reklama
No właśnie powiem szczerze, że kurcze nie potrafię odróżnić co ona tam wypycha obstawiam kolana ? No nic tam nie mogę dojrzeć wczoraj próbowałam nagrać, ale oczywiście jak tylko włączyłam kamerkę to zapadala w bezruch no nie da matce nagrać pamiatkia widzisz pod skora jak ulozony jest? u mnie dokladnie widac plecki i jedna nozke, smiesznie to wyglada a jak zaczyna ryc lapkami to bardzo mocno to robi i widac te lapeczki pod skora, tak jakby piastki mial zacisniete a nozki tak jak mowie jakos tak inaczej juz czuje, ale czasami jak kopnie noga to bardzo mocno i az ja podskakuje wtedy on lubi tak zrobic jak jestem na zakupach i sobie spokojnie stoje w kolejce smiesznie to wyglada, bo ja zawsze jak mocno kopnie to krzykne ciche alllla i ludzie sie usmiechaja
tez jak probuje nagrac to ma mnie gdzies nie wiem jak glowka jest ulozona, czy na samym dole, czy blizej boku, no bo tego nie wyczuje, ale nad pepkiem widac wszystko bardzo ladnie i smiesznie, bo brzuch przybral jakies kosmiczne ksztaltyNo właśnie powiem szczerze, że kurcze nie potrafię odróżnić co ona tam wypycha obstawiam kolana ? No nic tam nie mogę dojrzeć wczoraj próbowałam nagrać, ale oczywiście jak tylko włączyłam kamerkę to zapadala w bezruch no nie da matce nagrać pamiatki
ja mam na 30 listopada wizyte i potem niby po tygodniu kazala przyjsc, ale bede mowic, ze chce za dwa, bo zbankrutuje kuzwa...i tak licze, ze wizyta mialaby byc 14 grudnia, ale niech on do tego 14 wyjdzieBoze Ile ja sie nagimnastykuje zeby sie ogolic !!!!
Mojemu maluszkowi juz chyba bardzo ciasno jest bo jedynie co to dupke wypina i nozki na przemian i chodze z takimi gorami modle sie zeby cos sie zaczelo w tym tyg, termin na przyszly tydzien na piatek... A mam do lekarza w poniedzialek, ale kuzwa jaki to sens isc mu wykladac stowki jak na drugi dzien moge urodzic mowie do małego zeby myslal ekonomicznie i sie szybciej wykluł
Antiope
Fanka BB :)
Spoko, to zajmij się listą maluszków, a jak sama będziesz rodzić, to przecież poczekamy, aż nadrobisz później. Bo chyba nie da się zrobić tak, żeby ktoś inny edytował wątek, który Ty założysz.Doczytalam wspolczuje bolu glowy
Tez myslalam o liscie, ale w sumie to mozna by modyfikowac watek, ktory zalozyla Antiope - tam juz jest lista plus planowane daty porodow, ewentualnie mam, ktorych tam nie ma mozna dopisywac na biezaco. Jesli sadzicie, ze lepiej zrobic nowa liste to jestem "przywiazana" do lozka teraz, wiec moge sie tym zajac chociaz najlepiej jakby dwie osoby nad tym czuwaly z rozbieznymi terminami, jak jedna bedzie na porodowce i swiezo po, to druga bedzie ogarniac hehe [emoji23]
Jakoś nie wydaje mi się, żeby to była prawdapodobno kobieta pod koniiec ciazy budzi sie tyle razy ile razy bedzie sie dziecku budzilo...ja sie klade o 22 i budze 3 razy ok. 00:15-00:30, 4:15-4:30 i 6:00-6:30 idealnie. ciekawe czy Zosia bedzie sie tak samo budzila?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Oj coś mi się wydaje, że u Ciebie to już tuż tużNa 8 grudnia
Gadalam z kuzynka rodzila rok temu mowi ze tak samo miala ... Sluz z krwia pozniej skurcze takie krotkie 30s ktore pozniej sie wydluzaly i byly coraz bardziej czeste i mocniejsze. .. wody jej odeszly i pojechala jak miala co 3 min skurcze
Czekam dzielnie chodze bujam biodrami przy skurczach i czekam czekam czekam
No u mnie to samo, ból nieco mniejszy niż wczoraj, ale jednak nadal jest. No ale pogoda już się popsuła i jutro ma być jeszcze chłodniej, więc jest szansa, że poczujemy się lepiej.Dzień dobry
@creativo u mnie tak się zaczynało. Cztery dni przepowiadaczy i poród.
