reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Creativo już jesteś bardzo blisko na pewno trzymaj się:happy:oby poszło szybko jak już się rozkręci. Zazdroszczę..:wink: jak ja już bym chciała mieć Frania przy sobie :)
No z tym goleniem jest przerabane..:sorry2:
Ja nie jestem tak optymistycznie nastawiona cos czuje, ze to potrwa kilka dni [emoji23]

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Hej dziewczyny. U mnie póki co bez zmian, brak energii, nocka do kitu, ale nie narzekam już, słoneczko za oknem poprawia humor, mąż myje okna więc jest ok :D

Creativo, pewnie niedługo się zacznie, kciuki zaciśnięte:)
Mi wczoraj siostra myła okno w pokoju:) Dobrze ze są osoby które mogą pomóc i nas wyręczyc. Ja dziś nawet poszłam do sklepu i zakupiłam jakieś drobne ozdoby świąteczne bo czuje ze potem już nie będę miała na to czasu. Pokój przygotowany :tak:

Byloby mi latwiej zrozumiec to porownanie gdybym kiedykolwiek w gorach byla [emoji41] [emoji23]

Poki co nie sa co 10min nawet wiec wydaje mi sie, ze jeszcze to potrwa a odczucia mam tak jak opisujesz rosnie rosnie rosnie apogeum i odpuszcza powoli
Ale fakt coraz mocniejsze sa malo tego chlodno mi sie zaczelo robic ... Rano dreszcze mialam a ostatnio mi wiecznie goraco bylo

thgfflw1k3inkyc3.png
No to żeby się już rozkręciło, bo skoro ma boleć, to niech prowadzi do spotkania z malutką. :happy:

Antopie ja Cię raczej nie prześcigne, bo u mnie oprócz napinania brzucha nic się nie dzieje. Nic totalnie nic.[emoji17]

Co do golenia, to nie mam już wizyt, więc się nie przemeczam z goleniem. Jak się zacznie, to pod prysznic i mąż mnie raz dwa trzy ogoli[emoji6]

Creativo też myślę, że u Ciebie to już niedługo [emoji4]

Joshi jeszcze trochę i zobaczysz swoje maleństwo i przy okazji będziecie mieli niespodziankę[emoji7]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak wiec .laski.
Oficjalnie ustalona data 14 grudnia godzina 8 rano przyjecie na szpital. Przygotowanie do cc I ok 9 ciecie .
Tatus oczywiscie ze mna na sali.
W piczku nie zagladal ufff [emoji23]
Ale usg machnol
Mamy 2530g [emoji41]. 35 tydzien.
Takze nie jest zle !!! Odetchnelam.
Nawet jak by pomiar sie z usg troche roznil to ok 3 kg I tak bedziemy mieli.
Senior z racji ze to on bedzie szefem przy stole wolal zbadac mnie sam I kiedy zaczelam panikowac ze to 3 cc I sie boje ze komplikacje ze nie chce umierac [emoji23][emoji23][emoji23] to powiedzial ze nikt zabijac mnie nie bedzie przeciez I mam dwojke dzieci w domu takze wrocic musze [emoji6][emoji6][emoji6]

6 grudnia na 16 jeszcze raz kontrola u seniora a pozniej to juz tylko czekac na m9ja niespodzianke.
Bo oczywiscie dalej zostalam kinder niespodzianka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Dzis polozne niemki mowily mi jakie po polsku znaja slowa.
- czesc
- Pa pa
- dzien dobry
- dobrze
- zle
I najlepsze
QRWA [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
usmialam sie :D super masz ta date, zazdroszcze, bo wiesz, kiedy dziec wyjdzie :D a ja pewnie przenosze, no cos tak kuzwa czuje!

usmialam sie :D super masz ta date, zazdroszcze, bo wiesz, kiedy dziec wyjdzie :D a ja pewnie przenosze, no cos tak kuzwa czuje!
Ja też tak czuję, że przenoszę. Już wywiad robiłam i moja mama przynajmniej jedną ciążę przenosiła, a nie oszczedzała się. Z bratem prosto z pracy na porodowke pojechała[emoji23][emoji23][emoji23]

Ja też tak czuję, że przenoszę. Już wywiad robiłam i moja mama przynajmniej jedną ciążę przenosiła, a nie oszczedzała się. Z bratem prosto z pracy na porodowke pojechała[emoji23][emoji23][emoji23]

ja po prostu wiem, ze bede ostatnia, kuzwa 31 grudnia urodze zobaczycie :D bo ja to zawsze na szarym koncu musze byc

reklama
Ja nie jestem tak optymistycznie nastawiona cos czuje, ze to potrwa kilka dni [emoji23]

thgfflw1k3inkyc3.png
juz bym chciala zeby u mnie cos sie zaczelo dziac. mimo wszystko powinnam sie wyrobic przed joshi ale pewadopodobnie creativo ubiegnie nas obie...podobnie eli!
zaczynam myslec ze to przez moje lenistwo! musze mniej drzemac a wiecej chodzic po schodach!:) na sex mam tyle ochoty co na sprzatanie czyli zero:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Do góry