reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Creativo ma corcie przy sobie [emoji7]
A Lucky synka. [emoji7]
Kurcze szczesciary [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
A ja jeszczec19 dni !!!

Nie spie od 5 ale chociaz do tej 5 troche pospalam. Wiec zle nie jest.
Dzis black friday. Poczekam na Jarka az wroci z pracy I wieczorem sie przejdziemy chyba pokupuje juz prezenty na mikolaja I gwiazdke. Bede miala z glowy.
Jestem glodna ale wstrzymam sie jeszcze te 20 minut. O 7 juz wszyscy sie budza wiec dam Im jeszcze pospac.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A Lucky synka. [emoji7]
A ja jeszczec19 dni !!!

Dzis black friday. Poczekam na Jarka az wroci z pracy I wieczorem sie przejdziemy chyba pokupuje juz prezenty na mikolaja I gwiazdke. Bede miala z glowy.
Jestem glodna ale wstrzymam sie jeszcze te 20 minut. O 7 juz wszyscy sie budza wiec dam Im jeszcze pospac.

@creativo, @Lucky87 gratuluję dziewczyny i zdrówka dla maleństw[emoji7][emoji8]

Sent from my SM-G928F using Forum BabyBoom mobile app

Gratuluje dziewczyny, super ze już po.

Ja dziś idę po list na pocztę, pieczątka z ubezpieczenia wiec pewnie je dostałam i wysłali kartę. Jeśli tak to mogę spokojnie rodzic. Tak mi ulżyło ze aż normalnie kupkę zrobiłam he he.

Wrócił mi ból ucha, nawet nie wiem gdzie z tym iść.

A Lucky synka. [emoji7]
A ja jeszczec19 dni !!!

wiedzialam ze creativo sie dzis w nocy rozpakuje!!! ciekawe o ktorej bo ja od 4 nie spalam juz prawie do rana?:) dla Lucky tez gratulacje. Ide poczytac na fb

edit: nie ma nic na fb:( skad wiesz?:)

tez sie zastanawiam nad black fiday ale nie mam pomyslu co kupic. zbyt mnie myslenie o porodzie absorbuje zeby myslec o prezentach. Z reszta my tylko jakies drobiazgi kupimy. Wlasciwie tylko chlopcow 4 lata (kuzyn) i 8 lat (pasierb) musze obkupic.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny u mnie tragedia ... Przebudzilam sie i mnie przeczyscilo i jest mi strasznie nie dobrze, brzuszek lekko napiety.. do terminu jeszzcze tydzien ale tak naprawde to Jasiek moze w kazdej chwili juz wyskoczyc i powiem wam, ze zaczelam nabierac stresa przed porodem....
Mnie od rana przeczyscilo dwa razy....i jak jechalam do lekarza to co chwila przepowiadajace a teraz czekamy na ktg. zobaczymy co wyjdzie. nie martw się :):)może niedługo się zacznie u Ciebie ;)

A Lucky synka. [emoji7]
A ja jeszczec19 dni !!!

O jaaaa ale super ze juz są po wszystkim :biggrin2: zazdroszczę. .:)

wiedzialam ze creativo sie dzis w nocy rozpakuje!!! ciekawe o ktorej bo ja od 4 nie spalam juz prawie do rana?:) dla Lucky tez gratulacje. Ide poczytac na fb

edit: nie ma nic na fb:( skad wiesz?:)

tez sie zastanawiam nad black fiday ale nie mam pomyslu co kupic. zbyt mnie myslenie o porodzie absorbuje zeby myslec o prezentach. Z reszta my tylko jakies drobiazgi kupimy. Wlasciwie tylko chlopcow 4 lata (kuzyn) i 8 lat (pasierb) musze obkupic.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Grama w konwersacji są zdjęcia od Creativo i opis porodu :)

A ja prezenty... Zapakowalam wczoraj ! ;) Ale w tym roku postanowiliśmy, że pod choinką będą jedynie prezenty dla dzieci : mojego siostrzeńca, no i pewnie nasza Mała coś dostanie :) w życiu nie mialabym głowy na kupowanie prezentów wszystkim tym bardziej, że zawsze to było na mojej głowie...

reklama
W ogóle dzień dobry !
Raz jeszcze gratulacje dla dziewczyn :) dokonały się kolejne przemiany w listopadowki ;)

Śmiać mi się chce ostatnio z mojego M, bo np dzisiaj w nocy (jakoś po 4) zaczęłam go budzić, że jest problem, a ten już zerwał się na równe nogi i jak to już ? Jedziemy do szpitala ? I panika... :) A ja, że nieee trzeba z psem iść, bo piszczy (ma sraczke od 3dni ;) )
Ale w ogóle w nocy jak się budze na siku to ciągle pyta czy wszystko ok :) chyba stresuje się chłop...

Do góry