reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Rosa juz jest z nami. W niecałe 4 h od odejscia wod :D mialam tylko problemy z urodzeniem lozyska ale juz dobrze. Poszlo ekspresem. Nic do szycia nie było po ;) mala cyca slicznie. Wazy 2890 g i ma 49 cm. Odezwę się jutro

Cuuuuudne wieści! Gratulacje!!!!! Super że u Was wszystko w porządku! Poród ekspres. Marzenie! Juuuuupi'!!!!!

Listopad porodowy oficjalnie rozpoczety! Kto następny? :)

Rosa juz jest z nami. W niecałe 4 h od odejscia wod :D mialam tylko problemy z urodzeniem lozyska ale juz dobrze. Poszlo ekspresem. Nic do szycia nie było po ;) mala cyca slicznie. Wazy 2890 g i ma 49 cm. Odezwę się jutro

GRATULACJE szybkiego porodu i brak szycia i coreczki juz na swiecie!!! odpoczywaj i ciesz sie malenka. Sciskam!
Witaj na grudniu Magda. My się już znamy wirtualnie z lipca2014. Po Rafale kapnęłam się że ty to ty :) rozgość się :)

Dziewczyny będzie jeszcze jedna koleżanka jutro. . Więc w sumie cztery. . cieszę się:)

A i dzięki za inspiracje na fb. Fajnie było :)
Eli ja niestety wczoraj mialam bardzo towarzyski dzien i nie moglam do was dolaczyc na fb ale podczytalam wieczore. Czekam na Twoja realacje z imprezki. Bedzie wspaniale!
Lux jak ty to robisz z tą waga? Ja mam wizyte we wtorek i pewnie kolejne 3 kg do przodu o ile nie wiecej. W domu się nie waze, nie chce się denerwować :)
niestety u mnie waga skoczyla chociaz juz miala sie nie zmieniach - 10,2 na liczniku. Obawiam sie ze z wymarzobych 9 dojde do 12. Buuuu:(((

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
GRATULACJE!!!
Cieszcie sie soba dziewczyny .
Ale fajnie masz juz swoja corcie przy sobie. Koniecznie napisz co I jak jak juz sil nabierzecie. Teraz odpoczywajcie. Brawo dla Was .

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

1479018673-1d1mld.jpeg

Luxuorius święta już wyglądają ciekawie – mam dwoje rodzeństwa i oni mają 1 i 2 dzieci, więc z moją trójką jest pewien rozgardiasz ;) dziadkowie generalnie po świętach są eeee.. „przyjemnie zmęczeni” i dochodzą do siebie kilka dni ;)
..a propos wagi, ja do niedawna miałam tylko 5kg na plusie, a ostatni miesiąc przybyło mi 3kg mimo diety cukrzycowej…

Agucha no wiesz ;) Misiek i ja ;) zastanawialiśmy się czy wstrzelisz się z Jaśkiem w nasze urodziny ;P (mąż 23.11, ja 24.11…) no i tak myśleliśmy, czy młoda strzeli fajną datę tj 25.11, ale dla niej to nieco za wcześnie z terminem 24.12

elifit no Ciebie ta chusta zdradza ;) fajnie, że masz showera, u mnie jakoś przeszło bez echa.. ale w sumie to tylko góra pampersów potrzebna, a reszta jest ;)

Antiope mój drugi poród – 40 min od przekroczenia porodówki… śmiałam się rodząc, bo było to dla mnie tak nieprawdopodobne (pierwszy 7h)… przyjechałam na ip z rozwarciem na 9cm i nie zdążyłam dojść do sali porodowej (urodziłam na przedporodowej, na zwykłym łóżku, w skarpetkach) ;)

Dziękuję za miłe słowa o córciach, jestem dumną mamą, tatusiowi natomiast czasem witki opadają (wszechobecne gumki do włosów, nieustanne projekty artystyczne z brokatem itp. itd. ;))

...a my z łóżeczkiem czekamy do ostatniej chwili ;) bo dopiero młodzieńca przenieśliśmy z naszej sypialni w lipcu do osobnego pokoju i chcemy mieć jeszcze chwilę nieco przestrzeni...

aneta_ck wow, dopiero przyszłam a już się dzieje! Ogromne gratulacje :D :D :D zazdroszczę, że już po i tak szybko poszło! Uściski dla Księżniczki ! Cudowna!

reklama
Do góry