nie ma mowy o seksie, niech spada, nie gadam juz nic do niegoA moze jakis inny sposób ? chociaz jak jest mocno zly to moze nie podzialac...
reklama
moj tak samo nie wiem jak lezec, ide siku i chyba pojde spacBoziu co ten moj Franek wyprawia tam...zaraz wyskoczy przez pepek tak wypycha nozki i pupe ze az mam takir gory na brzuchu ))
Ola0303
Fanka BB :)
Nasze lobuziaki ja tez lece spac. dzis troche poszalalam bo sprzatalam w domku i teraz mnie skora ciągnie na brzuchu...:/// poza tym jest caly w rozstepachmoj tak samo nie wiem jak lezec, ide siku i chyba pojde spac
majka23x
Moj zawsze mowi "jak chcesz mi cos powiedziec, to po prostu powiedz, bo ja sam sie nie domysle" [emoji23]Faceci...niestety do nich trzeba prosto i bez zawilosci mowic a my kobiety tak nie umiemy [emoji14] porozmawiaj z nim.
Ola0303
A my zawsze w bawelne owijamyMoj zawsze mowi "jak chcesz mi cos powiedziec, to po prostu powiedz, bo ja sam sie nie domysle" [emoji23]
aneta_ck
Pije mysle ze mała spryciara chce podkrecic produkcje. Ssala prawie 2 h z malymi przerwami jak wrocilam a teraz padła. Śpią moje maluchy to ja mam chwilkę czasu odsapnac a i tesciowa dala jej smoczka ( za moim pozwoleniem) i moze jej sie spodobalo. Ja tam wole jej dac cyca i poprzytulac ja ale czasami trzeba. W kazdym badz razie smok wrocil do pudeleczka. Zobaczymy czy bedzie go potrzebowac.a pije caly czas z cyca czy wiekszosc czasu se po prostu cmoka na uspokojenie?
Dobra padam na twarz. Ledwo oczy otwieram. Dobranoc
nie ma szansy zeby rzucil? a potem przy dziecku to jak bedzie?a moj pali jak opetany i mam juz tego dosc
my palilismy obydwoje i to ja wiecej tzn. regularniej i obydwoje rzucilismy. Nie wyobrazam sobie papierosow i palenia przy dziecku (nawet na balkonie). mezowi czasami sie zdarzy jednego w pracy wypalic jak go ktos poczestuje ale do domu to nie smie nawet przyniesc papierosow.
Ja palilam 10 lat ale rzucilam z dnia na dziej jak sie zaczelismy starac.
niezly numer ze szwagierka
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Na fb Magda pisała. Generalnie ok, problemy laktacyjne. Maciuś zuch.dziewczyny, czy mamy jakieś wieści od Magdy i Maciusia?
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
reklama
Jadwiga orłowska
Kleo super, ze malutka taka grzeczna.
Anetka smok nie taki zły.
Lux No to miałaś przeżycie.
Ja do wanny dotarłam ze sporym opóźnieniem bo zaspalam. Ale super bo mi sie jeszcze w tej wannie maz zmieścił i był super wieczór. Teraz chrapie a ja wyspana.
Anetka smok nie taki zły.
Lux No to miałaś przeżycie.
Ja do wanny dotarłam ze sporym opóźnieniem bo zaspalam. Ale super bo mi sie jeszcze w tej wannie maz zmieścił i był super wieczór. Teraz chrapie a ja wyspana.