oo ja marze by 14 urodzic, moj brat ma wtedy urodziny!!! piekny prezent bym mu zrobilaWlasnie mnie zameldowali na 14 grudnia na cc [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Czekam jeszcze na lekarza .
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
majka23x
Fanka BB :)
Ja chyba jako jedyna inaczej odczuwam przepowiadacze, inaczej twardnienie brzucha.To są te skurcze przepowiadające. To dobrze, że są. To znaczy, że się macica szykuje powoli do działania
U mnie o dziwo super nocka. Przespałam niemal całą, tylko jeden spacerek na siku. Nie pamiętam kiedy udało mi się tak w nocy wypocząć! Tylko za oknem szaro...
Laski dopiero wstalam szok.. a wlasciwie to mala mnie obudzila chyba za dlugo, bo glowa pobolewa.. Eli dolaczam dzis do Ciebie..
moj spokojny, pewnie spi, ale on ma juz swoje pory i wiem kiedy mnie skopie pilkarz malyJa inaczej za to chyba jako jedyna inaczej odczuwam przepowiadacze, inaczej twardnienie brzucha.
Laski dopiero wstalam szok.. a wlasciwie to mala mnie obudzila chyba za dlugo, bo glowa pobolewa.. Eli dolaczam dzis do Ciebie..
majka23x
Moja tez chyba bedzie w pilke grac.....moj spokojny, pewnie spi, ale on ma juz swoje pory i wiem kiedy mnie skopie pilkarz maly
chociaz ruchy juz zrobily takie bardziej na dole, nozkami mniej kopie, woli mnie raczkami maltretowac....Moja tez chyba bedzie w pilke grac.....
majka23x
U mnie ruchy z dnia na dzien coraz mocniejsze, na poczatku mialam stresa nie raz, ze malo sie rusza, a teraz mnie bombarduje coraz mocniej, ide cos zjesc, moze jest glodnachociaz ruchy juz zrobily takie bardziej na dole, nozkami mniej kopie, woli mnie raczkami maltretowac....
u mnie tak z dwa tygodnie do tylu nozki chodzily jak szalone a teraz slabiej za to raczki wariuja, o wlasnie sie kawaler budzi i o dziwo nozki chodza bedzie mi brakowac tych ruchowU mnie ruchy z dnia na dzien coraz mocniejsze, na poczatku mialam stresa nie raz, ze malo sie rusza, a teraz mnie bombarduje coraz mocniej, ide cos zjesc, moze jest glodna
U nas też ruchy juz takie bardziej zdecydowane pcha łapki tam gdzie nie trzeba i rozpycha sie w okolicach pępka, brzuch przyjmuje ostatnio coraz to dziwniejsze figury geometryczneU mnie ruchy z dnia na dzien coraz mocniejsze, na poczatku mialam stresa nie raz, ze malo sie rusza, a teraz mnie bombarduje coraz mocniej, ide cos zjesc, moze jest glodna
a widzisz pod skora jak ulozony jest? u mnie dokladnie widac plecki i jedna nozke, smiesznie to wyglada a jak zaczyna ryc lapkami to bardzo mocno to robi i widac te lapeczki pod skora, tak jakby piastki mial zacisniete a nozki tak jak mowie jakos tak inaczej juz czuje, ale czasami jak kopnie noga to bardzo mocno i az ja podskakuje wtedy on lubi tak zrobic jak jestem na zakupach i sobie spokojnie stoje w kolejce smiesznie to wyglada, bo ja zawsze jak mocno kopnie to krzykne ciche alllla i ludzie sie usmiechajaU nas też ruchy juz takie bardziej zdecydowane pcha łapki tam gdzie nie trzeba i rozpycha sie w okolicach pępka, brzuch przyjmuje ostatnio coraz to dziwniejsze figury geometryczne
reklama
Mamajasia25
Zaangażowana w BB
Boze Ile ja sie nagimnastykuje zeby sie ogolic !!!!
Mojemu maluszkowi juz chyba bardzo ciasno jest bo jedynie co to dupke wypina i nozki na przemian i chodze z takimi gorami modle sie zeby cos sie zaczelo w tym tyg, termin na przyszly tydzien na piatek... A mam do lekarza w poniedzialek, ale kuzwa jaki to sens isc mu wykladac stowki jak na drugi dzien moge urodzic mowie do małego zeby myslal ekonomicznie i sie szybciej wykluł
Mojemu maluszkowi juz chyba bardzo ciasno jest bo jedynie co to dupke wypina i nozki na przemian i chodze z takimi gorami modle sie zeby cos sie zaczelo w tym tyg, termin na przyszly tydzien na piatek... A mam do lekarza w poniedzialek, ale kuzwa jaki to sens isc mu wykladac stowki jak na drugi dzien moge urodzic mowie do małego zeby myslal ekonomicznie i sie szybciej wykluł