reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

@creativo o prosze, to odpoczywamy wszyscy razem, ja się ogólnie nie mogę podnieść z łóżka z rana... Jedyne co to zjadłam mleko z czekoladowymi kulkami i teraz wstane chyba w końcu za mieszkanie, potem może psa wyprowadze na spacer to trochę przyspiesze, a u Ciebie czuje ze dzidzia tuż tuż tuż tuż tuż ....:):)

reklama
U Was nasilają się wszystkie objawy, a u mnie odwrotnie, dzisiaj wszystko ustało. Gdyby nie brzuchol i przeciąganie małego w srodku, to bym w ogóle nie wiedziała, że w ciąży jestem. Ech... a ja już planowałam na porodówkę jechać...
Ja wczoraj nic nie mialam zadnych skurczy jedyne co to stawial sie brzuch i te skrzepy ze sluzem byly
W nocy sie zaczely skurcze mocniejsze niz te wczesniejsze ktore mnie budzily co 2h pozniej co godzine teraz juz czesciej nie wiem co ile poki co wytrzymuje z bolu wiec nie mam chyba po co jechac do szpitala [emoji14]

thgfflw1k3inkyc3.png

Jeśli chodzi o golenie, to ja ostatnio postanowiłam przed wizyta się ogarnąć i tak na 4 podejscia pod prysznicem się ogoliłam.... zadowolona wyszłam spod prysznica i lece do W. Żeby skontrolował....
on taki zdziwiony powiedział tylko: wyglądasz jakby Ci pająk z tyłka wystawał....

Czyli nie najlepiej mi poszło;)

a8doqqmz725nh9h0.png

Ja wczoraj nic nie mialam zadnych skurczy jedyne co to stawial sie brzuch i te skrzepy ze sluzem byly
W nocy sie zaczely skurcze mocniejsze niz te wczesniejsze ktore mnie budzily co 2h pozniej co godzine teraz juz czesciej nie wiem co ile poki co wytrzymuje z bolu wiec nie mam chyba po co jechac do szpitala [emoji14]

thgfflw1k3inkyc3.png
Nie rób tego powszechnego błędu i nie jedź za wcześnie. Zegarek w dłoń i licz co ile są i czy regularne i jak długie.

Skurcze porodowe są jak Góry Stołowe, przepowiadacze to Karpaty ;)

♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡

Jeśli chodzi o golenie, to ja ostatnio postanowiłam przed wizyta się ogarnąć i tak na 4 podejscia pod prysznicem się ogoliłam.... zadowolona wyszłam spod prysznica i lece do W. Żeby skontrolował....
on taki zdziwiony powiedział tylko: wyglądasz jakby Ci pająk z tyłka wystawał....

Czyli nie najlepiej mi poszło;)

a8doqqmz725nh9h0.png
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡

reklama
Do góry