kurde. mowil mi lekarz ze nie wolno furaginu w ciazy. masz pomysl dlaeczego?biore znow furaginum teva, zalecila lekarka 3x2 juz teraz, bo jak widac duomox ledwo co pomogl
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurde. mowil mi lekarz ze nie wolno furaginu w ciazy. masz pomysl dlaeczego?biore znow furaginum teva, zalecila lekarka 3x2 juz teraz, bo jak widac duomox ledwo co pomogl
fajnie, ze napisalas super, ze mozesz juz na spokojnie rodzicHej jutro zaczynam 37 tydzien, i smialo moge juz rodzic bo wedlug szpitala w ktorym bede rodzila, skonczone 37 tygodni to juz ciaza donoszona tak ze nie beda juz nic zatrzymywali
Nie moge sie dpczekac az utule mojego synusia [emoji179]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
nie wiem, mi ginka ciagle leki na furaginie zapisuje, twierdzac, ze mozna...co lekarz to teoria jak widackurde. mowil mi lekarz ze nie wolno furaginu w ciazy. masz pomysl dlaeczego?
no u mnie jak sie dzis dowiedzialam wyplacaja po prostu do 30 dni od dostarczenia l4...a w grudniu bede miec inaczej liczona chyba, bo sa czestsze wizyty u lekarki, takze dostane kolo 18 jak mi dzis pani liczyla i na poczatku stycznia za okres od 30 listopada a wtedy ide na wizyteLux co do zusu to u mnie był zawsze problem to ktoś czegos nie dopatrzył to się pomylił więc różnie dostawalam pieniadze. Na początku listopada pierwszy raz dostalam cala wyplate, przez całe zwolnienie dostawalam kasę w czesciach. W sumie to nawet nie zaglądam na konto bo mój maz w pracy codziennie dostaje pieniądze więc moja wypłata całkowicie jest dokladana do kasy budowlanej.
kurde. mowil mi lekarz ze nie wolno furaginu w ciazy. masz pomysl dlaeczego?
Dokladnie tak...te smsy sa najgorsze..zawsze wyjdzie jakies nieporozumienieNo to widze podobnie, jak u mnie, tylko my dopiero 4 lata, ale przez 3 w sumie rozlaka co chwile. Mega ciezko jest czasami... Trudno jest sie czasem zrozumiec przez telefon czy skype... i czasem takie niedopowiedziane slowa zostaja i brak zrozumienia, wiadomo ze to nie to samo, co normalnie porozmawiac. Tak jak mowisz, takie realia sa w dzisiejszych czasach niestety, ze jak sie chce godnie zarabiac, to trzeba sie tak meczyc. Wiem, ze to nie jest meczarnia tylko dla nas, ale nasi faceci tez sie mecza, ze sa z dala od rodzin. Czasem cos w nas peka i powstaja klotnie niestety, choc to przykre bedac tak daleko...
No wlasnie ja tez nie wiem bo pani doktor mi wypisala do 27 grudnia zwolnienie a termin na wigilie...Oj to zdrówka dla małej. Mam nadzieję, że szybko jej przejdzie.
Apropos zusu, czy któraś mi powie jak to jest, bo za diabła nie mogę sobie przypomnieć jak było jak starszego rodziłam. Ja mam l4 do 5 grudnia, czyli do terminu z om. Co w sytuacji kiedy urodzę później, albo wcześniej? Kiedy zus to weryfikuje i czy tą kasę dostanę normalnie, tak jak dostawałam do tej pory, czy dopiero jak już zweryfikują po porodzie? Co w przypadku jeśli urodzę po 5 grudnia?
Ooo.kolejna mama i dzieciatkoDla tych, ktorych nie ma na grupie fb: Lola urodzila!!! aktualizuje nowy watek, takze macie tam wszystko na biezaco
O matkooo biedna ale moze antybiotyk to nie zbyt bezpieczne ....Prawdopodobnie mam znow zapalenie pecherza(( nie chce znow jechac na ip spedzic tam 4 godzin a potem 4 dni w szpitalu CO ROBIC? Rozwazam zeby wziac antybiotyk na wlasna reke. To juz i tak wszystko jedno skoro dopiero co bralam wszystko przez ten sex((
My tez w 37 zobaczymy jak nam pojdzie ☺☺☺Hej jutro zaczynam 37 tydzien, i smialo moge juz rodzic bo wedlug szpitala w ktorym bede rodzila, skonczone 37 tygodni to juz ciaza donoszona tak ze nie beda juz nic zatrzymywali
Nie moge sie dpczekac az utule mojego synusia [emoji179]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom