reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

no i chyba nie posiedze w domu...dzwonil Tomek, ze moja bratowa niedlugo po mnie przyjedzie....swietnie a ja mam ciuchy w pralce :D no nic jak sie wypiora to dam na grzejnik, ubije ich tam wszystkich :D zyc nie moga bezemnie czy jak?

reklama
Tomek pojechal do pracy na fuche do mojego taty i ja zawsze jezdzilam z nim i siedzialam u rodzicow i bratowej a dzis zostalam w domu, bo mam ogrom prania w tym posciele i mama z bratowa foszka strzelily, ze nie przyjade :( ehh
a mam dzis dobry obiad-placki ziemniaczane z dzemem, mmm :D
Mniam obiadek :) ja posciel przebralam niedawno ale znow musze powtorzyc moze za jakis tydzien:)

Dzień dobry
-2 za oknem[emoji300]

@Saranta odezwij się do nas

Fajki.. ja sama paliłam przed ciążami ale udało mi się rzucić i nigdy już nie wrócić. Teście palą, śmierdzi w całym domu. Uff że z nimi nie mieszkam. Dzieci jak wracają od babci to wszystko do prania łeee. Teściowa przy dzieciach nie pali ale nie pomyśli że nawet jak wyjdzie to smród ulatnia się z ubrań skóry i włosów i potem moje dzieci śmierdzą. Przy niemowlęciu będę znów zwracać uwagę i po prostu nie dam na ręce i nie będę ich z Lilką odwiedzać. Taka jestem cięta na fajki.

♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡

Świèta racja, to czas na cieszenie siè mèżem, swobodà i ciszà :) My dziś zakupy, spacer i wspólne gotowanie. Dzieci przyjdà do nas, gdy bèdà gotowe. Teraz zmièkczamy szyjkè, żeby łatwiej poszło ;)
To mily dzien sie zapowiada ja czekam na meza az wroci z pracy i tez licze na jakis relax wieczorkiem moze spacer tez uda sie zaliczyc :)))

Ja tez smoka mie wykluczam :) mamy ich juz pare w pogotowiu :) mnie tylko przeraza jak widze takie duze dzieci ze smoczkiem...
Jakie to są duże według ciebie? Dwulatek może mieć jeszcze silny odruch ssania. I nie jest łatwą sprawą oduczyć smoka niestety. Z dwojga złego dla zgryzu lepszy cyc ;)

Jakie to są duże według ciebie? Dwulatek może mieć jeszcze silny odruch ssania. I nie jest łatwą sprawą oduczyć smoka niestety. Z dwojga złego dla zgryzu lepszy cyc ;)

Ja widzialam ostatnio 3 letnie dziecko ze smokiem...jasne ze lepszy cyc i zobaczymy jak to bedzie u nas. jak bede widzila ze smoczek to ratunek to nie bede sie zastanawiala dlugo zeby go uzyc ;)

Dzien dobry wszystkim:)
Dzisiejsza noc udana, nawet sie wyspalam ale mialam sen....ze wody mi odeszly a potem bylam w szpitalu i lekarz mnie badal i mowi ze sa 4 cm i zebym spacerowala. I dalej to mi sie przerwal sen ;) ale nic mnie nie bolalo ;)

My juz po sniadanku i znowu lezymy i licze ruchy Franka. Wczoraj juz ogarnelam dom a dzis odpoczywam. Czekam az maz po poludniu wroci z pracy i zrobimy sobie wieczor andrzejkowy :D jutro pewnie do tesciow na obiad sie wybierzemy :)

Zycze Wam milego dnia :):*

reklama
Ja widzialam ostatnio 3 letnie dziecko ze smokiem...jasne ze lepszy cyc i zobaczymy jak to bedzie u nas. jak bede widzila ze smoczek to ratunek to nie bede sie zastanawiala dlugo zeby go uzyc ;)
Noo trzylatki bywają ze smokiem. Syn mój był smokowy. Oduczylismy jak miał 1,5 roku. Im później tym gorzej oduczyć. Z córką mi ten problem odpadł bo ona była antyguma

Do góry