no i chyba nie posiedze w domu...dzwonil Tomek, ze moja bratowa niedlugo po mnie przyjedzie....swietnie a ja mam ciuchy w pralce no nic jak sie wypiora to dam na grzejnik, ubije ich tam wszystkich zyc nie moga bezemnie czy jak?
reklama
Ola0303
Fanka BB :)
Ja tez smoka mie wykluczam mamy ich juz pare w pogotowiu mnie tylko przeraza jak widze takie duze dzieci ze smoczkiem...wazne, ze chce pic, a co do smoczka to Tomek sie uparl, ze bedziemy dawac malemu, zobaczymy czy bedzie chcial
Ola0303
Mniam obiadek ja posciel przebralam niedawno ale znow musze powtorzyc moze za jakis tydzienTomek pojechal do pracy na fuche do mojego taty i ja zawsze jezdzilam z nim i siedzialam u rodzicow i bratowej a dzis zostalam w domu, bo mam ogrom prania w tym posciele i mama z bratowa foszka strzelily, ze nie przyjade ehh
a mam dzis dobry obiad-placki ziemniaczane z dzemem, mmm
Ola0303
Fajnie ze wyjdziesz z domku co tam pranie ))no i chyba nie posiedze w domu...dzwonil Tomek, ze moja bratowa niedlugo po mnie przyjedzie....swietnie a ja mam ciuchy w pralce no nic jak sie wypiora to dam na grzejnik, ubije ich tam wszystkich zyc nie moga bezemnie czy jak?
elifit
Moderatorka
Dzień dobry
-2 za oknem[emoji300]
@Saranta odezwij się do nas
Fajki.. ja sama paliłam przed ciążami ale udało mi się rzucić i nigdy już nie wrócić. Teście palą, śmierdzi w całym domu. Uff że z nimi nie mieszkam. Dzieci jak wracają od babci to wszystko do prania łeee. Teściowa przy dzieciach nie pali ale nie pomyśli że nawet jak wyjdzie to smród ulatnia się z ubrań skóry i włosów i potem moje dzieci śmierdzą. Przy niemowlęciu będę znów zwracać uwagę i po prostu nie dam na ręce i nie będę ich z Lilką odwiedzać. Taka jestem cięta na fajki.
♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
-2 za oknem[emoji300]
@Saranta odezwij się do nas
Fajki.. ja sama paliłam przed ciążami ale udało mi się rzucić i nigdy już nie wrócić. Teście palą, śmierdzi w całym domu. Uff że z nimi nie mieszkam. Dzieci jak wracają od babci to wszystko do prania łeee. Teściowa przy dzieciach nie pali ale nie pomyśli że nawet jak wyjdzie to smród ulatnia się z ubrań skóry i włosów i potem moje dzieci śmierdzą. Przy niemowlęciu będę znów zwracać uwagę i po prostu nie dam na ręce i nie będę ich z Lilką odwiedzać. Taka jestem cięta na fajki.
Ola0303
To mily dzien sie zapowiada ja czekam na meza az wroci z pracy i tez licze na jakis relax wieczorkiem moze spacer tez uda sie zaliczyc ))Świèta racja, to czas na cieszenie siè mèżem, swobodà i ciszà My dziś zakupy, spacer i wspólne gotowanie. Dzieci przyjdà do nas, gdy bèdà gotowe. Teraz zmièkczamy szyjkè, żeby łatwiej poszło
elifit
Moderatorka
Jakie to są duże według ciebie? Dwulatek może mieć jeszcze silny odruch ssania. I nie jest łatwą sprawą oduczyć smoka niestety. Z dwojga złego dla zgryzu lepszy cycJa tez smoka mie wykluczam mamy ich juz pare w pogotowiu mnie tylko przeraza jak widze takie duze dzieci ze smoczkiem...
Ola0303
Ja widzialam ostatnio 3 letnie dziecko ze smokiem...jasne ze lepszy cyc i zobaczymy jak to bedzie u nas. jak bede widzila ze smoczek to ratunek to nie bede sie zastanawiala dlugo zeby go uzycJakie to są duże według ciebie? Dwulatek może mieć jeszcze silny odruch ssania. I nie jest łatwą sprawą oduczyć smoka niestety. Z dwojga złego dla zgryzu lepszy cyc
Ola0303
Dzien dobry wszystkim
Dzisiejsza noc udana, nawet sie wyspalam ale mialam sen....ze wody mi odeszly a potem bylam w szpitalu i lekarz mnie badal i mowi ze sa 4 cm i zebym spacerowala. I dalej to mi sie przerwal sen ale nic mnie nie bolalo
My juz po sniadanku i znowu lezymy i licze ruchy Franka. Wczoraj juz ogarnelam dom a dzis odpoczywam. Czekam az maz po poludniu wroci z pracy i zrobimy sobie wieczor andrzejkowy jutro pewnie do tesciow na obiad sie wybierzemy
Zycze Wam milego dnia :*
Dzisiejsza noc udana, nawet sie wyspalam ale mialam sen....ze wody mi odeszly a potem bylam w szpitalu i lekarz mnie badal i mowi ze sa 4 cm i zebym spacerowala. I dalej to mi sie przerwal sen ale nic mnie nie bolalo
My juz po sniadanku i znowu lezymy i licze ruchy Franka. Wczoraj juz ogarnelam dom a dzis odpoczywam. Czekam az maz po poludniu wroci z pracy i zrobimy sobie wieczor andrzejkowy jutro pewnie do tesciow na obiad sie wybierzemy
Zycze Wam milego dnia :*
reklama
elifit
Moderatorka
Noo trzylatki bywają ze smokiem. Syn mój był smokowy. Oduczylismy jak miał 1,5 roku. Im później tym gorzej oduczyć. Z córką mi ten problem odpadł bo ona była antygumaJa widzialam ostatnio 3 letnie dziecko ze smokiem...jasne ze lepszy cyc i zobaczymy jak to bedzie u nas. jak bede widzila ze smoczek to ratunek to nie bede sie zastanawiala dlugo zeby go uzyc