reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Strasznie dużo stron miałam do przeczytania uff. Dobrze że powiadomienia wyłączone bo by mi tel siadł ;)

Mówiłyście o interesowaniu się ciążą. No to moi się interesują. Mówiłyście o ciekawości czy już.. tego nie mam bo kto mnie zna to wie kiedy termin a kto nie zna to nie pyta. Mówiłyście o dobrych radach.. potrójnej matce nikt się nie ośmieli ich dawać ;) Mówiłyście o znajomych .. no to mam nowych poznanych poprzez dzieci odkąd rodzinę założyłam..

Więcej nie pamiętam

Creativo pewnie rodzi :)

Dobranoc

♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡

Ja mam wlasnie regularne napiecia co chwile, ale bezbolesne, wiec jakos na razie sie tym nie martwie, mam nadzieje ze nic sie nie rozwinie, bo jak was czytam to wczuwam chyba w wasze objawy i mysle, ze juz blisko..
Ja sobie wmawiam, że już zaraz zacznę rodzić, bo boję się przenoszenia[emoji14] Ale siła perswazji nie działa na mojego syna. Uparciuch w rodziców [emoji12]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sobie wmawiam, że już zaraz zacznę rodzić, bo boję się przenoszenia[emoji14] Ale siła perswazji nie działa na mojego syna. Uparciuch w rodziców [emoji12]

Ja jeszcze nie chce rodzic, bo termin dopiero na 22, poza tym tak mnie bola plecy, ze nie doszlabym na porodowke [emoji23] teraz do twardnienia doszlo energiczne kopanie :) ja tez sie boje przenoszenia, a na kiedy Ty masz termin?

Ja jeszcze nie chce rodzic, bo termin dopiero na 22, poza tym tak mnie bola plecy, ze nie doszlabym na porodowke [emoji23] teraz do twardnienia doszlo energiczne kopanie :) ja tez sie boje przenoszenia, a na kiedy Ty masz termin?
Z OM 2 grudnia z USG 4 grudnia, więc ma jeszcze tydzień na przemyślenia. A u Ciebie to niech jeszcze chwilę poczeka[emoji6]

reklama
Ee to Twoje malenstwo moze sie smialo rodzic! Zadnych objawow nie masz? Kurcze dzis wstalam przed 11, a tak wlasciwie to mala mnie obudzila, ciekawe o ktorej zasne...
Od paru dni nie mogę spać i usupiam nad ranem i budzę się 8-9. A najdziwniejsze, że nie jestem zmęczona. Może to jest objaw zbliżającego się porodu[emoji44][emoji13] Takich standardowych nie mam... ani czop mi nie odchodzi, ani żadnych bolesnych skurczy, ani dziwnej wydzieliny. Więc wnioskuję, że syn jeszcze nie gotowy.

Do góry