reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Rosa juz jest z nami. W niecałe 4 h od odejscia wod :D mialam tylko problemy z urodzeniem lozyska ale juz dobrze. Poszlo ekspresem. Nic do szycia nie było po ;) mala cyca slicznie. Wazy 2890 g i ma 49 cm. Odezwę się jutro

Cuuuuudne wieści! Gratulacje!!!!! Super że u Was wszystko w porządku! Poród ekspres. Marzenie! Juuuuupi'!!!!!

Listopad porodowy oficjalnie rozpoczety! Kto następny? :)

Rosa juz jest z nami. W niecałe 4 h od odejscia wod :D mialam tylko problemy z urodzeniem lozyska ale juz dobrze. Poszlo ekspresem. Nic do szycia nie było po ;) mala cyca slicznie. Wazy 2890 g i ma 49 cm. Odezwę się jutro

GRATULACJE szybkiego porodu i brak szycia i coreczki juz na swiecie!!! odpoczywaj i ciesz sie malenka. Sciskam!
Witaj na grudniu Magda. My się już znamy wirtualnie z lipca2014. Po Rafale kapnęłam się że ty to ty :) rozgość się :)

Dziewczyny będzie jeszcze jedna koleżanka jutro. . Więc w sumie cztery. . cieszę się:)

A i dzięki za inspiracje na fb. Fajnie było :)
Eli ja niestety wczoraj mialam bardzo towarzyski dzien i nie moglam do was dolaczyc na fb ale podczytalam wieczore. Czekam na Twoja realacje z imprezki. Bedzie wspaniale!
Lux jak ty to robisz z tą waga? Ja mam wizyte we wtorek i pewnie kolejne 3 kg do przodu o ile nie wiecej. W domu się nie waze, nie chce się denerwować :)
niestety u mnie waga skoczyla chociaz juz miala sie nie zmieniach - 10,2 na liczniku. Obawiam sie ze z wymarzobych 9 dojde do 12. Buuuu:(((

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
GRATULACJE!!!
Cieszcie sie soba dziewczyny .
Ale fajnie masz juz swoja corcie przy sobie. Koniecznie napisz co I jak jak juz sil nabierzecie. Teraz odpoczywajcie. Brawo dla Was .

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

1479018673-1d1mld.jpeg

Luxuorius święta już wyglądają ciekawie – mam dwoje rodzeństwa i oni mają 1 i 2 dzieci, więc z moją trójką jest pewien rozgardiasz ;) dziadkowie generalnie po świętach są eeee.. „przyjemnie zmęczeni” i dochodzą do siebie kilka dni ;)
..a propos wagi, ja do niedawna miałam tylko 5kg na plusie, a ostatni miesiąc przybyło mi 3kg mimo diety cukrzycowej…

Agucha no wiesz ;) Misiek i ja ;) zastanawialiśmy się czy wstrzelisz się z Jaśkiem w nasze urodziny ;P (mąż 23.11, ja 24.11…) no i tak myśleliśmy, czy młoda strzeli fajną datę tj 25.11, ale dla niej to nieco za wcześnie z terminem 24.12

elifit no Ciebie ta chusta zdradza ;) fajnie, że masz showera, u mnie jakoś przeszło bez echa.. ale w sumie to tylko góra pampersów potrzebna, a reszta jest ;)

Antiope mój drugi poród – 40 min od przekroczenia porodówki… śmiałam się rodząc, bo było to dla mnie tak nieprawdopodobne (pierwszy 7h)… przyjechałam na ip z rozwarciem na 9cm i nie zdążyłam dojść do sali porodowej (urodziłam na przedporodowej, na zwykłym łóżku, w skarpetkach) ;)

Dziękuję za miłe słowa o córciach, jestem dumną mamą, tatusiowi natomiast czasem witki opadają (wszechobecne gumki do włosów, nieustanne projekty artystyczne z brokatem itp. itd. ;))

...a my z łóżeczkiem czekamy do ostatniej chwili ;) bo dopiero młodzieńca przenieśliśmy z naszej sypialni w lipcu do osobnego pokoju i chcemy mieć jeszcze chwilę nieco przestrzeni...

aneta_ck wow, dopiero przyszłam a już się dzieje! Ogromne gratulacje :D :D :D zazdroszczę, że już po i tak szybko poszło! Uściski dla Księżniczki ! Cudowna!

reklama
Do góry