reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Nie rób tego powszechnego błędu i nie jedź za wcześnie. Zegarek w dłoń i licz co ile są i czy regularne i jak długie.

Skurcze porodowe są jak Góry Stołowe, przepowiadacze to Karpaty ;)

♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
Byloby mi latwiej zrozumiec to porownanie gdybym kiedykolwiek w gorach byla [emoji41] [emoji23]

Poki co nie sa co 10min nawet wiec wydaje mi sie, ze jeszcze to potrwa a odczucia mam tak jak opisujesz rosnie rosnie rosnie apogeum i odpuszcza powoli
Ale fakt coraz mocniejsze sa malo tego chlodno mi sie zaczelo robic ... Rano dreszcze mialam a ostatnio mi wiecznie goraco bylo

thgfflw1k3inkyc3.png

Ja wczoraj nic nie mialam zadnych skurczy jedyne co to stawial sie brzuch i te skrzepy ze sluzem byly
W nocy sie zaczely skurcze mocniejsze niz te wczesniejsze ktore mnie budzily co 2h pozniej co godzine teraz juz czesciej nie wiem co ile poki co wytrzymuje z bolu wiec nie mam chyba po co jechac do szpitala [emoji14]

thgfflw1k3inkyc3.png
Kochana trzymaj sie . Oby sie rozkrecilo.
I Emilka tulila sie juz niedlugo do twej piersi!
Jeśli chodzi o golenie, to ja ostatnio postanowiłam przed wizyta się ogarnąć i tak na 4 podejscia pod prysznicem się ogoliłam.... zadowolona wyszłam spod prysznica i lece do W. Żeby skontrolował....
on taki zdziwiony powiedział tylko: wyglądasz jakby Ci pająk z tyłka wystawał....

Czyli nie najlepiej mi poszło;)

a8doqqmz725nh9h0.png
Poplakalam sie ze smiechu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie

u mnie w nocy dostałam taki kilku sekundowy strzał w podbrzusze, zobaczyłam wszystkie gwiazdy, po czym spokój… skurczów miewam dużo, nawet czasem regularnie przez godzinę-półtorej (ale duże odstępy), ale to wczorajsze nocne „uderzenie” mnie nieco zszokowało.. ale nie plamię ani nic, więc chyba luz. Albo omamy mam ;)

creativo no żywcem Cię bierze!! myślę, ze lada moment, dzień, będziesz rodzić :) głowa do góry i kciukasy !

Elifit a kawa z cytryną na Ciebie działa ?

Krasnal77 padłam z tym pająkiem :D :D :D :D

Tak wiec .laski.
Oficjalnie ustalona data 14 grudnia godzina 8 rano przyjecie na szpital. Przygotowanie do cc I ok 9 ciecie .
Tatus oczywiscie ze mna na sali.
W piczku nie zagladal ufff [emoji23]
Ale usg machnol
Mamy 2530g [emoji41]. 35 tydzien.
Takze nie jest zle !!! Odetchnelam.
Nawet jak by pomiar sie z usg troche roznil to ok 3 kg I tak bedziemy mieli.
Senior z racji ze to on bedzie szefem przy stole wolal zbadac mnie sam I kiedy zaczelam panikowac ze to 3 cc I sie boje ze komplikacje ze nie chce umierac [emoji23][emoji23][emoji23] to powiedzial ze nikt zabijac mnie nie bedzie przeciez I mam dwojke dzieci w domu takze wrocic musze [emoji6][emoji6][emoji6]

6 grudnia na 16 jeszcze raz kontrola u seniora a pozniej to juz tylko czekac na m9ja niespodzianke.
Bo oczywiscie dalej zostalam kinder niespodzianka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Dzis polozne niemki mowily mi jakie po polsku znaja slowa.
- czesc
- Pa pa
- dzien dobry
- dobrze
- zle
I najlepsze
QRWA [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Creativo już jesteś bardzo blisko na pewno trzymaj się:happy:oby poszło szybko jak już się rozkręci. Zazdroszczę..:wink: jak ja już bym chciała mieć Frania przy sobie :)
No z tym goleniem jest przerabane..:sorry2:

Do góry