!
ja pranie, pranie i pranie dzis, ide ruszyc tylek do tej pralki, a tak mi sie nie chceee :D

reklama
Do góry