dasz rade-wszedl to i musi wyjsc no nieDziewczyny ogladalam dzisiaj jakies zdjecia z porodow kur..... właśnie zdałam sobie sprawę ze to nie boli tylko pewnie napier...
Boję sie ze nie dam rady, u mnie w szpitalu nie ma znieczulenia i co ja wtedy zrobie
reklama
Tuiles
Fanka BB :)
Zajebi... e jest prawda ! Ciesze sie ze smakowalo.
U mnie tez gosci często. A teraz w ciazy dwa razy czesciej [emoji23][emoji23][emoji23] a tym bardziej szybko sie robi.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie dlatego, że to ŻADNA robota a pyszności cała masa. Ja daję tylko niewiele cukru, żebym nie miała AŻ takich wielkich wyrzutów sumienia, że się słodkościami napycham A jak będę miała gości, to zrobię to z biszkoptów okrągłych i napakuję od razu do pucharków dla każdego osobno. Na górę listek miety i deser gotowy. W restauracji przynajmniej w krk z 16 zł trzebaby za takie cudeńko wybulić. A w domku za 16 zł masz 10 porcji! Jesteś wielka!
Joshi kochana jesteś:*
Nie niestety nie mam nikogo. Dzwonilam do meza sprobuje wrocic do 10.30 i jedziemy razem. Mam nadzieję ze mu sie uda. Nie mam wlasnie zadnej wysypki. W dzien swedzi tylko delikatnie a w nocy horror. Lezalam i płakałam. Nie da sie tego wytrzymac. Mala rusza sie tylko od czasu do czasu. Masakra. Czekam od męża na tel.
Kochana postaraj się zrobić jak najszybciej badania z krwi. Ja też miałam taką sytuację, nie swędziało mnie w dzień tylko wieczorem, drapałam się i drapałam. Ale mnie swędziało ciało, a nie spód stóp i dłoni. Zrobiłam badania, nie wyszła cholestaza.
Moja koleżanka z bliźniaczą ciążą biegała z cholestazą tak poważną, że na całym ciele jej powyskakiwały plamy. Oczywiście lekarz bufon się nie kapnąl że coś jest nie tak. Przy porodzie jak to zobaczyły położne, to od razu izolatka bo się bały co to jest i że pozaraża wszystkei inne maluchy wokół. Okazało się jak już urodziła, że to cholestaza. Dzieciaki (oba) zdrowe jak rydze. Jej też przeszło. Plamy zeszły. Wszystko było ok.
Będzie dobrze, odetchnij głęboko. I powodzenia z synkiem, oby szybciutko wrócił do sił. I Ty też!
elifit
Moderatorka
Hej...
Anetko jestem z tobą myślami i kciukam żeby szybko się wyjaśniło. Ze swędzeniem to jest jeszcze tak że im dłużej drapiesz tym gorzej swędzi. Patrzyłaś jak tam kondycja skóry? Wysypka? Suchość?
Ksad bardzo się cieszę i kciukam za sn
Ja wczoraj wieczorem dostałam złe wiadomości z mojego szpitala które mocno osłabiły mój zapał do sn. Muszę się od nich zdystansować i załatwić sobie doulę.
Wybaczcie ale nie mam dziś przez to humoru. Śnił mi się poród oczywiście w formie koszmaru ehh syn rano mnie wyprowadził z równowagi a do tego mnie głowa boli :/
Miłego dnia oby u was lepsze humory
Anetko jestem z tobą myślami i kciukam żeby szybko się wyjaśniło. Ze swędzeniem to jest jeszcze tak że im dłużej drapiesz tym gorzej swędzi. Patrzyłaś jak tam kondycja skóry? Wysypka? Suchość?
Ja wczoraj wieczorem dostałam złe wiadomości z mojego szpitala które mocno osłabiły mój zapał do sn. Muszę się od nich zdystansować i załatwić sobie doulę.
Wybaczcie ale nie mam dziś przez to humoru. Śnił mi się poród oczywiście w formie koszmaru ehh syn rano mnie wyprowadził z równowagi a do tego mnie głowa boli :/
majka23x
Dopiero sie pojawi, niektore dziewczyny (chyba z Krakowa?) pisza, ze u nich juz jesti nie ma sniegu
Tuiles
Dopiero sie pojawi, niektore dziewczyny (chyba z Krakowa?) pisza, ze u nich juz jest
Nie, w Krakowie śniegu brak. Wiadomości prosto zza okna.
no na innych watkach tez pisza, ze maja snieg, np nad morzemDopiero sie pojawi, niektore dziewczyny (chyba z Krakowa?) pisza, ze u nich juz jest
a ja sie czuje git, ani spuchnieta ani nic, ale jakas taka spiacaaaaa jestem
Lux, powiem ci tak zupełnie szczerze, że ja zaczęłam "siadać" i drętwięć tak pod koniec 36tc. Wcześniej kompletnie nic. Teraz jestem śpiąca, leniwa i obrzmiała Jeszcze 2/3tyg i świat do góry nogami. Hura.a ja sie czuje git, ani spuchnieta ani nic, ale jakas taka spiacaaaaa jestem
reklama
majka23x
Sciskam. A co Ci tam poszlo nie tak kochana? [emoji8]Hej...