reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Papierosy fuuuu. U nas zupełnie nikt nie pali, ani my, ani rodzice, teściowie i rodzeństwo mèża też nie. Wzorowa rodzinka ;)

Dzień dobry mamy.
u mnie nie pale ani ja ani brat :) u Tomka pali on i tesciowka, szwagierka kiedys palila, ale rzucila i czasami zapali, ale bardzo rzadko a moja bratowa tez kiedys palila i rzucila :)

reklama
Pije :) mysle ze mała spryciara chce podkrecic produkcje. Ssala prawie 2 h z malymi przerwami jak wrocilam a teraz padła. Śpią moje maluchy to ja mam chwilkę czasu odsapnac:) a i tesciowa dala jej smoczka ( za moim pozwoleniem) i moze jej sie spodobalo. Ja tam wole jej dac cyca i poprzytulac ja ale czasami trzeba. W kazdym badz razie smok wrocil do pudeleczka. Zobaczymy czy bedzie go potrzebowac.

Dobra padam na twarz. Ledwo oczy otwieram. Dobranoc:)

km5s8u69dm9dsszh.png
wazne, ze chce pic, a co do smoczka to Tomek sie uparl, ze bedziemy dawac malemu, zobaczymy czy bedzie chcial :)

ciekawe czy ja wroce do palenia? szkoda by mi bylo ale kurcze za kilka lat... no dzis sie nie chce zapierac...maz pojdzie w moje slady wiec wszystko zalezy ode mnie.
ale szklaneczke zimnej whiskey z cola to bym juz dzis wypila:)))

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Za mną ostatnio też chodzi szklaneczka whiskey z cola[emoji6] , a tu jeszcze okres karmienia zostaje[emoji14]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Papierosy fuuuu. U nas zupełnie nikt nie pali, ani my, ani rodzice, teściowie i rodzeństwo mèża też nie. Wzorowa rodzinka ;)

Dzień dobry mamy.
u mnie tylko ojciec pali i ja chyba to po nim mialam. on to nigdy nie przestanie. pali u siebie w pokoju i w swoim samochodzie i tam tak smierdzi ze wejsc ani wsiasc sie nie da. u meza w rodzinie nikt. dlatego wiem ze najwiecej ode mnie bedzie zalezalo. licze ze nie wroce do palenia.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Tomek pojechal do pracy na fuche do mojego taty i ja zawsze jezdzilam z nim i siedzialam u rodzicow i bratowej a dzis zostalam w domu, bo mam ogrom prania w tym posciele i mama z bratowa foszka strzelily, ze nie przyjade :( ehh
a mam dzis dobry obiad-placki ziemniaczane z dzemem, mmm :D

Placki ziemniaczane z dżemem! Nigdy tak nie jadłam [emoji1] ja uwielbiam polane jogurtem naturalnym i posypane czosnkiem [emoji1]
Co do papierosów to mój prawie maz rzucił w majówkę :) ja nie pale, w moim domu tylko tata palił ale rzucił ale u prawie męża pali mama,siostra i brat. Jak jedziemy do teściowej to pomimo,że pali tylko w kuchni to wali w całym domu i wszystkie ciuchy do prania... dlatego nie mam zamiaru ich odwiedzać z Hanka, nie chce żeby moje dziecko wciągalo ten smród.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Placki ziemniaczane z dżemem! Nigdy tak nie jadłam [emoji1] ja uwielbiam polane jogurtem naturalnym i posypane czosnkiem [emoji1]
Co do papierosów to mój prawie maz rzucił w majówkę :) ja nie pale, w moim domu tylko tata palił ale rzucił ale u prawie męża pali mama,siostra i brat. Jak jedziemy do teściowej to pomimo,że pali tylko w kuchni to wali w całym domu i wszystkie ciuchy do prania... dlatego nie mam zamiaru ich odwiedzać z Hanka, nie chce żeby moje dziecko wciągalo ten smród.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
z czosnkiem? ja lubie z cukrem, dzemem albo smietana i cukier na to albo gulasz :)

Dzień dobry mamusie!

Dzisiaj obiecałam sobie dzień lenia: jedyne co to na zakupy wyskoczymy z M żeby zapełnić lodówkę. A poza tym pełen relaks, książeczka, muzyczka, ciacho czekoladowe i kawka. A, zapomniałam o ktg wieczorem. Posłucham sobie synka przed snem. O! Taki plan na dziś.

Lenam: odkąd mi na ostatniej wizycie lekarz powiedział że już blisko i mały może wyskoczyć w każdej chwili, to każdy kolejny dzień kiedy nie czuję żadnych objawów porodu wywołuje u mnie taki sam stan jak u Ciebie. No nic, pozostaje nam czekać i rozkoszowac się ostatnimi chwilami ciszy :)

Co do papierosów, od czasu do czasu lubilo się wypalić cieniaska że znajomymi. Ale mój M to straszny przeciwnik. Więc i dymek odpadł :)

Miłego dnia!!!

Dzień dobry mamusie!

Dzisiaj obiecałam sobie dzień lenia: jedyne co to na zakupy wyskoczymy z M żeby zapełnić lodówkę. A poza tym pełen relaks, książeczka, muzyczka, ciacho czekoladowe i kawka. A, zapomniałam o ktg wieczorem. Posłucham sobie synka przed snem. O! Taki plan na dziś.

Lenam: odkąd mi na ostatniej wizycie lekarz powiedział że już blisko i mały może wyskoczyć w każdej chwili, to każdy kolejny dzień kiedy nie czuję żadnych objawów porodu wywołuje u mnie taki sam stan jak u Ciebie. No nic, pozostaje nam czekać i rozkoszowac się ostatnimi chwilami ciszy :)

Co do papierosów, od czasu do czasu lubilo się wypalić cieniaska że znajomymi. Ale mój M to straszny przeciwnik. Więc i dymek odpadł :)

Miłego dnia!!!
ja pranie, pranie i pranie dzis, ide ruszyc tylek do tej pralki, a tak mi sie nie chceee :D

reklama
Do góry