reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

no i chyba nie posiedze w domu...dzwonil Tomek, ze moja bratowa niedlugo po mnie przyjedzie....swietnie a ja mam ciuchy w pralce :D no nic jak sie wypiora to dam na grzejnik, ubije ich tam wszystkich :D zyc nie moga bezemnie czy jak?

reklama
Tomek pojechal do pracy na fuche do mojego taty i ja zawsze jezdzilam z nim i siedzialam u rodzicow i bratowej a dzis zostalam w domu, bo mam ogrom prania w tym posciele i mama z bratowa foszka strzelily, ze nie przyjade :( ehh
a mam dzis dobry obiad-placki ziemniaczane z dzemem, mmm :D
Mniam obiadek :) ja posciel przebralam niedawno ale znow musze powtorzyc moze za jakis tydzien:)

Dzień dobry
-2 za oknem[emoji300]

@Saranta odezwij się do nas

Fajki.. ja sama paliłam przed ciążami ale udało mi się rzucić i nigdy już nie wrócić. Teście palą, śmierdzi w całym domu. Uff że z nimi nie mieszkam. Dzieci jak wracają od babci to wszystko do prania łeee. Teściowa przy dzieciach nie pali ale nie pomyśli że nawet jak wyjdzie to smród ulatnia się z ubrań skóry i włosów i potem moje dzieci śmierdzą. Przy niemowlęciu będę znów zwracać uwagę i po prostu nie dam na ręce i nie będę ich z Lilką odwiedzać. Taka jestem cięta na fajki.

♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡

Świèta racja, to czas na cieszenie siè mèżem, swobodà i ciszà :) My dziś zakupy, spacer i wspólne gotowanie. Dzieci przyjdà do nas, gdy bèdà gotowe. Teraz zmièkczamy szyjkè, żeby łatwiej poszło ;)
To mily dzien sie zapowiada ja czekam na meza az wroci z pracy i tez licze na jakis relax wieczorkiem moze spacer tez uda sie zaliczyc :)))

Ja tez smoka mie wykluczam :) mamy ich juz pare w pogotowiu :) mnie tylko przeraza jak widze takie duze dzieci ze smoczkiem...
Jakie to są duże według ciebie? Dwulatek może mieć jeszcze silny odruch ssania. I nie jest łatwą sprawą oduczyć smoka niestety. Z dwojga złego dla zgryzu lepszy cyc ;)

Jakie to są duże według ciebie? Dwulatek może mieć jeszcze silny odruch ssania. I nie jest łatwą sprawą oduczyć smoka niestety. Z dwojga złego dla zgryzu lepszy cyc ;)

Ja widzialam ostatnio 3 letnie dziecko ze smokiem...jasne ze lepszy cyc i zobaczymy jak to bedzie u nas. jak bede widzila ze smoczek to ratunek to nie bede sie zastanawiala dlugo zeby go uzyc ;)

Dzien dobry wszystkim:)
Dzisiejsza noc udana, nawet sie wyspalam ale mialam sen....ze wody mi odeszly a potem bylam w szpitalu i lekarz mnie badal i mowi ze sa 4 cm i zebym spacerowala. I dalej to mi sie przerwal sen ;) ale nic mnie nie bolalo ;)

My juz po sniadanku i znowu lezymy i licze ruchy Franka. Wczoraj juz ogarnelam dom a dzis odpoczywam. Czekam az maz po poludniu wroci z pracy i zrobimy sobie wieczor andrzejkowy :D jutro pewnie do tesciow na obiad sie wybierzemy :)

Zycze Wam milego dnia :):*

reklama
Ja widzialam ostatnio 3 letnie dziecko ze smokiem...jasne ze lepszy cyc i zobaczymy jak to bedzie u nas. jak bede widzila ze smoczek to ratunek to nie bede sie zastanawiala dlugo zeby go uzyc ;)
Noo trzylatki bywają ze smokiem. Syn mój był smokowy. Oduczylismy jak miał 1,5 roku. Im później tym gorzej oduczyć. Z córką mi ten problem odpadł bo ona była antyguma

Do góry