Saranta do nikogo siè nie odzywała? Miała we wtorek cesarkè, mièśniak gigant jà bardzo stresował... myślè o niej, jak poszło, jak siè czuje. Cisza taka. Wysłałam jej wiadomość, ale chyba nawet nie przeczytała. Mam nadziejè, że jest zaabsorwowana maluszkiem.
reklama
Świèta racja, to czas na cieszenie siè mèżem, swobodà i ciszà My dziś zakupy, spacer i wspólne gotowanie. Dzieci przyjdà do nas, gdy bèdà gotowe. Teraz zmièkczamy szyjkè, żeby łatwiej poszłoDzień dobry mamusie!
Dzisiaj obiecałam sobie dzień lenia: jedyne co to na zakupy wyskoczymy z M żeby zapełnić lodówkę. A poza tym pełen relaks, książeczka, muzyczka, ciacho czekoladowe i kawka. A, zapomniałam o ktg wieczorem. Posłucham sobie synka przed snem. O! Taki plan na dziś.
Lenam: odkąd mi na ostatniej wizycie lekarz powiedział że już blisko i mały może wyskoczyć w każdej chwili, to każdy kolejny dzień kiedy nie czuję żadnych objawów porodu wywołuje u mnie taki sam stan jak u Ciebie. No nic, pozostaje nam czekać i rozkoszowac się ostatnimi chwilami ciszy
Co do papierosów, od czasu do czasu lubilo się wypalić cieniaska że znajomymi. Ale mój M to straszny przeciwnik. Więc i dymek odpadł
Miłego dnia!!!
wczoraj dwie pralki poszly, reszta nowych rzeczy malego i robocze ciuchy Tomka a dzis reszta dwoch ludziow w domu a prania jak w przedszkoluJa pranie i sprzątanie załatwiłam wczoraj[emoji6] Dziś jedziemy odwiedzić rodziców. Mam nadzieję, że nie zacznę rodzić w trakcie drogi do nich[emoji14][emoji85]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
cos pisala na bb, ale zniknela, ona w ogole rzadko sie odzywala....oby wszystko bylo ok u niejSaranta do nikogo siè nie odzywała? Miała we wtorek cesarkè, mièśniak gigant jà bardzo stresował... myślè o niej, jak poszło, jak siè czuje. Cisza taka. Wysłałam jej wiadomość, ale chyba nawet nie przeczytała. Mam nadziejè, że jest zaabsorwowana maluszkiem.
Nonkatoja
Fanka BB :)
Serio, to prania masz jak dla całej armii. Mi w tym tygodniu jakoś szybko pranie poszło, aż dziwne.wczoraj dwie pralki poszly, reszta nowych rzeczy malego i robocze ciuchy Tomka a dzis reszta dwoch ludziow w domu a prania jak w przedszkolu
Tomek co chwile z pracy przynosi brudne, wyglada jak dziecko, ktore wraca z podworka, z treningow tez co dwa dni caly komplet no i nasze, posciele ciagle, reczniki i sie zbiera, a co to bedzie jak sie maly urodziSerio, to prania masz jak dla całej armii. Mi w tym tygodniu jakoś szybko pranie poszło, aż dziwne.
Nonkatoja
Lux, druga pralkę będziesz musiała kupić [emoji6] A tak serio to damy radę. A synek będzie usypiał przy dźwiękach pralki[emoji14]Tomek co chwile z pracy przynosi brudne, wyglada jak dziecko, ktore wraca z podworka, z treningow tez co dwa dni caly komplet no i nasze, posciele ciagle, reczniki i sie zbiera, a co to bedzie jak sie maly urodzi
taa a ja sie smialam z mojej bratowej, ze ciagle pierze przy dwojce dzieci, ale ona to jeszcze wszystko prasuje!!!! lacznie z ubraniami mojego brata....podziwLux, druga pralkę będziesz musiała kupić [emoji6] A tak serio to damy radę. A synek będzie usypiał przy dźwiękach pralki[emoji14]
Ola0303
Dziecko najwieksza motywacja do rzucenia palenianie ma szansy zeby rzucil? a potem przy dziecku to jak bedzie?
my palilismy obydwoje i to ja wiecej tzn. regularniej i obydwoje rzucilismy. Nie wyobrazam sobie papierosow i palenia przy dziecku (nawet na balkonie). mezowi czasami sie zdarzy jednego w pracy wypalic jak go ktos poczestuje ale do domu to nie smie nawet przyniesc papierosow.
Ja palilam 10 lat ale rzucilam z dnia na dziej jak sie zaczelismy starac.
niezly numer ze szwagierka
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
reklama
Ola0303
Ja tak bardzo marze o lampce chlodnego winka.... ale poki co zostaje mi piwko bez alkociekawe czy ja wroce do palenia? szkoda by mi bylo ale kurcze za kilka lat... no dzis sie nie chce zapierac...maz pojdzie w moje slady wiec wszystko zalezy ode mnie.
ale szklaneczke zimnej whiskey z cola to bym juz dzis wypila))
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!