reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Strasznie dużo stron miałam do przeczytania uff. Dobrze że powiadomienia wyłączone bo by mi tel siadł ;)

Mówiłyście o interesowaniu się ciążą. No to moi się interesują. Mówiłyście o ciekawości czy już.. tego nie mam bo kto mnie zna to wie kiedy termin a kto nie zna to nie pyta. Mówiłyście o dobrych radach.. potrójnej matce nikt się nie ośmieli ich dawać ;) Mówiłyście o znajomych .. no to mam nowych poznanych poprzez dzieci odkąd rodzinę założyłam..

Więcej nie pamiętam

Creativo pewnie rodzi :)

Dobranoc

♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡

Ja mam wlasnie regularne napiecia co chwile, ale bezbolesne, wiec jakos na razie sie tym nie martwie, mam nadzieje ze nic sie nie rozwinie, bo jak was czytam to wczuwam chyba w wasze objawy i mysle, ze juz blisko..
Ja sobie wmawiam, że już zaraz zacznę rodzić, bo boję się przenoszenia[emoji14] Ale siła perswazji nie działa na mojego syna. Uparciuch w rodziców [emoji12]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sobie wmawiam, że już zaraz zacznę rodzić, bo boję się przenoszenia[emoji14] Ale siła perswazji nie działa na mojego syna. Uparciuch w rodziców [emoji12]

Ja jeszcze nie chce rodzic, bo termin dopiero na 22, poza tym tak mnie bola plecy, ze nie doszlabym na porodowke [emoji23] teraz do twardnienia doszlo energiczne kopanie :) ja tez sie boje przenoszenia, a na kiedy Ty masz termin?

Ja jeszcze nie chce rodzic, bo termin dopiero na 22, poza tym tak mnie bola plecy, ze nie doszlabym na porodowke [emoji23] teraz do twardnienia doszlo energiczne kopanie :) ja tez sie boje przenoszenia, a na kiedy Ty masz termin?
Z OM 2 grudnia z USG 4 grudnia, więc ma jeszcze tydzień na przemyślenia. A u Ciebie to niech jeszcze chwilę poczeka[emoji6]

reklama
Ee to Twoje malenstwo moze sie smialo rodzic! Zadnych objawow nie masz? Kurcze dzis wstalam przed 11, a tak wlasciwie to mala mnie obudzila, ciekawe o ktorej zasne...
Od paru dni nie mogę spać i usupiam nad ranem i budzę się 8-9. A najdziwniejsze, że nie jestem zmęczona. Może to jest objaw zbliżającego się porodu[emoji44][emoji13] Takich standardowych nie mam... ani czop mi nie odchodzi, ani żadnych bolesnych skurczy, ani dziwnej wydzieliny. Więc wnioskuję, że syn jeszcze nie gotowy.

Do góry