reklama
elifit
Moderatorka
Anetka kciukamy i czekamy na wieści. .
Anetka !!!!! Oh kciuki mocne. Corcia chce juz do mamy [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
13 listopad fajna data
Nonkatoja
Fanka BB :)
Ja tu wchodzę na grudniowki, a Tu Anetka rodzi Pełnia coraz bliżej[emoji6]
Anetka kochana kciuki mocne za Was dziewczyny [emoji9]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Anetka kochana kciuki mocne za Was dziewczyny [emoji9]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
No Anetka a tak się zastanawiałam co u Ciebie .
Ksad to teraz twoja kolej.
Dziewczyny a napiszcie mi czy teraz tez się stosuje dla dzieci na choroby wapno i witaminę C? Bo mi tak zawsze kazała doktorka i tak to stosuje, a teraz co czytam to ani słowa o tym. Bo u mnie to tylko wapno wit C i syrop prawoslazowy. No i na tem paracetamol lub ibuprom. Czasem coś na gardło jak strepsils. Żadnych innych leków. Apteczka prawie pusta.
Maź mnie pocieszył, ze ten tydzień zawalony robota bedzie. No popłakałam się. Jak utknie w korku to koniec.
Ksad to teraz twoja kolej.
Dziewczyny a napiszcie mi czy teraz tez się stosuje dla dzieci na choroby wapno i witaminę C? Bo mi tak zawsze kazała doktorka i tak to stosuje, a teraz co czytam to ani słowa o tym. Bo u mnie to tylko wapno wit C i syrop prawoslazowy. No i na tem paracetamol lub ibuprom. Czasem coś na gardło jak strepsils. Żadnych innych leków. Apteczka prawie pusta.
Maź mnie pocieszył, ze ten tydzień zawalony robota bedzie. No popłakałam się. Jak utknie w korku to koniec.