Grun
Fanka BB :)
Ja chce taka ))!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co u was Kleo?dziewczyny moje gratulacje!!!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
mi tlumaczono, ze mam po prostu przyniesc akt urodzenia dzidzi do zusu i beda rozliczac czas do kiedy placa chorobowe, ale ja mialam inna umowe wiec wiesz....i karte ciazy chcieli z terminem porodu zeby wiedziec jak dlugo ma trwac ciaza i teraz mam l4 do 30 listopada i kolejne dostane na wizycie i cholerka wie kiedy urodze i nie wiem jak to tam potem bedzie liczoneOj to zdrówka dla małej. Mam nadzieję, że szybko jej przejdzie.
Apropos zusu, czy któraś mi powie jak to jest, bo za diabła nie mogę sobie przypomnieć jak było jak starszego rodziłam. Ja mam l4 do 5 grudnia, czyli do terminu z om. Co w sytuacji kiedy urodzę później, albo wcześniej? Kiedy zus to weryfikuje i czy tą kasę dostanę normalnie, tak jak dostawałam do tej pory, czy dopiero jak już zweryfikują po porodzie? Co w przypadku jeśli urodzę po 5 grudnia?
A miałaś zaplanowane jakieś wydatki?:/zla jestem, bo mowili mi ostatnio, ze kasa bedzie 25-tego i bylam tego pewna....