reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Joshi kochana jesteś:*

Nie niestety nie mam nikogo. Dzwonilam do meza sprobuje wrocic do 10.30 i jedziemy razem. Mam nadzieję ze mu sie uda. Nie mam wlasnie zadnej wysypki. W dzien swedzi tylko delikatnie a w nocy horror. Lezalam i płakałam. Nie da sie tego wytrzymac. Mala rusza sie tylko od czasu do czasu. Masakra. Czekam od męża na tel.

Kurcze oby twoj wyrwal sie szybciej z pracy.
Z twojego opisu wyglada na cholestaze. Obysmy obie nie mialy racji. Ale kochana musisz zrobic badania. Trzymam mocno kciuki.oby wszystko sie wyjasnilo.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie codziennie swędza plecy od ok 2 tygodni ale próby wątrobowe wyszły dobrze. Codziennie tez mam potrzebę umycia uszu bo też mnie swędza. Może to jest jakiś normalny objaw 3 trymestru... idę dzisiaj do gin, powiem jej o tych plecach..

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Grama jakbym czytała o sobie. Tez już powinnam odstawic samochod a zawsze coś do załatwienia. Dzisiaj i jutro jeszcze praktyki ehhh. U nas też padal snieg Ale nic nie zostało

Mnie codziennie swędza plecy od ok 2 tygodni ale próby wątrobowe wyszły dobrze. Codziennie tez mam potrzebę umycia uszu bo też mnie swędza. Może to jest jakiś normalny objaw 3 trymestru... idę dzisiaj do gin, powiem jej o tych plecach..

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie to wlasnie dlonie od środka i stopy wewnetrzna czesc. Ale to jest tak mocne ze nie da się wytrzymac. A do tego z kazda minuta swedzi wieksza czesc ciała. A od 9.00 prawie nic nie czuc. Oczywiscie wraca wieczorem wszystko. Jeszcze mam nadzieje ze sobie wmawiam :(

Uwaga !!!

Przypomniała sobie "jak wytłumaczyć mężczyźnie uczucie bycia w ciąży" - tak żeby do nich dotarło.
W sumie ciąża to nie choroba, ale przytoczcie ten tekst dla partnera, może się skusi i spróbuje się poczuć jak ciężarna kobieta.

1. Obwiąż wokół tułowia materac. Dolewaj codziennie do niego wody. Nie, nie możesz zdejmować materaca przez 9 miesięcy.

2. Włóż do kieszeni zdechłą mysz. Za każdym razem, gdy chcesz coś zjeść przypomnij sobie o niej, a nawet ją wyciągnij.
Nie, myszy nie wolno Ci wyciągać przez co najmniej 3 miesiące.

3. Gdy rano wstajesz usiądź na krzesło obrotowe i kręć się na nim dopuki nie zwymiotujesz.

4. Wyspałeś się! Wspaniałe! Weź 3 tabletki nasenne.... Po godzinie dalej jesteś wypoczęty? Weź 3 kolejne tabletki nasenne.

5. Codzienne wypijaj 4 litry wody. W nocy 2 litry. Chcę Ci się Siku? Och... To straszne że musisz wstawać w nocy. Pamiętaj tylko by nie Budzisz swojej drugiej połówki!!!

6. Co godzinę w nocy zmieniaj pozycję spania, nie zapnij ustawić alarmu przypominającego! Nie, nie możesz zdejmować materaca.

7. Dolej wody do materaca.

8. Przywiąż do nadgarstków ciężarki. Nie, nie możesz ich zdejmować.

9. Noś obówie o 2 numery za małe.

10. Boli Cię głowa? Usiądź na krzesło obrotowe i kręć się jeszcze przez 5 minut.

11. Pamiętaj by być zawsze seksownym przed pójściem do łóżka, twojej drugiej połowie też się coś należy!!!

12. Dolej wody do materaca.

13. Ugotuj obiad, posprzątaj i umaluj się. Przecież musisz zawsze dobrze wyglądać! Zjedz tylko trochę obiadu i nie zapomnij o myszy, która rozkłada się w Twojej kieszeni.
Nie, nie możesz zdjąć materaca.

14. Nie narzekają na zmęczenie, bóle pleców, czy nudności - przecież ciąża to nie choroba!

15. Dolej wody do materaca....

Więc w taki sposób możesz z przymrużeniem oka wytłumaczyć swojej drugiej połówce uczucie bycia w ciąży ;)
prawda, swieta prawda :)

Joshi kochana jesteś:*

Nie niestety nie mam nikogo. Dzwonilam do meza sprobuje wrocic do 10.30 i jedziemy razem. Mam nadzieję ze mu sie uda. Nie mam wlasnie zadnej wysypki. W dzien swedzi tylko delikatnie a w nocy horror. Lezalam i płakałam. Nie da sie tego wytrzymac. Mala rusza sie tylko od czasu do czasu. Masakra. Czekam od męża na tel.

daj znac czy udalo Ci sie dostac do lekarza i nie denerwuj sie!

reklama
Aneta zrób badanie na choleostaze, będziesz spokojniejsza. Choć lepiej zeby to nie było to. Biedna Ty.

K8sad swietne wiesci, cieszę się razem z tobą i trzymam kciuki za szybki, bezbolesny porod. I oczywiście zdrowych dwoch skarbow

Do góry