reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja ostatnio rycze jak bobr i to z takich powod, ze zal dupe sciska np ze cos sie w filmie czy serialu stalo.. nie poznaje siebie :) ale jesli chodzi o klotnie to zawsze wyje, niezaleznie czy wielka klotnia czy mala, w ogole moglabym zostac placzka [emoji23] moj czasem nie ogarnia, bo siedzimy i sie smiejemy, a ja za dwie minuty w ryk i "co sie stalo?", a ja "nie wiem". Tez ma ze mna ciezko... W sumie ja za bardzo na nim usiadlam i moze bylam samolubna, a on za bardzo olal niektore tematy i klotnia gotowa, byle do jutra...
No to u mnie to samo z tym placzem...i x klotniami zreszta tez. Az czasem sie dziwie jak maz ze mna wytrzymuje :p

reklama
mielismy dorobic tesciowej klucze i ona je przyjechala z facetem odebrac....bylam pewna, ze on sam wejdzie, Tomek mowil, ze mine mialam niezla jak zobaczylam ja na korytarzu :D nie wiem, ja sie staram skupic teraz na malym, na porodzie, wiadomo, ze miloby bylo zeby zaczela gadac do mnie normalnie a nie tekstami typu, niech sie drze, zobaczysz co to dziecko, zobaczysz jak porod boli itp, ale my juz wiemy, ze jak urodze to bedzie jej najnormalniej w swiecie przykro i beda fochy i trzeba bedzie to przeczekac az ochlonie i przestanie sie gniewac na nas o ta ciaze...Tomek mowil, ze napisal do niej teraz czy podoba sie jej to co kupilismy malemu, itp, ale nie odp....moze odpisze cos normalnego
Myślę, że może nareszcie oswoiła się z Twoją ciąża i teraz już będzie tylko lepiej[emoji6] przynajmniej mam taką nadzieję[emoji14]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Lux a ja właśnie mam brzuch pod sama broda :) nic się nie opuszcza.

Powiem wam ze dzisiaj cały dzień spedzilam w domu, mąż już sam jeździ do pracy, no i pewnie dlatego lepiej się czuje. Dol mniej boli, a do tej pory w ciągłym biegu zawsze coś było do załatwienia. Jutro jedziemy na budowe, ciekawe jak tam wyglada mój domek :)
Organizm widocznie musial zwolnic i protestowal przez zle samopoczucie. dobrze ze czujesz sie oki :) teraz odpoczynek i relax :D

No to u mnie to samo z tym placzem...i x klotniami zreszta tez. Az czasem sie dziwie jak maz ze mna wytrzymuje :p
I ze mna.. tym bardziej w ciazy. Jak juz urodze i hormony sie ogarna to planuje z nim porozmawiac, zeby powiedzial mi wszystko, jak to bylo ze mna wytrzymac itp :D
no i sie poklocilam z moim, nie wiem o co mu chodzi, na zlosc mi zglosnil mocno tv i nie chce sciszyc, nie usne kuzwa
Ehhh chyba dzis cos wisi w powietrzu... Nie przejmuj sie, kiepski dzis dzien, do klotni jak znalazl...

reklama
Kochana nie przejmuj się. Mamy podobne terminy i u mnie nic się nie dzieje. Nic nie zapowiada na wcześniejszy poród. Już wszystkiego próbuję. Ja na poprawę humoru kupiłam sobie buty i to 2 pary[emoji32][emoji44] Trochę pomogło[emoji14]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziwiam..bo jedyne buty w ktore mieszcze stope to adidasy w ktorych chodze non stop juz z 4 miesiace. I tak czasem mi sa ciasne po calym dniu :/

Do góry