reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

No i niestety do domu się nie wybieram. Chca mnie jeszcze trzymać bo rozwarcie się zwiększyło z 1.5 na 2 i szyjka skrócona w 3/4. Ordynator mówi że zagrożenie porodem przedwczesnym i min 3-4 dni jeszcze poleże i zobaczymy co dalej. Chyba za wcześnie się ucieszyłam że dziś do domu.. No ale z drugiej strony dobrze ze będą mieć mnie na oku. Tydzień 35+2

Elifit, Agucha też w tym roku mam wyjątkowa trzydziestke. Pod koniec listopada :)

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To teraz jaaa chcę urodzić :) mam 37+3 jak Anetka:) Ksad będzie chyba jednak czwarta. Lola ty zaczekaj jeszcze chwileczkę ;)!
Sex i liście malin jak narazie efektu nie dały, najwidoczniej Jaś nie jest jeszcze gotowy na oglądanie świata.

Udanej niedzieli mamusie.

Kobitki , czy macie w fotelikach śpiworki ? Możecie pokazać zdjęcia jak to u Was wygląda ? męczymy się z tym z M. od samego rana dzisiaj ;)

Anetko brawo ... masz śliczną córeczkę. A porodu tylko pozazdrościć. Masz już to za soba, stres i wieczne bole. Hmm to teraz czekamy na nastepna mamusie :) ciekawa jestem ktora. Ja się boję ze przenosze, cholercia

Jeny wy takie chetne do rodzenia, a mi to sie wcale nie spieszy [emoji14] Mam wrazenie, ze nie jestem gotowa psychicznie I nie wiem czy dam sobie rade. A w nocy jak sobie o tym pomysle to siedze I czytam co i jak i ogladam po raz setny filmy na yt z przewiajania,kapania itp [emoji14] I boje sie, ze jak zaczne rodzic to bede panikowac :D eh :D

ELIFIT ja 30-stkę miałam z Rafałem w brzuchu, impreza była, tańce i swawola, tyle że nie zakrapiana ;) ale zawsze to fajowo jak się zejdą bliskie Psiapsiuły :)

AGUCHA będzie, co ma być, junior zadecyduje – zawsze to krócej się pomęczysz, a dla niego lepiej, jeżeli się zacznie fizjologicznie, a i tak zrobią cc :)

pajuinka przykro mi, że zostajesz w szpitalu, ale tam mają największe szansę utrzymać ciążę jak najdłużej… dodam, że pierwszą córę, mimo że urodziłam 37+5, to miedniczki nerkowe miała nie do końca wykształcone i cofał jej się mocz, przez co wdała się infekcja nerek i siedziałyśmy 11 dni w szpitalu, pediatra neonatolog powiedziała, że dziecko było jeszcze nie dojrzałe… (wpadłam na pomysł zbierania truskawek w 9 miesiącu i niestety wywołałam skurcze). Także każdy dzień jest cenny, a w szpitalu jest nudno i chcąc nie chcąc większość czasu się leży, a ciąża jest bezpieczeniejsza.

Lucky87 jak się zaczyna, to raczej taka pozytywna pańka :D w końcu poród to „ukoronowanie” tych 9-miesięcy… cóż, powiem że ja jestem z tych, co wolą rodzić niż „nosić” ciążę ;) ale grzecznie ustawiam się w kolejce, bo jeszcze nie pora na nas ;)

A ja w szpitalu od czwartku. Zaczęło się od wymiotów a skończyło na skurczach i zagrożeniu porodem przedwczesnym. Podłączyli kroplowki i na szczęście udało się sytuacje opanować. Dziś decyzja czy mnie wypuszcza do domu :)

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj kochana trzymam Mocno kciuki!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry