u mnie nie pale ani ja ani brat u Tomka pali on i tesciowka, szwagierka kiedys palila, ale rzucila i czasami zapali, ale bardzo rzadko a moja bratowa tez kiedys palila i rzucilaPapierosy fuuuu. U nas zupełnie nikt nie pali, ani my, ani rodzice, teściowie i rodzeństwo mèża też nie. Wzorowa rodzinka
Dzień dobry mamy.
reklama
wazne, ze chce pic, a co do smoczka to Tomek sie uparl, ze bedziemy dawac malemu, zobaczymy czy bedzie chcialPije mysle ze mała spryciara chce podkrecic produkcje. Ssala prawie 2 h z malymi przerwami jak wrocilam a teraz padła. Śpią moje maluchy to ja mam chwilkę czasu odsapnac a i tesciowa dala jej smoczka ( za moim pozwoleniem) i moze jej sie spodobalo. Ja tam wole jej dac cyca i poprzytulac ja ale czasami trzeba. W kazdym badz razie smok wrocil do pudeleczka. Zobaczymy czy bedzie go potrzebowac.
Dobra padam na twarz. Ledwo oczy otwieram. Dobranoc
Nonkatoja
Fanka BB :)
Za mną ostatnio też chodzi szklaneczka whiskey z cola[emoji6] , a tu jeszcze okres karmienia zostaje[emoji14]ciekawe czy ja wroce do palenia? szkoda by mi bylo ale kurcze za kilka lat... no dzis sie nie chce zapierac...maz pojdzie w moje slady wiec wszystko zalezy ode mnie.
ale szklaneczke zimnej whiskey z cola to bym juz dzis wypila))
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
u mnie tylko ojciec pali i ja chyba to po nim mialam. on to nigdy nie przestanie. pali u siebie w pokoju i w swoim samochodzie i tam tak smierdzi ze wejsc ani wsiasc sie nie da. u meza w rodzinie nikt. dlatego wiem ze najwiecej ode mnie bedzie zalezalo. licze ze nie wroce do palenia.Papierosy fuuuu. U nas zupełnie nikt nie pali, ani my, ani rodzice, teściowie i rodzeństwo mèża też nie. Wzorowa rodzinka
Dzień dobry mamy.
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Tomek pojechal do pracy na fuche do mojego taty i ja zawsze jezdzilam z nim i siedzialam u rodzicow i bratowej a dzis zostalam w domu, bo mam ogrom prania w tym posciele i mama z bratowa foszka strzelily, ze nie przyjade ehh
a mam dzis dobry obiad-placki ziemniaczane z dzemem, mmm
a mam dzis dobry obiad-placki ziemniaczane z dzemem, mmm
Czarownica3006
Placki ziemniaczane z dżemem! Nigdy tak nie jadłam [emoji1] ja uwielbiam polane jogurtem naturalnym i posypane czosnkiem [emoji1]
Co do papierosów to mój prawie maz rzucił w majówkę ja nie pale, w moim domu tylko tata palił ale rzucił ale u prawie męża pali mama,siostra i brat. Jak jedziemy do teściowej to pomimo,że pali tylko w kuchni to wali w całym domu i wszystkie ciuchy do prania... dlatego nie mam zamiaru ich odwiedzać z Hanka, nie chce żeby moje dziecko wciągalo ten smród.
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do papierosów to mój prawie maz rzucił w majówkę ja nie pale, w moim domu tylko tata palił ale rzucił ale u prawie męża pali mama,siostra i brat. Jak jedziemy do teściowej to pomimo,że pali tylko w kuchni to wali w całym domu i wszystkie ciuchy do prania... dlatego nie mam zamiaru ich odwiedzać z Hanka, nie chce żeby moje dziecko wciągalo ten smród.
z czosnkiem? ja lubie z cukrem, dzemem albo smietana i cukier na to albo gulaszPlacki ziemniaczane z dżemem! Nigdy tak nie jadłam [emoji1] ja uwielbiam polane jogurtem naturalnym i posypane czosnkiem [emoji1]
Tuiles
Dzień dobry mamusie!
Dzisiaj obiecałam sobie dzień lenia: jedyne co to na zakupy wyskoczymy z M żeby zapełnić lodówkę. A poza tym pełen relaks, książeczka, muzyczka, ciacho czekoladowe i kawka. A, zapomniałam o ktg wieczorem. Posłucham sobie synka przed snem. O! Taki plan na dziś.
Lenam: odkąd mi na ostatniej wizycie lekarz powiedział że już blisko i mały może wyskoczyć w każdej chwili, to każdy kolejny dzień kiedy nie czuję żadnych objawów porodu wywołuje u mnie taki sam stan jak u Ciebie. No nic, pozostaje nam czekać i rozkoszowac się ostatnimi chwilami ciszy
Co do papierosów, od czasu do czasu lubilo się wypalić cieniaska że znajomymi. Ale mój M to straszny przeciwnik. Więc i dymek odpadł
Miłego dnia!!!
Dzisiaj obiecałam sobie dzień lenia: jedyne co to na zakupy wyskoczymy z M żeby zapełnić lodówkę. A poza tym pełen relaks, książeczka, muzyczka, ciacho czekoladowe i kawka. A, zapomniałam o ktg wieczorem. Posłucham sobie synka przed snem. O! Taki plan na dziś.
Lenam: odkąd mi na ostatniej wizycie lekarz powiedział że już blisko i mały może wyskoczyć w każdej chwili, to każdy kolejny dzień kiedy nie czuję żadnych objawów porodu wywołuje u mnie taki sam stan jak u Ciebie. No nic, pozostaje nam czekać i rozkoszowac się ostatnimi chwilami ciszy
Co do papierosów, od czasu do czasu lubilo się wypalić cieniaska że znajomymi. Ale mój M to straszny przeciwnik. Więc i dymek odpadł
Miłego dnia!!!
ja pranie, pranie i pranie dzis, ide ruszyc tylek do tej pralki, a tak mi sie nie chceeeDzień dobry mamusie!
Miłego dnia!!!
reklama
Nonkatoja
Ja pranie i sprzątanie załatwiłam wczoraj[emoji6] Dziś jedziemy odwiedzić rodziców. Mam nadzieję, że nie zacznę rodzić w trakcie drogi do nich[emoji14][emoji85]ja pranie, pranie i pranie dzis, ide ruszyc tylek do tej pralki, a tak mi sie nie chceee
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom