reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

@creativo o prosze, to odpoczywamy wszyscy razem, ja się ogólnie nie mogę podnieść z łóżka z rana... Jedyne co to zjadłam mleko z czekoladowymi kulkami i teraz wstane chyba w końcu za mieszkanie, potem może psa wyprowadze na spacer to trochę przyspiesze, a u Ciebie czuje ze dzidzia tuż tuż tuż tuż tuż ....:):)

reklama
U Was nasilają się wszystkie objawy, a u mnie odwrotnie, dzisiaj wszystko ustało. Gdyby nie brzuchol i przeciąganie małego w srodku, to bym w ogóle nie wiedziała, że w ciąży jestem. Ech... a ja już planowałam na porodówkę jechać...
Ja wczoraj nic nie mialam zadnych skurczy jedyne co to stawial sie brzuch i te skrzepy ze sluzem byly
W nocy sie zaczely skurcze mocniejsze niz te wczesniejsze ktore mnie budzily co 2h pozniej co godzine teraz juz czesciej nie wiem co ile poki co wytrzymuje z bolu wiec nie mam chyba po co jechac do szpitala [emoji14]

thgfflw1k3inkyc3.png

Jeśli chodzi o golenie, to ja ostatnio postanowiłam przed wizyta się ogarnąć i tak na 4 podejscia pod prysznicem się ogoliłam.... zadowolona wyszłam spod prysznica i lece do W. Żeby skontrolował....
on taki zdziwiony powiedział tylko: wyglądasz jakby Ci pająk z tyłka wystawał....

Czyli nie najlepiej mi poszło;)

a8doqqmz725nh9h0.png

Ja wczoraj nic nie mialam zadnych skurczy jedyne co to stawial sie brzuch i te skrzepy ze sluzem byly
W nocy sie zaczely skurcze mocniejsze niz te wczesniejsze ktore mnie budzily co 2h pozniej co godzine teraz juz czesciej nie wiem co ile poki co wytrzymuje z bolu wiec nie mam chyba po co jechac do szpitala [emoji14]

thgfflw1k3inkyc3.png
Nie rób tego powszechnego błędu i nie jedź za wcześnie. Zegarek w dłoń i licz co ile są i czy regularne i jak długie.

Skurcze porodowe są jak Góry Stołowe, przepowiadacze to Karpaty ;)

♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡

Jeśli chodzi o golenie, to ja ostatnio postanowiłam przed wizyta się ogarnąć i tak na 4 podejscia pod prysznicem się ogoliłam.... zadowolona wyszłam spod prysznica i lece do W. Żeby skontrolował....
on taki zdziwiony powiedział tylko: wyglądasz jakby Ci pająk z tyłka wystawał....

Czyli nie najlepiej mi poszło;)

a8doqqmz725nh9h0.png
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡

reklama
Do góry