Ja w miarę spałam w nocy ale po obudzeniu wrócił ból. Mniejszy niż wczoraj ale jednak. A za oknem mgła.. zmiana pogody jak nic
Miłego dnia
♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
Super! Czyli już wiemy kiedy rozwiąże się zagadka płci Twojego maluchaWlasnie mnie zameldowali na 14 grudnia na cc [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Czekam jeszcze na lekarza .
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Stawiam, że dziś albo jutro powitasz EmilkęA ja sie godzinke zdrzemnelam obudzilam ledwo sie na plecy przeturlalam i mnie skurcz zlapal boshe laski co ja sie mam ... U mnie zawsze tak musi byc ? Nie moze byc normalnie tylko musze sie meczyc ?
Spokojnie, a goleniem się nie martw Pewnie doktor nie jednego bobra w życiu widział!Zaraz cos mnie trafil!!przeszlam tylko po papiery do szpitala na wtorek zeby zrobic ten meldunek. I co musze czekac na lekarza [emoji23] bo jest senior ktory bedzie mnie ciol.i niewiem czy chce usg sam mi zrobi czy kuzwa co !!!!! Moze chce w picze zagladac!!! A ja nie ogolona [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Bo przeciez Dzis nie mialo byc kurrrrr wizyty. Masakra. Dobrze ze bylam we wtorek to za wiele nie proslo!!!
Madakra.
I wiem ze 12 cc mi chyba nie zrobia bo kurrrrr jest full I on sie nie wyrobi. Czyli nic niewiem .masakra czekam. Ciekawe kiedy mnie wcisna!!!!!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Tuiles
U Was nasilają się wszystkie objawy, a u mnie odwrotnie, dzisiaj wszystko ustało. Gdyby nie brzuchol i przeciąganie małego w srodku, to bym w ogóle nie wiedziała, że w ciąży jestem. Ech... a ja już planowałam na porodówkę jechać...
u mnie brzuch stanal jakos w miejscu, zdawalo mi sie, ze rosnie, ale chyba nieeee...kreska jest jak byla, siary brak...U Was nasilają się wszystkie objawy, a u mnie odwrotnie, dzisiaj wszystko ustało. Gdyby nie brzuchol i przeciąganie małego w srodku, to bym w ogóle nie wiedziała, że w ciąży jestem. Ech... a ja już planowałam na porodówkę jechać...
reklama
creativo
Teraz mam wrazenie ze sa mocniejsze niz wczesniej chyba jednak cos sie dziejeSpoko, to zajmij się listą maluszków, a jak sama będziesz rodzić, to przecież poczekamy, aż nadrobisz później. Bo chyba nie da się zrobić tak, żeby ktoś inny edytował wątek, który Ty założysz.
Jakoś nie wydaje mi się, żeby to była prawda
Oj coś mi się wydaje, że u Ciebie to już tuż tuż
No u mnie to samo, ból nieco mniejszy niż wczoraj, ale jednak nadal jest. No ale pogoda już się popsuła i jutro ma być jeszcze chłodniej, więc jest szansa, że poczujemy się lepiej.
Super! Czyli już wiemy kiedy rozwiąże się zagadka płci Twojego malucha
Stawiam, że dziś albo jutro powitasz Emilkę
No i dreszcze dostalam ....
Mialam isc na szkole rodzenia ale jak widac Emilka ma inne plany [emoji15]